Uanstændigt firma - de ødelægger dine ting
I november 2012 indleveret min Mac Book Pro i forretning på Falkoner Alle med henblik på skiftning af skærm.
Det gik dog ikke som planlagt. I første omgang ødelagde de hængslet, skærmbeskytteren og wifi på min computer. Efter flere end 30 henvendelser fik de endelig skaffet reservedelene hjem, og i marts 2013 forsøgte de at lave den igen. Dette lykkedes dog heller ikke – tværtimod fik de ødelagt den endnu mere! Da jeg fik computeren retur, virkede hverken wifi eller bluetooth, blæseren kørte på max omdrejninger og der var kommet støv mellem LCD og beskyttelsesplastikken. Desuden havde de sat en af skruerne forkert i, så der er kommet en bule ved tastaturet.
Føniks reklamere med - "Vi lover dig, at vi nok skal kalde en spade for en spade."
Da jeg sagde til den medarbejder, som jeg havde talt med igennem hele forløbet, at det var noget sjusk, påstod han, at – da jeg i sin tid indleverede computeren - havde presset på for, at de skulle tage den ind, og at de aldrig havde gjort nogen skade på computeren.
Endvidere bad han mig om at forlade forretningen!??
Reply from Føniks Computer