See what reviewers are saying
Jeg har jo skrevet til jer, uopfordret, at jeg fandt jeres ekspedition imponerende. Jeg bestilte 1 stk. blodtryksmåler og overførte beløbet kr. 301,00 til jeres bank om eftermiddagen. Allerede næ... See more
Havde nogle spørgsmål om et løbebånd som jeg var interesseret i. Fik rigtig god hjælp, både med mine spørgsmål og hjælp til selve bestilling.
Havde bestilt et produkt til afhentning. Desværre havde "Et godt helbred" ikke fået oplyst at de havde flyttet adresse. Afhentning skulle ske noget længere væk fra min bopæl. Leverandøren tilbød derfo... See more
Information provided by various external sources
Du er velkommen til at ringe eller skrive både før, under og efter køb - vi vil gerne hjælpe med at træffe det rigtige valg og med at få udbytte af købet. Du er også velkommen til at komme forbi, så du kan se varen inden køb
bredgade 15, 6000, Kolding, Denmark
- 61201971
- kontakt@etgodthelbred.dk
- www.etgodthelbred.dk
No history of asking for reviews
Hurtig, informativ, præcis levering. Anbefaler et godt helbred💪💪💪
På trods af et par manglende bolte, giver jeg stadig 5 stjerner. Det er pga hurtig levering og rigtig afsætning af maskinen, så den ikke stod ud til vejen. Derudover mail-korrespondance imellem kundeservice og jeg var også god. De løste hurtigt problemet.
Så tommel op herfra
God og stabil service og hurtig …
God og stabil service og hurtig levering.
Ingen anmærkninger
Bestilte om formiddagen og fik leveret til døren dagen efter. Alt var fint.
Hurtig levering og rigtig god service …
Hurtig levering og rigtig god service 👍🏻
Imødekommende og hjælpsomme
Imødekommende og hjælpsomme, service/levering i top og til aftalt tid. En ren 5er.
super tilfreds
Først henvendte jeg mig via mail ang et produkt, og efter et par timer var det kommer et ordentligt og udfyldende svar.
Super hurtig levering, jeg lavet ordre onsdag aften, og fredag formiddag var den ankommet afhentningssted.
Oven i var det et ordentlig produkt, til en rimeligt penge, og jeg er super tilfreds med den, og hele forløbet i dere hele taget!
Kan kun give etgodthelbred.dk mine varmeste anbefalinger.
Nemt at bestille. Hurtig levering. Fik mail om at min bestilling var for tung til pakkeboks så den ville blive leveret dagen efter på min adresse . Super service.
God vejledning og hurtig levering
Jeg kontaktede etgodthelbred inden køb, da jeg var usikker på hvilket produkt, der var bedst til mit behov. Jeg fik god og behagelig vejledning til mit køb og varen kom dagen efter.
Kun positive ting herfra.
Langsom levering
Firmaet er ok, men da jeg skulle have en vare fra en underleverandør gik det helt galt. Først havde de sendt den på et "forkert" leveringsnr. som senere viste at den alligevel ikke var sendt. Derefter blev den atter sendt, men returneret da de havde "forvekslet navn og adresse". Det lykkedes til sidst, men ret irriterende da jeg netop havde valgt firmaet som lovede en levering på 1-2 dage.

Reply from etgodthelbred
Løsningsorienteret
Havde bestilt et produkt som iflg. hjemmesiden var på lager.
Desværre viste det sig at der var længere leveringstid på produktet, og da jeg havde en deadline for hvornår produktet skulle bruges kunne enderne ikke nå sammen.
Blev efter lidt korrespondance istedet foreslået et andet produkt, som blev leveret dagen efter.
En god butik med et godt helbred
Web-side og det at finde produkter = * * * * * (4 stjerner), fordi produktet vises som værende på lager uden dog at være det.
Betaling = * * * * * (5 stjerner)
Levering = * * * * * (5 stjerner)
Selve produktet(erne) = * * * * * (5 stjerner)
Support = produktet viste sig at være i restordre, men vi blev løbende opdateret. Så det opvejer den samlede oplevelse.
Reklamation (RMA) = ikke bedømt
ALT I ORDEN
læg i trygt en ordre ind her
Intet at klage over her fra ;-))
Varmetæppe, fleece
Uhørt hurtig ekspedition. Alt er gået glat og uden problemer.
Hurtig levering af et kvalitetsprodukt.
Købte en Beurer BF800 personvægt. Både vægt og APP til iOS virker perfekt. Hurtig og nem opsætning og automatisk opdatering på de individuelle iPhones.
Kan klart anbefales.
God og hurtig service
Virkelig hurtig og god service, dette kan anbefales.