Angivelserne for leveringstid er uklare.
Når de f.eks. angiver 3 dage, mener de så hos kunden eller mener de
afsendelsestidspunktet? Noget tyder på det sidste.
De sender ikke noget track & trace nummer, og når de sender med GLS
får man heller ikke nødvendigvis nogen seddel fra vognmanden,
hvis han har været der forgæves. Så går forsendelsen
tilsyneladende ind i en retry-løkke uden at man
opdager det.
June 6, 2011
Unprompted review
Reply from Føniks Computer
Hej John
Leveringstiden er den tid det normalt tager at få varen leveret til adressen du har angivet. Jeg kan se du bestilte din ordre d. 01/06-11 om eftermiddagen. Da det var helligdag d. 02/06-11 blev din ordre først afsendt d. 03/06-11. Hvorfor du ikke har modtaget T&T nummer er jeg i gang med at undersøge - jeg kan selvfølgelig kun beklage dette ikke er nået frem til dig.
Vi kan desværre ikke følge hver eneste forsendelse der afgår og tjekke at disse kommer frem. Hvis du oplever problemer eller forsinket levering er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig.
Vi kan ikke holdes ansvarlige for hvorvidt vognmanden fra GLS ligger en seddel ved forgæves forsøg på levering. Dog kan vi selvfølgelig følge op på forsendelsen og hjælpe dig, såfremt du kontakter os omkring ordren. Dette problem er vel i og for sig mere myndiget på GLS?
Fremover vil jeg anbefale dig at kontakte os hvis du er i tvivl omkring din ordre - vi sidder altid klar til at hjælpe.
Stefan Leth Elbæk Føniks Computer A/S Falkoner alle 47 2000 Frederiksberg Tlf.: 38 19 01 69 www.fcomputer.dk