Hej igen Lars
Desværre så ved jeg ikke, hvorfor pakken er sendt til Fåborg. En gang imellem så sker der ting, som man ikke selv er herre over - og selv om jeg selvfølgelig ville have ønsket, at jeg havde vidst, hvor pakken lå, så jeg kunne have kontaktet det pågældende Posthus telefonisk, så har jeg først fået oplysningen efterfølgende.
Med hensyn til at undskylde, så har jeg op til flere gange beklaget, at den pågældende Charm var gået i restordre. Om man skriver Stadig eller Igen er i situationen ligegyldigt, selv om vi har haft den på lager siden, og også har den på lager lige nu, så er den stadig i restordre. Vi prøver derfor hele tiden at være på forkant med genbestillinger. De fleste gange lykkes det, andre gange gør det ikke. Du fik din betaling refunderet øjeblikkeligt og uden problemer - endda før vi fik pakken retur.
Men det tjener intet formål at fortsætte denne tvist. Du mener vi lyver og fabrikerer mails fra postdanmark - jeg ved, at det gør vi ikke.
Men du har ret i, at vi her efterfølgende kan konstatere, at på en eller anden måde, så optræder afsenders postnummer - altså vores - også som modtagers postnummer. Hvordan det er sket og hvorfor pakken lå i Fåborg istedet for så at komme retur til 9690 med det samme, det ved jeg simpelthen ikke, og desværre så finder jeg nok heller aldrig ud af det. Men pakken var afsendt 3/10 som oplyst.
Fortsat god dag
Med venlig hilsen
Ulla Flintholm
Hej Lars
Dette blot for at vise dig, at der absolut ikke er tale om ”løgne”
I fortæller mig selv pr. tlf. at I har spurgt efter pakken, men på trods af det, så har forsendelsen alligevel ligget til afhentning fra den 3/10-12 til
den 18/10-12 uden at blive afhentet, hvorefter den er returneret til os.
Som du kan se, er der som tillægsydelse bestilt email advisering
Information om forsendelsen
Forsendelsen er ankommet distributionscenter
18-10-2012 00:00
03-10-2012 09:06
Fåborg Postbutik, Danmark
Forsendelsen er lagt til afhentning
03-10-2012 06:49
Forsendelsen er forsinket. Vi beklager
02-10-2012 05:15
01-10-2012 23:14
Forsendelsen er på vej
Det er rigtigt, rigtigt ærgerligt, at I ikke har fået pakken, pengene fik I tilbage allerede inden vi fik forsendelsen tilbage, så tilbagebetalingen skete før jeg var klar over, at pakken ikke var afhentet.
Hvis du selv laver en søgning på dit T&T nummer 00257059831503608530 på Postdanmarks hjemmeside, så kan du se, at jeg på ingen måde har "fabrikeret" disse oplysninger fra Postdanmark
Med venlig hilsen
Ulla Flintholm