Review of Føniks Computer

Rated 1 out of 5 stars

Uantageligt.

Lige fra en unøjagtig og mangelfuld vejledning over telefonen om bestilling af en PC og oprettelse som firma, en leveringstid væsentligt ud over det lovede, et medfølgende defekt bundkort som virksomheden krævede betaling for at erstatte og udskifte, en lang reparationstid, over en håbløs udflugt (grænsende til det uforskammede) i forbindelse med den seneste af to fejlagtige meddelelser om at vi kunne afhente det indleverede, samt besværlig brug af EAN nummer ved betalingen af reparationen hvorfor der blev krævet et gebyr på kr. 300, til manglende effekter ved udleveringen og efterfølgende problemer med at få dem udleveret, har vores oplevelse af Føniks A/S været særdeles dårlig og efterhånden blevet til en nærmest ufattelig dårlig erfaring. Det har været nødvendigt med flere henvendelser til virksomheden over telefonen. med længere ventetider i forbindelse med særdeles kort telefontid i serviceafdelingen, hvorfor vi flere gange har opgivet, samt over deres chat og en lang men nødvendig mailkorrespondance. Det er vores opfattelse at servicen hos Føniks A/S på væsentlige punkter har været nærmest ubegribelig ringe, selvom Føniks A/S nok har gjort hvad de formåede.

June 8, 2013
Unprompted review

Reply from Føniks Computer

Hej Fristedet Aarhus.

Mht. servicesagen er vi dybt uenige.
Du indlevere et bundkort som en reklamationssag, hvor du har påført kortet fysisk skade.
Altså skal vores teknikere først undersøge bundkortet, og konstatere skaden, og så høre dig om hvordan du ønsker det videre forløb skal håndteres (om du vil købe et nyt og hvorledes du vil betale osv).
Hvis der var fortalt ved indleveringen af bundkortet, at det var blevet ødelagt, kunne alle disse ting aftales på forhånd, og der ville derfor være brug for minimal kommunikation og tid.
Udover dette, har vi også afventet svar på et par mails fra dig, som også har forlænget processen.

Mvh
Ted