[REPLY]
tot nog toe alles altijd goed verlopen na meer dan 20 jaar lid, nu benieuwd heb zelf foute bestelling gedaan , hoe ze me gaan helpen
Aan te bevelen om leuke boeken te verwerven zeer groot aanbod
Zie mijn mening hierboven,ik heb echter een opmerking indien men een waardebon krijgt zou deze langer moeten geldig zijn het is tenslotte toch 25€ dat betaald wordt.
beste, ik heb zojuist de site van ECI doorbladerd en heb er weer enkele boeken gevonden en direct besteld. ik vind er steeds mijn gading. moet je ook eens doen , wellicht vind je zelf ook iets. ik kan het u zeker aanraden, want ik ben practisch nooit teleur gesteld. denk eraan , als je tussen de boeken er vindt waar naast de titel DL staat ,dan krijg je een volledig boek in zakformaat, wel niet zo interessant om te lezen. ik heb het tot mijn spijt ondervonden, maar al doende leert men wordt er toch gezegd groetjes van
mia ombelets
Reeds meerdere bestellingen na elkaar bestellen we enkel artikelen "in voorraad" (zoals aangegeven op de website.
Nochtans krijgen we enkele dagen nadien een emailbericht dat simpelweg vermeldt: "uw bestelling werd geannuleerd".
Waarvoor dient de indicatie "in voorraad" dan nog?
Het enige minpuntje is datt de bestellingen soms in meerdere keren worden uitgevoerd, dat hoeft voor mij niet als er geen erg grote wachttijd is
Eci is een betrouwbare online multimediashop met interessante aanbiedingen en acties. Ze hebben een zeer breed aanbod aan producten en bieden zelfs minder bekende werken (boeken, films, cd's) aan. Ze zijn begaan met de interesses en de vrijtijdsactiviteiten van hun klanten. Ze proberen bovendien hun klanten de juiste keuze van producten aan te bieden, zonder zich op te dringen. Maar, bij sommige acties lijken de verkoopsters (die via telefoon de klant aan te spreken) echter niet altijd te luisteren naar de mening en gevoelens van de klant en dit is wel spijtig. Maar in het algemeen, kan ik zeggen dat ik een tevreden ECI klant ben.
Voor het kopen van boeken is eci echt waar geweldig. Maar nu dat ik een e-reader heb ga ik ebooks kopen. Het spijtig genoeg ondervonden dat eci niet goedkoop is voor deze ebooks en dat vind ik spijtig want voor de gewone boek hebben ze een heel goede prijs.
ik vind nog altijd eci de beste er moet volgens mij niet veranderen.
4 sterren :-)
nog nooit geen klachten gehad of moeten geven
alles steeds correct zoals beschreven of meegedeeld
mooie en interessante artikelen, boek, cd, dvd of andere (blijven interessant)
regelmatig leuke verassingen :-)
een klein minpuntje vind ik de prijzen van de dvd's en het uiteindelijke bestellen van je artikelen. je weet niet altijd wanneer je moet bestellen.
voorheen kreeg je enkel de boek als je moest bestellen en dan wist jet het, nu zijn het meerdere boeken, maar weet niet of je moet bestellen of niet :-(
ondaks dit minpuntje, zou ik zeggen:
"doe verder zoals jullie bezig zijn!!!"
ik ben zo'n 17 jaar klant (bijna de helft van mijn leven, hoi hoi hoi) en
IK ZAL DAT NOG STEEDS BLIJVEN!!!
grtjs
en veel succes
Een boek om zeker te lezen , je mag niet bang zijn . Hij is spannend van begin tot het einde en het vervolg verhaal is ook zeker een aanrader . Geniet ervan.
Ben tevreden over het algemeen.Alleen jammer dat je verplicht bent om altijd te bestellen per kwartaal.Soms is het moeilijk kiezen als je een vaste schrijver hebt en die dan net geen nieuwe uitgave heeft.
heer Rouffa found this review useful
in de winkel vriendelijke bediening, indien de cd of boek er niet is willen ze het altijd direct bestellen.
via de post ook altijd in orde vlugge levering.
indien er iets niet klopt en men stuurt een mail vlug antwoord
ik ben zeer te vreden over jullie , daarmee bedoel ik de goede service en als er iets niet is dan kun je het direct in de zoekmijst zien , ook wanneer het terug in stock is bevoorbeeld de cd van mnm .
bedankt voor het toffe en goede jaren (en nog vele jaren)
groetjes
betalen voor iets dat ik niet heb ontvangen , das mijn mening de mensen op kosten jagen en met deurwaarders dreigen , ik denk dat ik mijn lidmaadschap bij jullie ga opzeggen !!!
Perfecte online winkel. Als er iets verkeerd gaat even een belletje wordt altijd opgelost.
Tot nu toe en ik ben toch al een tijdje lid, heeft de samenwerking met ECI enkel maar voordelen opgeleverd. Toch kan het nog beter door een subtielere klantenservice te bewerkstelligen door de interesses van de klant te eerbiedigen en aldus geen nutteloze contacten te leggen om te verkopen.
heer Rouffa found this review useful
Ik plaats al met plezier een bestelling op ECI.BE.
