We are hiring!

Review company
  • Reviews (2)
Frydenlund

Forbløffende langsom levering

Det er helt i orden, at en ordre, der er afgivet mellem jul og nytår, først bliver behandlet i det nye år, men det er alt, alt for sent at vente med at sende pakken til d. 4. januar - navnlig når det drejer sig om en bog, som er på lager.

Ordrebehandlingen var også mærkelig, for jeg fik først en mail om, at pakken var afsendt, da bogen var blevet leveret!

Til sidst skal det nævnes (og det bør næsten trække ned til én stjerne), at bogen var ødelagt i ryggen, da jeg modtog den. Det er ikke sket under forsendelsen, for selve indpakningen var fin og intakt, så den ødelagte ryg har altså været synligt under pakningen.

Man undres!

Når jeg alligevel giver dem to stjerner, er det, fordi jeg trods alt modtog bogen.

Frydenlund

Hurtig ordrebekæftelse men langsom levering

Selve ordresystemet laver hurtigt et svar tilbage, men det tager straks lidt længere tid, før man høre mere fra Frydenlund.
Om bogen er i restordre eller hvad sker der er uvist, for man hører intet på forventet leveringsdato.

Ganske vist afsendes en email, når bogen afsendes, men hvis leveringen tager mere end 3-4 dage, burde der lige sendes en email, om hvornår varene afsendes.

Is Frydenlund your company?