7 måneder efter opsigelse sender de stadgvæk rykkere!
Vi var begejstret da fion.dk startede op og vi var en af de første der kom på med vores shop. Hele opstarten forløb kaotisk og fion.dk havde ikke styr på noget som helst - vi oplevede heller ikke noget øget salg så 5/1 2009 opsagde vi vores aftale og fik en bekræftigelse på dette var accepteret på mail. Jeg gemmer heldigvis alle mails, hvilket viste sig var nødvendigt. Der kom fortsat fakturarer, som jeg besvarede og gjorde opmærksom på vi havde opsagt samarbejdet. Fakturamailsene kom fra en mailadresse jeg gik ud fra var tilhørende bogholderiet faktura@fion.dk dette viser sig var en noreplay adresse som fion mente at det burde jeg da vide???????????? nå der begyndte at komme rykkere og jeg ringede til vores tidligere konsulent som nu påstod vi ikke havde opsagt det og sendte en falsk mail som skulle være fra opsigelsen som sagde jeg skulle have opsagt det igennem hjemmesiden og bla bla - heldigvis havde jeg mailsene fra opsigelsen samt deres godkendelse af denne.... Jeg blev da chokeret over at Fion ville sende mig en FALSK mail det tyder på en hel vanvittig moral. Nu har vi Juli 2009 og vi får stadigvæk rykkere og jeg skal stadigvæk ringe og få dem til at fjerne os fra deres system som de lover hver gang, denne gang for 3. gang - Vi er et lille firma og jeg har nok at se til - det spilder min tid og frustrere unødigt. Jeg behøver vel ikke at sig så meget om vi ikke tror på konceptet ellers havde vi jo ikke opsagt det.