Fik 2 gange leveret defekt vare, men Elhvis ordnede det, så jeg fik en ny vare uden beregning.
Elhvis
See what reviewers are saying
Jeg bestilte en Miele gastop til 5.995,- Dagen efter fik jeg en annullering af købet uden beklagelse eller forslag til alternativ, da elhvis.dk havde prissat varen for lavt ? "I henhold til... See more
Company details
Silkeborgvej 27e, 7400, Herning, Denmark
- tr@elhvis.dk
- www.elhvis.dk
People also looked at
God kundeservice
elhvis.dk annulerede køb
Jeg bestilte en Miele gastop til 5.995,-
"I henhold til vores betingelser kan vi desværre ikke bekræfte din bestilling!
Der er sket en større pris fejl, som nu er rettet
Pladen koster 12995,-
Vi har annulleret din bestilling samt tilhørende transaktion"
Sidste gang jeg prøver at handle på elhvis.dk
Deres korrigerede pris var over 3000,- dyrere end hvad lavpriskoekken.dk har som listepris.
Helt perfekt
Bestilte rensepakke til vores kaffemaskine og den var klar dagen efter. Vi valgte selvhenter, men har tidligere fået rundsendt uden problemer.
Fantastisk service og levering som aftalt
Købte en kogeplade via Pricerunner som tydeligvis var prissat meget for lavt på hjemmesiden, men jeg fik den til den reklamerede pris uden brok af nogen art også selv om de tager forbehold for fejl på siden. Samtidig var der fin personlig betjening med oplysning af leveringstidspunkt. Kan klart anbefales.
Anderledes
Jeg købte fryseren over nettet og havde en fin dialog med firmaet. Fik varen hurtigt og nemt, men var lidt træt af at konstatere, at varen viste sig at have været brugt som demomodel. Den var ridset i lakken og der sad mærker efter gammel klisterbånd på døren henover firmalogoet.

Reply from Elhvis
perfekt service
Alt gik som det skulle.
Super venlige og hurtige.
Perfekt kundeservice
Vores nye hvidvare leverandør. Med den service, kommer jeg helt sikkert igen.Super service og hurtig levering. Bestemt anbefalelsesværdig!!!
Fantastisk opfølgning
Bestilte en vare, som viste sig at være i restordre. Leveringstidspunktet blev flyttet et par gange, men der var en meget flot information undervejs, så det kunne ikke gøres bedre. Perfekt kundeservice.
God og effektiv service
Havde undersøgt online markedet i en periode for at finde en råkostsnitter mm. til min nye Kenwood røremaskine. Ingen kunne sige præcist hvornår de kunne leverer og produktet var generelt i restordre - helt op til 40 dage. Ved kontakt til Elhvis kunne de levere sidst på ugen og jeg var nok lidt skeptisk, da jeg efterfølgende bestilte varen online. Elhvis holdt hvad de lovede - torsdag fik jeg besked om at varen var ankommet og vil blive sendt med det samme. Fredag fik jeg min leverance og er i dag en meget tilfreds kunde. Bestemt ikke sidste gang jeg kigger forbi hjemmesiden. Varen var desuden blandt de billigste på markedet.
Vores nye hvidvare leverandør fremover!!!
Med den service, kommer jeg helt sikkert igen! og jeg vil til enhver tid anbefale Elhvis.dk til alle der skal have nye hvidvare. Mine spørgsmål blev besvaret så jeg var tryg ved varen, prisen var billigere end hos konkurrenter vi bl.a. ser prale med lave priser i tv og andre annoncer. Leveringstiden kan jeg ikke brokke mig over, min nye tørretumbler kom faktisk en dag før tiden og jeg fik selv lov til at vælge om jeg skulle have den der eller om de så skulle vente.. Det er jo fantastisk.
Fantastisk service
Helt forrygende oplevelse. Super service og hurtig levering. Bestemt anbefalelsesværdig!!!
Super god og hurtig service
Saftpresseren levede op til det lovede og ankom 24 timer efter bestillingen. God service samt ærlig rådgivning
Top service
Købte støvsuger på nettet og afhentede den selv.
Super let at handle hos, venlig og effektivt service.
Mine bedste anbefalinger.