Super hurtig og god kundeservice
Bestilte i fredags, men fik dog ingen ordrebekræftelse, hvorfor jeg skrev til kundeservice. Jeg fik svar med det samme, og har modtaget min 5 dage efter jeg bestilte.
Danmarks online parfume & vokse butik. Parfume, voks og hudpleje til mænd. Find din favorit duft & voks og spar penge! Fashionline.dk shoppen for mænd!
No history of asking for reviews
Super hurtig og god kundeservice
Bestilte en søndag klokken ca. 18 og varen var der allerede tirsdag, uden problem, kan klart anbefales..
Virksomheden var præcis en måned om at returnere penge for en vare, der ikke svarede til beskrivelsen.
Selvom de erkendte fejlen, kom pengene først efter (hold fast): 14 mails frem og tilbage, spredt over en måned.
Jeg fik dog pengene til sidst.
ÆV, Fashionline.
Fin service og venlighed. Man havde ikke fornemmelsen af at være fremmed. En go' oplevelse.
Super flot hjemmeside og god service :D
Godt gået Lasse og Yngvi mine to mates hehe...
forsæt i den stime!
Johansen
De ved helt klart, hvad de laver.
De har styr på deres ting, og man bliver ALDRIG skuffet, når der står Fashionline på pakken
Rigtig god service og hurtig levering! Jeg kan kun anbefale Fashionline til andre!
synes de er meget hjælpsome & har styr på alting..
- meget dejlig butik :)
Både kommunikation og leveringstiden var mere end tilfredsstillende. Der er ikke så meget at klage over. - og varen var også som forventet.
Fik leveret min varer dagen efter, og er 100% tilfreds med min handel hos fashionline.dk
virkelig god service.. det er rart at de hjælper en med deres produkter over msn! en hurtig levering og gratis fragt! deres hjemmeside er nem at finde ud af, og det hele er til en god pris! + man får en lile forfriskning med i pakkerne ;P !
Fik en virkelig god oplevelse hos fashionline.. Hurtig levering og kanon god service.. Spurgte om noget ang. min bestilling, og de svarede lynhurtigt og var klar til at hjælpe mig! Kan kun anbefale dem...