Flintholm

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Virkelig dårlig service!

Jeg afgav en ordre på 2 charms d. 1./5.
D. 7./5. har jeg intet hørt og sender derfor Flintholm.info en mail, som de ikke respondere på.
D. 10./5. ringer jeg derfor til Flintholm for at spørge til min ordre. Jeg får at vide, at jeg lige skal finde mit ordrenummer, og så ringe tilbage, hvilket jeg gør. Da jeg ringer igen 2. gang har de fundet min bestilling frem på forhånd, og behøvede pludseligt derfor ikke mit ordrenummer, hvilket jeg naturligvis studser lidt over.
Ekspedienten siger, at de ikke lige ved hvad der er gået galt, og de godt kan se, at det er længe siden, at min ordre er afgivet. Jeg får ingen status på varene, så jeg vælger at sige, at jeg gerne vil annullere min ordre hos Flintholm.info.
Her d. 13./5. er ordren stadig ikke annulleret, og jeg er naturligvis ret træt af forløbet! Det er ikke ligefrem det serviceniveau jeg forventer hos en internetshop.

May 13, 2013
Flintholm logo

Reply from Flintholm

Hej Patricia - vi beklager selvfølgelig din dårlige oplevelse. Desværre så sker det, at der er restordrer på Story Charm, og når det sker, så er det ikke altid, vi kan få en dato for, hvornår de igen kan leveres. Oftest har vi alle Charm på lager, men ofte er desværre ikke altid. Med hensyn til at finde din ordre, så opdagede jeg, efter vi havde talt sammen telefonisk, at din ordre var en af dem, jeg havde taget ud af mappen - netop for at følge op på levering, derfor lå den klar, da du ringede igen. Men det er rigtigt, det er altså svært at finde ordrer uden ordrenummer, og heldigvis har de fleste også fundet det frem allerede inden, de ringer. Med hensyn til annullering af din betalingstransaktion, så blev den annulleret i går, som jeg også har skrevet til dig i en mail tidligere i dag, og i den sammenhæng synes jeg det er vigtigt at sige, at pengene aldrig har været trukket på din konto, vi beklager selvfølgelig endnu engang Med venlig hilsen Ulla Flintholm

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig - knaldgodt nyhedsbrev..!

Flintholm er bestemt min ynglings-smykke-butik på nettet. Hver gang jeg har bestilt varer har jeg fået god opfølgning og information - lynhurtigt.
Jeg synes godt om at man kan vælge hvilken forsendelsesmetode man ønsker, så man selv bestemmer hvor dyrt det skal være at få sendt tingene.
Alt har ALTID være flot pakket ind - lige klar til at give som gave.
Der ligger ind imellem en lille overraskelse i pakken.
De fine smykker lever fuldstændig op til mine forventninger.
- Og da jeg har 3 sønner der ind imellem skal give "kærestegaver" - så er det helt oplagt at kigge hos Flintholm og drengene synes det er nemt og bekvemt.

Jeg vil især fremhæve og anbefale nyhedsbrevet - det komme ikke for tit, men der er meget ofte nogle rigtig gode tilbud.
Det sker desværre at man kan løbe ind i at der er udsolgt - men man får besked hurtigt og tilbud om en lignende vare.

Jeg kan kun anbefale Flintholm.

March 15, 2013
Rated 1 out of 5 stars

Pivringe behandling, manglende information og mistanke om løgne.

Jeg plejer egentligt ikke at gøre sådan noget her, men jeg er blevet SÅ dårligt behandlet henover næsten 2 måneder nu, så jeg synes virkelig man skal undgå at bruge denne online smykkeshop!!

Jeg har på fornemmelsen, at jeg er blevet fyldt med løgne og dårlige undskyldninger uanset om det drejer sig om besvarelse af mails, varer på lager eller påstået afsendte varer. Jeg HAR fået mine penge tilbage for dén vare det drejer sig om, men det retter bestemt ikke op på den elendige behandling jeg har fået!!

Jeg bestilte en fødselsdagsgave til min kæreste (2 charms til et armbånd). Den ene var på lager men den anden var i restordre - men dét får jeg først af vide efter en uges tid, og efter jeg selv har kontaktet firmaet. Jeg får tilsendt den ene charm, og bliver lovet at den anden vil komme lager indenfor yderligere et par uger. Der havde vel at mærke ikke stået noget på hjemmesiden ved bestillingen om denne restordre!! Efterfølgende må jeg selv både ringe og maile flere gange for at få information om den manglende vare, og det hele ender med at jeg får af vide, at den manglende charm HAR været sendt, men er kommet tilbage fra posthuset som en uafhentet pakke. Undervejs har indehaveren tillige forsøgt sig med bortforklaringer om at hun sandelig HAR besvaret mine mails, men at de åbenbart ikke er nået frem.

