Review of Føniks Computer

Rated 4 out of 5 stars

Lang kø i telefonen (60 min.) Men tålmodig og kompetent service når man når igennem

Hvis der var en ting så forbered mig bedre på hvad det er man jeg får med hjem. Forklar hvad computeren vil gøre ifht. At opdatere hvor lang tid det vil tage osv. Jeg blev lidt overrasket over det antal gange og den tid det tog at opdatere de forskellige komponenter.

En lille ting, fra en elles tilfreds kunde

May 13, 2013
Unprompted review

Reply from Føniks Computer

Hej Rami

Jeg beklager du har oplevet lang ventetid på telefonen.
Jeg kan se at du har ramt et af de allertravleste tidspunkter, nemlig eftermiddag op til en helligdag - her har vi rigtig mange opkald, så selvom vi selvfølgelig var fuldt bemandet, så opstod der desværre kø, da vi jo som du nævner, tager os tid til kunderne.

Mht. din kommentar om at forberede dig på opdateringer osv., så er dit forslag taget til efterretning, men det er meget svært at gøre bedre. Der er stor forskel på produktionsdatoerne af de forskellige maskiner, og derfor også på hvor mange opdateringer der er kommet siden de blev produceret. Da vi i mange tilfælde ikke kender selve produktionsdatoen, så er det også meget svært at informere om hvad der kan forventes af opdateringer og dets lige.

Mvh. Stefan, Føniks A/S

Advertisement