Det er første gang vi prøver Ekholm kød og vi er meget positive. God service undervejs så man er klar over hvornår ens varer er på vej. Kødet blev leveret frisk og køligt opbevaret - hvilket ga... See more
Ekholm Kød
See what reviewers are saying
Vores forrige pakke har været eksemplarisk og smagfuld samt drøjde efter stegningen. Masser af smag speciel lammekødet var meget smag- fuldt. lammecuvetterne var dejligt møre og saftige. Hakke... See more
80 års fødselsdag uden skyggen af kød
Enhver fests mareridt. Intet kød. Bestilling afgivet i god tid men intet kød.
Den 11. juni 2014 talte jeg med Peter fra Ekholm kød i telefonen angående kød til en 80 års fødselsdag. Kødet skulle krogmodnes og derfor hænge i et kølerum i godt 1 1/2 måned. Det var min bestilling. En ordentlig steg på 5 kilo til min demente fars store fest. Der var god tid til, for festen skulle først holdes søndag den 31. august 2014.
Peter ønskede, at jeg sendte bestillingen pr. mail, hvilket jeg gjorde samme dag. I mailen oplyste jeg, at jeg ønskede at få stegen leveret onsdag den 27. august 2014.
Leveringen udeblev selvfølgelig, og jeg kontaktede telefonisk Peter fredag den 29. august 2014 tidligt om morgenen for at høre hvorfor.
Han havde glemt at levere og lovede at få det fikset. Det var der tid nok til.
Det skete bare ikke. Kødet kom aldrig. Jeg hørte ikke et ord fra Peter. Der skete ingenting. Larmende tavshed.
I dag mandag den 1. september 2014 ringede jeg til Peter for at høre hvorfor. En lang historie om at slagteriet aldrig havde fået hængt kødet til modning, og at han havde glemt at fortælle det videre til mig, da slagteriet fortalte ham det om fredagen.
Hvor er det bare ringe service at levere.
Det er bare alt for ringe, og den slags synes Peter, det er passende blot at sige "undskyld" til. Det er ganske enkelt ikke godt nok. Langt fra. Tænk hvis det var din fest. Der var en grund til, at vi valgte at bestille en sådan steg, ligesom der var en grund til at den blev bestilt i rigtig god tid. Ønsket om at kunne give fødselaren en helt speciel middag blev godt og grundigt spoleret. Det er virkelig sørgeligt.
Tillid er et nøglebegreb ved leveringer fra fremmede ved enhver fest, og den tillid havde jeg til Peter. Jeg kunne ikke drømme om konstant og hele tiden ringe til ham for at høre, om der nu også var styr på det, jeg havde bestilt. Det regnede jeg med som en selvfølge. Det var der bare ikke, og Peter gad ikke engang ringe og fortælle mig det. Han lod mig "hænge" lige til det sidste og havde ikke engang mandsmod til at forklare mig situationen straks fejlen gik op for ham.
Skuffende på alle måder
Man bliver ikke skuffet
Det kan helt klart anbefales, der er virkelig stor forskel på det her kød og det man langer i kurven fra supermarked. Frikadellerne smager pludselig meget bedre og kødet virker mere frisk... Vi købte en stor kød kasse og allerede efter et par dage med det nye kød, havde vi besluttet at det ikke skulle være sidste gang vi købte kød her... Så mange +++++ herfra
Fine varer !
Gode friske varer, fornuftig pris, og behagelig og hjælpsom betjening.
Super service og fantastisk kød.
Bestilte Cote de beuf til levering. Fantastisk kvalitet og leveret som aftalt.
Kan klart anbefales.
Godt kød og hurtig levering
Godt kød til gode priser og levering hurtig og lige til døren, gratis fragt hvis der købes over en bestemt pris, rigtig godt. Jeg kunne dog ikke se forskellen på stegeben og hundekødben og det stod ikke på poserne, det var lidt irriterende
meget fint kød
har lavet medisterpølse, frikadeller, hakkebøf af kødet og det blev super godt, så når der er plads i fryseren, skal jeg have en ny forsyning
Super lækkert kød og hurtig levering!
