Zeer slechte klantenservice.
Ik dacht dat ik iemand anders zijn bestelling had ontvangen. Het pakket bevatte een ander artikel dan ik besteld had, alle artikelen die ik WEL besteld had, ontbraken. Op de pakbon waren wel de door mij bestelde artikelen zichtbaar. Ik snapte er niets van. Van deze winkel is geen telefoonnummer te vinden dus heb ik per e-mail contact opgenomen. Bleek dat de artikelen die ik besteld had niet meer voorradig waren. Ten eerste; verwijder deze dan van de online-shop. Ten tweede en belangrijkste; ik had het netjes gevonden als er contact met mij was opgenomen in plaats van een heel ander artikel te versturen en andere artikelen achterwege te laten. Ik heb 9 klachten e-mails moeten versturen omdat een reactie steeds uit bleef. Uiteindelijk heb ik gelukkig mijn geld terug ontvangen. Ik had ook recht op het terug ontvangen van de verzendkosten omdat er zonder overleg een ander artikel is verstuurd. Op mijn laatste 5 klachten e-mails is geen enkele reactie meer gegeven. Ze zijn telefonisch onmogelijk bereikbaar. Ik vind dat je niet met je klanten om mag gaan op deze manier. Zeer slechte klantenservice die lak hebben aan hun klanten. Ik wil er nooit meer iets bestellen.