Jeg synes det er meget meget mærkeligt at både mails og fremsendte varer ikke når frem til mig, når jeg ellers ikke har problemer med hverken mailprogram eller postbuddet!

OPDATERET MED SVAR på nedenstående kommentar:
1) Jeg synes det er meget uheldigt, at firmaet vælger at offentliggøre min private adresse.
2) Pakken er jo tilsyneladende sendt til en adresse i Fjerritslev - men så ER det da alligevel underligt at Post Danmark "tilsyneladende" har haft den omkring Faaborg!?!
3) Vi fik, på et tidspunkt i forløbet, af vide at den pågældende vare var i restordre ENDNU. Men hvis den havde været på lager i mellemtiden, så ville man formentligt have skrevet at den er kommet i restordre IGEN...

Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor firmaet, fra starten af, ikke bare har indrømmet at der er sket en fejl, og undskyldt at varen var aktiv på hjemmesiden, til trods for at den åbenbart konstant er i restordre!?! Det virker tværtimod som om det er MIG der skal undskylde, at jeg kom til at bestille den pågældende vare... Og så er det jo 'nemt nok' at sælge varer med 20% rabat!!

October 25, 2012
Flintholm logo

Reply from Flintholm

Hej igen Lars

Desværre så ved jeg ikke, hvorfor pakken er sendt til Fåborg. En gang imellem så sker der ting, som man ikke selv er herre over - og selv om jeg selvfølgelig ville have ønsket, at jeg havde vidst, hvor pakken lå, så jeg kunne have kontaktet det pågældende Posthus telefonisk, så har jeg først fået oplysningen efterfølgende.
Med hensyn til at undskylde, så har jeg op til flere gange beklaget, at den pågældende Charm var gået i restordre. Om man skriver Stadig eller Igen er i situationen ligegyldigt, selv om vi har haft den på lager siden, og også har den på lager lige nu, så er den stadig i restordre. Vi prøver derfor hele tiden at være på forkant med genbestillinger. De fleste gange lykkes det, andre gange gør det ikke. Du fik din betaling refunderet øjeblikkeligt og uden problemer - endda før vi fik pakken retur.
Men det tjener intet formål at fortsætte denne tvist. Du mener vi lyver og fabrikerer mails fra postdanmark - jeg ved, at det gør vi ikke.
Men du har ret i, at vi her efterfølgende kan konstatere, at på en eller anden måde, så optræder afsenders postnummer - altså vores - også som modtagers postnummer. Hvordan det er sket og hvorfor pakken lå i Fåborg istedet for så at komme retur til 9690 med det samme, det ved jeg simpelthen ikke, og desværre så finder jeg nok heller aldrig ud af det. Men pakken var afsendt 3/10 som oplyst.

Fortsat god dag

Ulla Flintholm

Hej Lars

Dette blot for at vise dig, at der absolut ikke er tale om ”løgne”

I fortæller mig selv pr. tlf. at I har spurgt efter pakken, men på trods af det, så har forsendelsen alligevel ligget til afhentning fra den 3/10-12 til
den 18/10-12 uden at blive afhentet, hvorefter den er returneret til os.

Som du kan se, er der som tillægsydelse bestilt email advisering

Information om forsendelsen

Forsendelsen er ankommet distributionscenter

18-10-2012 00:00

03-10-2012 09:06
Fåborg Postbutik, Danmark
Forsendelsen er lagt til afhentning

03-10-2012 06:49

Forsendelsen er forsinket. Vi beklager

02-10-2012 05:15

01-10-2012 23:14
Forsendelsen er på vej

Det er rigtigt, rigtigt ærgerligt, at I ikke har fået pakken, pengene fik I tilbage allerede inden vi fik forsendelsen tilbage, så tilbagebetalingen skete før jeg var klar over, at pakken ikke var afhentet.
Hvis du selv laver en søgning på dit T&T nummer 00257059831503608530 på Postdanmarks hjemmeside, så kan du se, at jeg på ingen måde har "fabrikeret" disse oplysninger fra Postdanmark

Ulla Flintholm

Rigtig god service

Jeg har handlet hos Flintholm nogle gang og har fået nogle fine vare og hurtig levering.
Senest bestilte jeg to ringe til en konfirmationsgave, hvor jeg var alt for sent ude, jeg kontaktede Flintholm med mit problem og de lovede at sende ringene med det samme og dagen efter lå en de i postkassen, flot pakket ind.
Kan helt sikkert anbefales til andre

April 23, 2012

Meget tilfreds

Varen kom dagen efter. Pakket pænt ind. Gratis porto da den blev sendt som brev. Rabat da jeg havde handlet hos dem tidligere. Alt i alt en rigtig god oplevelse.

