We are hiring!

Review company
  • Reviews (1)
Exclusivesecrets

Topper!

Whoow. Wat een geweldige webwinkel. Exclusive Secrets ("by Frederiek") verkoopt alleen maar exclusieve, geweldige producten, die stuk voor stuk het neusje van de zalm zijn. De webwinkel zelf straalt dat al uit, in het design. Daarnaast is deze webwinkel zeer overzichtelijk ingericht, zodat je zo vindt wat je zoekt. En als je niets zoekt, maar gewoon eens even rond wil kijken, ben je zo verkocht! ES verkoopt niet alleen exclusieve, vrouwvriendelijke erotische producten, maar ook producten voor lichaamsverzorging, voor in de slaapkamer, en wat modieuze producten.

Ik heb er twee keer wat besteld. De eerste keer was een product niet op voorraad, en moest besteld worden. De levertijd bedroeg toen vijf werkdagen, wat alsnog enorm snel is. Vorige week heb ik opnieuw een bestelling gedaan, en had deze nu binnen twee dagen in huis. Wow! Over snelheid gesproken.

Een flink pluspunt is dat Frederiek de bestellingen altijd zeer netjes, en zeer mooi inpakt. Mijn laatste bestelling was voor mijn vriendin, en ze vond het bijna zonde om het open te maken, zo mooi was het verpakt. Bij de bestelling werden ook nog wat samples geleverd, van producten die het bestellen ook zeer zeker waard zijn.

Die Frederiek toch, die weet wel hoe ze een klant in het zonnetje moet zetten. En ze doet het iedere keer, bij elke bestelling, opnieuw. Wauw!

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.