Elite Cykler

Company details

1. Bicycle Store
  2. Bicycle Repair Shop
  3. Bike Accessories Store

Information provided by various external sources

Velkommen til Elite Cykler. Aalborgs cykel og scooter forretning med specialværksted. Vi har cykler, stor og lille knallert, mc, reservedele. Se vores kanon priser.

People also looked at

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Ringe og alt for dyr service

Jeg bad om at få spændt to møtrikker på min cykel. Det plejer at være noget, der kan klares på to minutter. Men i stedet tog det dem en halv time, hvor de også havde haft mit styr oppe og spændt ekstratig uden at spørge om jeg ønskede at betale for det. Dette skulle jeg så betale 130 kr for - noget jeg selv kunne have klaret på 2 minutter, og deres argument var, at de havde gjort det på eget initiativ fordi de kunne se at jeg havde et barnesæde bag på. Dette er vel at mærke et barnesæde med prismærke på, der aldrig er brugt. Man kan ikke udføre arbejde, der ikke er bestilt af kunden og så fakturere for det.
Tonen var utrolig uvenlig, og da jeg kommenterede på prisen blev jeg bedt om at handle et andet sted en anden gang, og fortalt, at kommunikationen stoppede nu, så ønsket om en god weekend blev ikke gengældt.
Det er anden gang jeg oplever så uforskammet service, og vil ikke anbefale nogen andre at handle derinde.
En skam at man ikke kan give 0 stjerner, for de fortjener ikke noget der minder om ros.

June 26, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Her får du service og faglig viden i særklasse

Jeg har nu købt to cykler hos Elite cykler, og kan på det kraftigste anbefale at handle der. Sikken service både før og efter købet. Derudover går man aldrig forgæves, hvis man har spørgsmål, mangler råd og vejledning eller småjusteringer på cyklen( en mountainbike slides).

Elitecykler kan varmt anbefales

Casper

January 1, 2015

Verdensklasse betjening

Købte en Centurion cykel hos Elite Cykler.
En fabelagtig Kundeservice som sjælden set.
Absolut ikke sidste gang at jeg køber hos Elite cykler som klart lever op til Deres navn
ELITE cykler.

March 4, 2014

Løgnagtig behandling

Jeg bor i Ringsted og ledte efter en bestemt cykel til min bror, en Bianchi Kuma MTB. Den havde de på lager. Jeg spurgte ind til garanti, service osv. Ved den lejlighed fik jeg fortalt, at første service kunne jeg få lavet overalt i Danmark GRATIS bare det var en cykelhandler som var medlem af kæden Din cykel fagmand. Dette er ikke korrekt. Jeg måtte betale kr. 250,- for dette. Derudover fortalte Elite Cykler mig, at cyklen var klargjort ekstra godt, hvilket jeg satte spørgsmålstegn til, idet der var flere mangler på cyklen da jeg fik den. Den manglede reflekser, ringeklokke med mere, trods det havde Elite Cykler stemplet og skrevet under på i servicebogen, at cyklen var klargjort, så den opfyldte lovens krav, Derudover var pedalerne defekte. Reflekser og ringeklokke sendte firmaet trods alt, men pedalerne måtte jeg selv betale for. Da jeg over telefonen påtalte mine oplevelser blev jeg mødt af en attitude som slet ikke var behagelig. Misvisende forklaringer mangler virksomheden ihvertfald ikke. Det er ABSOLUT sidste gang jeg handler hos den pågældende cykel/klamhandler.

March 3, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Har købt flere cykler ved Elitecykler, har altid fået en super rådgivning.
Samtidig har der været hurtig levering til aftalt tid

Kan varmt anbefales herfra.

September 1, 2013

Professionel service

Kan på det kraftigste anbefale Elite-cykler. God vejledning ved køb af ny cykel, god service og super pris. Kan varmt anbefales

August 19, 2013

Fantastisk kundeservice

Har netop lige købt cykel ved Elite Cykler. Lige fra første færd følte jeg mig hjemme i det der næsten må betegnes som retro omgivelser.

Jeg vidste jeg skulle købe en cykel bare ikke hvilken en, antal gear, stil, etc.

Ejeren af butikken (Kim) spurgte mig lidt ud og fandt hurtigt et par stykker der matchede min forventning.