March 2, 2012
Rated 3 out of 5 stars

Kan desværre kun give 3 stjerner

Bestilte en ring til min niece d. 7/12, den 20/12 havde jeg stadig intet hørt, selvom jeg havde sendt mail.. Så kontaktede selv via Tlf. og fik at vide, at den ring jeg havde bestilt, var udsolgt, men kunne få en tilsvarende i en anden farve. De lovede at sende den samme dag og det blev overholdt :) Så gaven nåede lige at nå frem inden jul og vakte stor glæde juleaften :)

January 5, 2012

Hurtigt, nemt og billigt

bestiller søndag aften, får email mandag om at være er afsendt. Leveret med posten tirsdag. Med 20 % rabat og uden fragt :-)
Første, men ikke sidste gang, jeg handler her.

August 2, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Lækker hjemmeside - personlig betjening - kæmpe udvalg - gode priser!

Har købt Pandora smykker hos Flintholm og udvalget er kæmpestort. Desværre fik jeg valgt en charm der var udsolgt, men fik lynhurtigt besked med et fint alternativ. Det er hvad jeg forstår ved personlig betjening. Hjemmesiden er virkelig lækker at blade rundt på og så var priserne på Pandora smykkerne de laveste jeg har kunnet finde. Dejligt at man kan bestille til sit arbejde og få fragten billigt! - Kan helt klart anbefales.

January 24, 2011
Rated 3 out of 5 stars

Forsinket fødselsdagsgave

Jeg har handlet hos Flintholm flere gange og har faktisk altid været tilfreds med det. Men en dag da jeg bestilte en gave, og leveringen lød på 2 dage, og der gik 5 uden nogen form for afsendelsesmail eller noget, ringede jeg derind og fik at vide at varen ikke var på lager og at jeg måtte vente en uge mere. Det kunne de godt lige have oplyst om, men ellers er jeg meget tilfreds med både priser og leveringen generelt.

July 30, 2010

Elendig håndtering af reklamation

Jeg bestilte en navnehalskæde som studentergave og modtog den godt nok også hurtigt om flot pakket ind.

Da gaven så blev foræret væk og åbnet, viste det sig at halskæden var meget ridset og beskadiget. (hele overfladen lignede noget der var poleret med en stålbørste + sølvet havde misfarvning + en dyb rids i et af bogstaverne).

Halskæden lignede mest af alt noget de havde solgt før og modtaget retur - som var brugt.

Jeg valgte derfor omgående at sende halskæden tilbage. Hurtigt kommer der et svar på mail - at min reklamation ikke kunne accepteres, da halskæden skal se sådan ud.

jeg har fået refunderet pengene for halskæden, efter lang og besværlig mail korrespondance, med en meget arrogant indehaver!

Her handler jeg ikke igen.

July 7, 2010

god handel

fik 2 fine smykker efter kort ventetid...
de var helt intakte og akkurat som de var fremstillet på siden - de vil helt klart blive flittigt brugt :)
et stort plus til FLINTHOLM var den fine indpakning af smykkerne - stor positiv overraskelse
kan helt klart anbefales :)

April 9, 2010

Nem bestilling - hurtig levering

Har købt flere gange hos Flintholm. Altid super service og hurtig levering. Havde ved en fejl glemt at bestille 2xindpakning - ringede til Flintholm og de eftersendte blot ekstra indpakning. Perfekt!

September 9, 2009
Rated 2 out of 5 stars

Havde ikke produktet alligevel

Jeg bestilte en navnehalskæde, og der stod at de havde den på lager, men dagen efter modtog jeg så en mail om, at de ikke havde den alligevel. Derfor kun 2 stjerner.

SERVICEN FEJLER DOG INTET.

- Kan anbefales, hvis man lige sikrer sig, at de har varen på lager. ;)

June 16, 2009

Take a closer look