Review of Føniks Computer

Rated 5 out of 5 stars

Super service, der kunne de andre lære noget :)

Det er fjerde gang jeg bestiller fra Fønix Computer og hver gang har været uden problemer, og med en fantastisk service.

- De har rent faktisk mennesker som bruger deres online chat (Ja Proshop). Jeg fik lynhurtigt og venlig betjening fra en Jonas som ønskede en rigtig god dag med glade smileys og det hele. Det kan godt være det er en lille ting, men det gør min dag bedre og lækkert at det ikke er sådan noget mekanisk auto-svar man oplever fra andre online support chats :)

- Jeg ringede fordi jeg havde valgt afhentning ved en fejl, og igen var de rigtig venlige at snakke med og ændrede ordren til afsendelse. (Og afsendelse med GLS til 0 kr er jo altid skønt!). Det står igen i stærk kontrakt til min sidste handel hos en anden stor IT forhandler, hvor man nærmest følte man var en byrde fordi man ringede.

- Lave priser, varen blev afsendt samme dag, de var 150 kr billigere end konkurrenterne ved den nye Seasonic PSU jeg ledte efter og et af de få steder som rent faktisk havde en lager status på den, og det eneste sted i Danmark jeg fandt et Ducky keyboard.

Jeg skal ikke kunne udtale mig om RMA, men jeg har på fornemmelsen at det ikke skulle være et problem. Jeg har fundet min fremtidige hardware pusher, så thumbs up herfra :)

March 4, 2013
Unprompted review