[REPLY]
Jeg bestilte alle delne til min nye pc på getmore, kl 4 om eftermidagen og dagen efter havde jeg det hele hjemme hos mig de havde det hele på lager
Jeg synes det var en perfekt indpakning, samt emballagen var super i orden. Der var ingen riser i og jeg var ovenud meget tilfreds.
Linda L.S. Larsen
Jeg har altid været fuld tilfreds med getmore.dk
Priserne har været i bund og varerne er blevet leveret som lovet uden forsinkelse.
Jeg har aldrig haft brug for deres service til reperationer eller fortrydelse af køb. Produkterne har virker som de skulle og gør det stadigvæk :-)
Jeg bestilte en Asus EB1012U, og har da også modtaget varen, som jeg jeg er rigtig tilfreds med. Generelt er jeg tilfreds med getmore.dk, som jeg sikkert vil handle hos igen.
Men der var et enkelt irritationsmoment, hvor leveringstid datoen hele tiden blev rykket, med levering om cirka en måned. Og så pludselig blev varen afsendt og leveret inden for et par dage. Rart at varen alligevel blev leveret hurtigere, men jeg var meget tæt på at annulere handlen og købe varen et andet sted. Det havde været trist, da en bedre angivelse af leveringsdato kunne have hjulpet.
Købte en home server, Getmore angav en levering tid på 2-3 dage, serveren kom efter 2dage. Også god opfølgning.
Gik helt efter planen - ordrebekræftelsen modtaget og pakken ankom efter få dage. I øvrigt var varene godt polstret med bobbelplastic så de ikke kunne ligge og rasle rundt i papkassen.
Ved tidligere bestillinger hvor varene ikke var på lager, har jeg løbende modtaget mails med opdateret status. Helt ok og aldrig fejl eller mangler på de modtagne genstande.
Hey
Havde bestilt Headsæt og Mus hos
Getmore.dk
og ALT gik som lovet af Getmore.dk
God og hurtigt svar om ventetid og forventet levering.
Kunne følge med via track & trace :-)
Kan kun sige :
I wanna Getmore by Getmore.dk
c",) Big smile and a happy costumer
Næsten hver gang jeg har bestilt lagervarer hos Getmore, viser det sig, at det ikke var lagervare alligevel. Der går så typisk 8-12 dage inden man får varen.
Det værste er, at de hele tiden sender mails om, at nu er den på lager imorgen, Efter at have handlet 10-12 gange, kan jeg konstaterer, at det ikke bare er en svipser, det er nærmere 2 ud af 3 bestillinger.
Jeg bestilte 5 vare for 15 dage siden. Fik at vide i en mail at de ville sende dem en onsdag. Så jeg regnede med at jeg ville få varende inden den kommende weekend. Fik så en mail den onsdag aften, at de ikke havde fået nogle af de bestilte varer hjem på lagret. Så jeg skyndte mig at afbestilte de ting så jeg kunne få resten hjem, inden weekend.
Jeg fik ikke varende i den weekend, har ikke fået nogen mail om hvad der sker..... måske er jeg en lille dråbe i havet af utilfredse kunder hos getmore.dk men jeg handler i hvert fald ikke her længere!!
Nu kan de ikke afhente en reklamtion fordi pakken vejer over 20 kg. Er det fordi Skat har været der? Ingen oplysninger om det. Så har betalt 2094,00 kr. for en vare der ikke virker og ingen hjælp at hente.
2 dage efter på nettet at have købt ekstern harddisk og et SD minkikort kunne jeg hente det på den lokale tankstation. Dejligt nemt.
Har købt Garmins etrex Vista HCx. Lever til fulde op til forventningerne. Den er billig hos Getmore, men leveringstiden blev meget lang, da den ikke var på lager. Men det er egentlig blot en detalje.
Bestilte klokken 15, og dagen efter lå pakken i min postkasse. Ingen problemer ingen anmærkninger. Jeg har handler her mange gange, og har aldrig oplevet problemer
har købt KABINET LC Power EH-25BSII 1 x 2.5"
Var lagt i en for stor kasse, men ingen fyld.
Var ikke orginal indparkning
Der passese ikke en 2,5 harddisk i kabinettet. Var nød til at modifiser det selv.
Jeg gad ikke at sende den tilbage da jeg skulle bruge det asap.