Jeg kan varmt anbefale Elite Cykler til alle.

August 18, 2013

Fantastisk service

Elite cykler leverer en fantastisk service, jeg købte min cykel dernede her i Januar, og den var klar til brug hurtigt efter. Elite cykler har en rigtig god kundeservice, med meget venlige medarbejdere. I forbindelse med køb af cyklen, fortalte de mig hvad der var vigtigt for at vedligeholde cyklen vinteren over - 5 stjerne herfra.

February 1, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig vejledning og fornærmende attitude

Jeg har været kunde hos Elite Cykler i ca. 2½ år, hvor jeg har købt diverse småting hos dem, indtil for godt halvandet år siden, hvor jeg købte en standard cykel for ca. 5000 kr . Det første år kørte fejlfrit, men siden da har jeg oplevet at baghjulet blokkerer / sætter sig helt fast, når jeg bremser med fodbremsen. Jeg kører på cyklen næsten hver dag og oplever dette omkring en gang hver anden uge, hvilket måske ikke synes af meget, men det er pokkers irriterende pludselig at stå midt i et lyskryds og finde ud af, at baghjulet sidder fast. Det kan dog løsnes på et par minutter, ved at "lirke" baghjulet fri igen.
Jeg tog cyklen ned til Elite Cykler, i håb om at de kunne gøre noget ved problemet, da den stadig var inde for garantien. Jeg endte dog med at betale godt 700 kroner for arbejdstid og diverse smådele som var skiftet ud. Jeg undrede mig over at garantien ikke dækkede, men jeg fik et kort og kontant svar, at det gjorde den ikke på det som de havde lavet. Jeg betalte velvilligt og tænkte, at så længe problemet var løst, så gik det jo nok, selvom jeg syntes det var nogle trælse penge at komme af med.
Der gik dog ikke længe, før jeg fandt ud af, at problemet ikke var løst. Baghjulet blokkerede stadig i tide og utide, efter jeg havde brugt fodbremsen. Jeg gik derfor ned med cyklen igen, forklarede dem situationen og at jeg ikke var helt tilfreds med, at jeg havde købt en cykel til godt 5000, betalt for at få den repareret og at den stadig ikke fungerede optimalt. De tog cyklen ind og bad mig komme tilbage med dagen efter. Da jeg kom tilbage dagen efter blev jeg mødt af en attitude, som om jeg forsøgte at snyde mig til en ny cykel og at jeg misbrugte deres tid og gode vilje, hvilket de var godt trætte af. Jeg var meget uforstående over for denne modtagelse og forklarede blot problemet igen. De spurgte mig "hvad problemet egentlig var", hvilket jeg ikke kunne svare på, da jeg ikke er en cykelsmed eller noget der ligner. Samtalen kom ingen veje, jeg fik cyklen tilbage igen og baghjulet blokkerer stadig i tide og utide.
Alt i alt en virkelig dårlig oplevelse. Jeg køber aldrig noget i denne butik igen, når jeg bliver mødt med sådan en attitude, selvom jeg har lagt en del penge hos dem gennem mine 2½ år som kunde hos dem.

December 8, 2012

Køb af ny scooter

Jeg har nu købt en ny PGO scooter hos "elite-cykler" og er meget tilfreds med den gode personlig betjening og service man får. For ellers tror jeg ikke det er blevet til 4 scooter handler over 12 År.
Kan kun anbefale denne forhandler

March 18, 2012
Rated 4 out of 5 stars

God og faglig betjening

Jeg har i lang tid haft problemer med gearene på min gamle centurion cykel. Den var totalt hård at træde og der kom nogle ubehagelige lyde fra gearet.
To gange! har jeg haft den på værksted i en anden forretning i Aalborg, begge gange er problemet kommet tilbage efter kort tid.
Tredie gang besluttede jeg mig for at prøve Elite Cykler.
Deres mand på værkstedet havde med det samme en ide om hvad problemet var, så jeg efterlod cyklen, dog uden de helt store forventninger pga. mine tidligere erfaringer.
Da jeg hentede cyklen næste dag kunne jeg straks mærke forskel på "modstanden" i pedalerne. Så problemet ser ud til at være løst, det er i hvert fald ikke kommet igen :)
Jeg vil helt klart bruge Elite Cykler en anden gang.

February 26, 2012

Take a closer look