We are hiring!

12 customer reviews
Review company
  • Reviews (12)

Super god Handel

Bestilte en søndag klokken ca. 18 og varen var der allerede tirsdag, uden problem, kan klart anbefales..

Featured review of Fashionline

Fantastisk kundeservice!!!!

Fik en virkelig god oplevelse hos fashionline.. Hurtig levering og kanon god service.. Spurgte om noget ang. min bestilling, og de svarede lynhurtigt og var klar til at hjælpe mig! Kan kun anbefale dem...

Lasse Nielsen and Maja found this review useful

Fashionline

Var en måned om at returnere penge for forkert afsendt vare

Virksomheden var præcis en måned om at returnere penge for en vare, der ikke svarede til beskrivelsen.
Selvom de erkendte fejlen, kom pengene først efter (hold fast): 14 mails frem og tilbage, spredt over en måned.
Jeg fik dog pengene til sidst.

ÆV, Fashionline.

God side

Fin service og venlighed. Man havde ikke fornemmelsen af at være fremmed. En go' oplevelse.

Godt gået drenge :D

Super flot hjemmeside og god service :D

Godt gået Lasse og Yngvi mine to mates hehe...

forsæt i den stime!
Johansen

Intet andet end fantastisk

De ved helt klart, hvad de laver.
De har styr på deres ting, og man bliver ALDRIG skuffet, når der står Fashionline på pakken

Super service og handel!

Rigtig god service og hurtig levering! Jeg kan kun anbefale Fashionline til andre!

Fashionline

Super service og hurtig levering

fantastisk onlinebutik! :D

synes de er meget hjælpsome & har styr på alting..
- meget dejlig butik :)

Kanon betjening

Både kommunikation og leveringstiden var mere end tilfredsstillende. Der er ikke så meget at klage over. - og varen var også som forventet.

Fashionline

Rigtig god service og billige priser

Fik leveret min varer dagen efter, og er 100% tilfreds med min handel hos fashionline.dk

WOW!!

virkelig god service.. det er rart at de hjælper en med deres produkter over msn! en hurtig levering og gratis fragt! deres hjemmeside er nem at finde ud af, og det hele er til en god pris! + man får en lile forfriskning med i pakkerne ;P !

Lasse Nielsen found this review useful

found this review useful. Agree?

Thanks for your review.

To ensure that all reviews on Trustpilot is written by real people, you have to verify your email before your review is being posted online. You have just recieved an email with a link that instantly verifies your email.