Getmore kan sikkert levere varen, men hvis den ikke er på lager kan det tage noget længere end først oplyst. Her er der noget at komme efter for Getmore, dvs. ikke love noget de ikke kan holde. Ps. Jeg er ligeglad om underleverandører ikke kan levere, jeg handler med Getmore
getmore er lukket af Skat men web shoppen er stadigvæk åben
betal ikke for noget der !!!!
Henrik Aagaard found this review useful
Selv om varen jeg bestilte ikke lige var på lager, så kom den frem efter få dage. Blev løbende orienteriet om status.
Jeg købte en ekstern HD, som ikke lige fandtes på lager. Getmore holdt mig pr. mail orienteret om forventet levering. Og fristen blev overholdt meget fint
Jeg bestilte mit headset den 24 august, og nu er det den 2 september og den er stadig ikke kommet. de giver 10 forskellige dato'er hvor varen skal komme men ingen af dem er rigtige. de har endelig sagt at det er sikkert den kommer den 2 september, men den er stadig ikke kommet. Det er dårligt med levering.
Købte denne gang et sdhc kort. Handler som regel ved Getmore. Der har aldrig været noget bøvl, heller ikke ved RMA sager !!!
Jeg købte en ekstern harddisk der kom indenfor 2 dage - selvom jeg havde bestilt i en weekend.
Super lækkert når det går så hurtigt!
Hilsen en glad og tilfreds kunde :)
Jeg har endnu ikke modtaget min pakke.
I de sidste tre dage har jeg over telefon været i kontakt med bring. De har min pakke registreret i deres system og jeg har opgivet t&t nummer og ført leverings adresse ajour med dem. De har lovet levering mellem 17-21 samme dag, jeg har stadig ikke set skyggen af et bud eller fået besked om forsøg på levering nogle af dagene. Hvis ikke jeg har været hjemme har mine samboer været hjemme i leveringstiden. Selv husker jeg ikke at have valgt bring men sat mit kryds ved Post Danmark ifb. med levering. I så fald ville jeg have afhentet min pakke på posthuset for to dage siden eller fået den i sidste uge. Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke forstår hvordan deres system fungerer, der synes ikke at være samhørighed mellem hvad deres pakkesupport lover og hvornår de rent faktisk kan levere. Det synes jeg er det største problem, jeg er godt klar over levering sommetider kan være forsinket. Jeg krydser fingrer for min pakke kommer inden ugen er omme. Jeg har handlet ved getmore et par gange før og leveringen har altid været upåklagelig. Indtil nu.
Jeg bestilte en række dele til en ny computer. På deres netbutik skrev Getmore.dk skrev at alle varer var på lager og ville blive sendt indenfor 1 eller 2 dage. 2 dage efter min bestilling får jeg en mail om, at en af de pågældende varer ikke er på lager alligevel. Ifølge Getmore.dk har alle de andre varer status af at være "klar" til at blive sendt. Jeg afbestiller derfor den enkelte varer, som ikke var på lager, således at resten kan blive sendt. 2 dage senere får jeg så besked om, at en række af de andre varer heller ikke er på lager. Endnu engang afbestiller jeg de varer som ikke er hjemme, således at jeg kan få tilsendt de resterende varer, som alle beskrives af Getmore.dk som værende klar til afsendelse. 2 dage til og jeg får samme melding som de andre gange: en af varende er ikke på lager alligevel. Efter denne frustrerende oplevelse afbestiller jeg de resterende varer og handler ind anden steds.
Jeg kan således konkludere, at Getmore.dk ikke kan finde ud af, at meddele, hvorvidt de rent faktisk har deres udbudte varer på lager, og derfor vil jeg ikke anbefale Getmore.dk til folk, som ønsker at få tilsendt deres bestillingen hurtigst muligt.
Fik løbende besked om mit køb. Hvis den havde været på lager havde det givet 5 stjerner - det fremgik ikke af hjemmesiden.
Er meget tilfreds med den servic i har gjordt for mig.. Og har tænkte mig at bruge jer igen... Vh K Yde
Det er rart at man løbende får mails om hvor langt ens bestilling er i systemet
Jeg modtog min vare meget hurtigt efter at have bestilt den. Derudover var det dejligt både at få en ordrebekræftelse, samt mail om, at varen var sendt med tracking nr. mv. Helt sikkert et sted jeg vil bestille fra en anden gang.
Det er for ringe at man ikke dellevere når den lovede leverings tid skrider på nogle vare og især at leveringsdatoen rykker flere gange. Endvidere når man så går og venter at Getmore kannibalisere ens ordre for at sende den til andre.