Redelijke prijs; soms wel lastig als je niets moet bestellen en je toch ergens 'verplicht' wordt...
Als u graag en veel leest zoals ik raad ik u aan om lid te worden van eci! U kan online boeken bestellen en ze worden heel snel aan huis geleverd, soms de volgende dag al.
Vriendelijke groetjes,
Marien Cindy
heer Rouffa found this review useful
Zeg je moet je dringend eens lid maken van ECI, je zit toch altijd in mijn boekje te bladeren en vind er toch ook je gading. Ik moet af en toe voor jou bestellen, maar als je dit zelf zou doen hé, dan krijg jij de bonuspunten die ik nu voor jou in de wacht sleep, leuk toch!!!! Abonneren kost je niets, en je moet maar om het kwartaal iets kopen, dat is niet veel hé. Ach ja om terug te komen op die bonuspunten, die kan je dan aftrekken van je volgende aankoop, toppie!!!! Nog iets leuk, je kan voor een heel klein prijsje je boeken laten inpakken, mooi meegenomen zeg ik! Doen hé!
Grtjes Christine xxx
ECI is al jaren onze winkel voor boeken en DVD's. We zijn er erg tevreden over en blijven er gebruik van maken.
Goede prijs kwaliteitsverhouding en prima service
De site geeft een uitnodigende indruk. De zoekfunctie is praktisch en werkt zeer snel. Het is ook fijn dat je een verlanlijstje kunt aanmaken en dan later de boeken kunt bestellen. Het afhandelen van de bestelling gebeurt correct en snel. Er zijn wat dat betreft nog nooit problemen of fouten geweest.
Dat je op de site ook kunt zien wat je eigen verrichtingen zijn, is zeer praktisch en overzichtelijk. De winkel bevat heel veel boeken, alles wat ik met de zoekfunktie zoek is aanwezig. De prijzen zijn scherp. Kortom, ik ben een tevreden klant.
Eci vind ik heel goed, ben daar graag lid van maar ja ik ben dan ook een boekenwurm, ze zijn zeker mee met hun tijd , ze leveren ook e.books , zo kan je altijd lezen , ook onderweg en cd's zijn de allernieuwste soms vlugger verkrijgbaar dan in de winkel, jullie krijgen dan ook een dikke tien , alvast bedankt
Heel blij met de service
Het enige dat ik minder vind, is dat het internet site heel traag is
mooie keuze, snelle onberispelijke service, goede prijzen voor trouwe leden, lage verzendkosten of meestal zelfs gratis, leuke acties !
heer Rouffa found this review useful
Ik vond het heel erg spijtig dat Eci alle winkels stop had gezet. Toch ben ik heel blij met de website van Eci.be. Op deze website vind ik bijna alles terug, rustig op mijn gemak terwijl ik de hele website doorblader.
Ik ben al lang lid. Het aanbod van ECI is uitgebreid en de nieuwe boeken komen ook vrij snel in het aanbod.
Heel gemakkelijk om uit een ruim aanbod van recente boeken, cd's, dvd's en zo meer een keuze te maken zonder je te verplaatsen!
Een correcte en vlotte levering sinds jaren.
Ben al lid sinds 1979 en nog altijd blijft het boeiend !
Al een hele evolutie meegemaakt , eci heeft zich vlot aangepast aan de hedendaagse noden!
als werkende moeder van 2 heb ik geen tijd om in de rij te gaan staan in winkels voor een dvd of boek aan te kopen. ECI is voor mij de oplossing. Heb ik snel iets nodig, dan bestel ik en vaak zit het de dag erop al in de brievenbus.
Eci is een betrouwbare website waar je makkelijk boeken kan kopen en de betere prijzen, de afhandeling verloopt altijd vlot en correct. het is soms raar dat je boeken kan bestellen die niet meer op voorraad zijn en die dat soms ook niet meer worden. of dan kan je ineens een boek krijgen dat je een jaar eerder besteld hebt. dus opppassen daarmee. ik ben ove rhet algemeen tevreden van mijn online shopping bij eci
Het voordeel van de winkels is verdwenen. Gratis leveren is tegen minimum bestelling. Terugsturen is ook omslachtiger en het prijsvoordeel is ook niet de moeite. Andere sites zijn interessanter. Ik overweeg serieus mijn lidmaatschap op te zeggen.
Dit jaar heb ik nog niet besteld,mijn laatste bestelling deed ik via internet waardoor mijn bonuspunten niet in aanmerking werden genomen.Ik heb in dit verband een mailtje gestuurd om mijn bonuspunten alsnog te kunnen gebruiken in 2013,daarop heb ik een nieuwe factuur gekregen maar mijn betaling was ondertussen al vertrokken.Nu hoop ik maar dat ik bij mijn eerstvolgende bestelling mijn bonuspunten kan laten gelden want op die vraag heb ik nooit een antwoord gekregen.
Met vriendelijke groeten
Uitgebreid aanbod , prijs kwaliteit uitstekend , voor iedereen zijn gading kortom prima