Fin hjemmeside m.m. Eneste lille minus var at deres samlepakke (2 x tindåser + startpakke) var dyrere end hvis man købte 2 x tindåser + startpakke.
FODBOLDUNIVERSET.DK
See what reviewers are saying
Super fin hjemmeside, hvor min søn som ELSKER fodbod, virkelig kan bruge alle hans (og sine forældres) penge :-) God priser, fantastisk god service og hurtig levering. Perfekt!!
Handlede via deres hjemmeside online - gik fint og varen kom hurtigt :-)
Kigkurren 8, 4, 2300, København S, Denmark
- info@fodbolduniverset.dk
- www.fodbolduniverset.dk
Nemt, hurtigt og minsandten en lille bonus i form af et par xtra pakker!
Overskriften siger det hele...
Bedste service!
Hurtig levering, og alt var som det skulle - og lidt til - der var lige et par ekstra pakker med :-)
Fint udvalg og hurtig levering
Det fungerede bare
Bestilte varerne og de blev leveret, som aftalt. ingen problemer.
Overskuelig hjemmeside og hurtig levering
Vil helt sikkert tjekke op for gode tilbud i fremtiden
Og der er liket på Facebook så vi kan få nyheder og gode tilbud
Perfekt Service
Jeg havde brug for et produkt som ikke var på lager, jeg kontaktede firmaet en søndag formiddag - 30 min senere havde jeg svar tilbage og varen blev sat til side til mig når den kom på lager. En lille uge senere havde jeg en mail med et betalingslink og varen er nu modtaget. Det er ikke sidste gang jeg handler her og kan varmt anbefale det.
Ingen klager overhovedet
Hurtig levering.
Glad dreng modtog alt det han havde bestilt.
Lynhurtig ekspedition og gode priser
Fantastisk service! Jeg lagde min ordre tirsdag eftermiddag og pakken blev afleveret onsdag middag. Hurtigere kan det simpelthen ikke gøres.
Får desuden rigtig gode tilbud via nyhedsbrev og rabat via Facebook-siden.
hurtig levering
Har intet dårligt at sige om hjemmesiden. Bestilte fodboldkort torsdag eftermiddag - og havde dem med posten næste formiddag ingen kl 10.
prisen er også fair.
Ingen klager
Bestilte fodboldkort søndag aften, og modtog dem med posten tirsdag. Ingen problemer overhovedet
Hurtigt og nemt
Du skulle prøve at bestille varer. De er hurtige til at levere
Alt som det skal være!
Billige priser (tilbud), og lynhurtig levering. Jeg forlanger ikke mere..
Super oplevelse
Handlede via deres hjemmeside online - gik fint og varen kom hurtigt :-)
Perfekt!
God priser, fantastisk god service og hurtig levering. Perfekt!!
hurtig og nem betjening
Vi skulle købe fodbold kort til vores 8 årige søn, hvilket var super nemt.
Tilfredsstillende
Jeg bestilte og fik bestillingen meget hurtigt. Varerne var vi meget tilfredse med og prisen selvfølgelig.