Jeg var så heldig at få et gavekort til Ekholm Kød, og de havde bare et supert lækkert udvalg. De har gode tilbud, og da der så var et særligt nytårstilbud, slog jeg til. De garanterede levring inden nytår, og det hold de til punkt og prikke.
Kødet blev nydt og var super lækkert og mørt - helt klart en rigtig slagteroplevelse. Det er helt klart ikke sidste gang, jeg har handlet hos dem.
Se det var en rigtig god frilands and.
Bestillingen foregik fint via hjemmeside og afhentningen var uden problemer.
Håber vi kan en ligeså så god and næste år..
Godt kød, sløv betjening
Fik umiddelbart efter bestilling en mail om at dele af ordren var udsolgt og ikke kunne leveres til det aftalte tidspunkt. Jeg skrev tilbage og spurgte for bestemmelse af hvornår så. Det fik jeg dog intet svar på. Da dagen for levering kom, ringede jeg og spurgte hvornår det udsolgte min blev tilgængeligt igen. Og fik da at vide at det var parat og der ingen forsinkelse ville være. Det var lidt ærgerligt da jeg havde opgivet at få det på det ønskede tidspunkt. Men kødet var godt, ingen prpblemer der.
God kvalitet, både kød, køb og levering !
Det virker bare!!!!!!
Godt kød, godt udvalg, fine priser og god service.
100% tilfreds
Kød, levering og service 100% tilfredsstillende, hver gang.
Tilfreds!
Jeg købte en Stjernedeal og fik dermed næsten foræret mit kød. Jeg kørte selv ud og hentede det, og ændrede i sidste øjeblik afhentningstidspunkt, men der var de meget fleksible. Det var dog lidt svært at træffe dem på telefonen, men sådan er det, når det er en lille virksomhed, hvor der ikke er "råd" til at der sidder en og passer telefonen konstant. Alt klappede dog, og vi har indtil videre fået spist os igennem et par poser kyllingebryst, og kvailiteten er super. Nu er jeg spændt på om resten lever op til forventningerne. Indtil videre er vi ihvertfald godt tilfreds, og jeg har ingen negative anmærkninger.
Det kunne de godt gøre bedre, bare ved en mindre forbedring og indsats i deres virksomhed
Jeg fik også gavekort for 200 kr. til 0 kr. og det virkede fint. Jeg modtog mine varer igår og jeg bestilte dem i sidste uge. Jeg fik det jeg havde betalt, som stod i kg. Kødet smager fint og er forberedt pænt.
Jeg kunne ikke følge min ordre, så jeg havde ingen anelse om hvornår de kom. Derfor fra da vi havde bestilt, da ventede vi først tirsdag kl.15-20 derhjemme, uden de kom. Så kom de om torsdagen kl.16, det synes jeg altså er mega dårligt, at vi ikke viste hvornår i kom. Jeg bestilte Kalkun Schnitzel 8 stk. til 128 kr., og det som vi fik var nogen fesne kalkunstykker, det er jeg meget utilfreds over. De smagte også virkelig dårligt, jeg får kvalme af at spise en, det mindre utrolig meget om svinekød, men min kæreste kan godt lide dem, så det er heldigt nok.
Manglende kontakt
Telefonen blev ikke besvaret, når man forsøgte at ringe. Email blev kun lejlighedsvis besvaret (skete 1 gang ud af 3). Spurgte om levering kunne være Tirsdag efter kl. 16:30, fik aldrig svar og leveringen blev foretaget Tirsdag inden kl. 15:30. Kød er almindelig standard, kommer bla. fra Tyskland og Brasilien. Kundeservice er langt under hvad der kan forventes.
Hurtigt levering og god kvalitet!
Vil helt sikkert benytte mig af dem igen, fik leveret til døren på trods af jeg bor i Ølstykke som er "udenfor" deres normale distrikt - det er sgu fin service :-)
Rigtig godt :-)