GreenStyle

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Lang leveringstid og manglende information

Har to gange inden for 6 måneder bestilt 2 små order hos Greenstyle. En gang for en kunde og en gang privat, desværre begge gang med samme resultat. Lang leveringstid og ingen svar på henvendelser, heller ikke selv om jeg på seneste ordrer skrev at produktet skulle bruge inden for samme uge. Er for så vidt ok med lang levering hvis det oplyses ved bestilling er også helt ok hvis produktet ikke kan leveres, men som minimum må man svare sine kunder inden for 24 timer eller skal man nok overveje om man skal drive onlinebutik.

March 16, 2016

Super hurtig betjening!

I går kl. 13.56 bestilte jeg en vare hos Greenstyle.dk
I morges blev varen leveret med Post Danmark (B Post).
Jeg var rimelig overrasket, for jeg havde bestemt ikke regnet med at modtage pakken før i næste uge. (Blev bestilt onsdag og leveret torsdag.)

Virkelig flot og hurtig service! Her vil jeg handle igen!

January 9, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Geniale varer og supergod betjening!

Jeg er stor fan af GreenStyles fantastiske indkøbsnet, som kan foldes sammen til 'ingenting', og som er meget rummelige og slidstærke. Og så er de ovenikøbet pæne! :-)
Drikkedunkene er også et hit hos os - langt bedre end de sædvanlige drikkedunke.
Levering sker hurtigt og fejlfrit.
Så fem stjerner herfra!

April 2, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Godt produkt og god service

Rigtig god ide med smarte poser til indkøb. Og de er utrolig nemme at have med. Hyggeligt med den håndskrevne seddel, der er med når man modtager varene. Jeg vender nok snart tilbage for at købe flere poser.

March 30, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Super!

Jeg har bestemt intet at sætte fingeren på. Min pakke kom allerede dagen efter og alt var som det skulle være. Som en anden også skriver var det pakket meget forsvarligt ind :)

March 30, 2012

Fantastiske produkter

Jeg har handlet hos Greenstyle en enkelt gang, men bestemt ikke den sidste gang. Da jeg var i USA i sommers forelskede jeg mig i Baggu, hvor jeg fandt et godt udvalg hos Greenstyle. Jeg modtog min bestilling hurtigt og der var en lille personlig hilsen skrevet på fakturaen, ret hyggeligt!

February 29, 2012

Service i topklasse!

Jeg har flere gange handlet hos Greenstyle, og hver gang får man hurtig og super god service. Derudover er det en meget nem hjemmeside at navigere på og nogle rigtig lækre produkter, der jo samtidig er med til at gøre en forskel! Jeg handler selvfølgelig her igen og har allerede anbefalet det til venner og kunder. Bedste anbefalinger herfra :)

Mvh
Trine - purenature.dk

February 28, 2012
Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske produkter og personlig kundeservice!

Har købt forskellige indkøbsnet/tasker og vandflaske hos Greenstyle. Super lækre produkter, som jeg godt kunne blive afhængig af... Eneste problem er det store udvalg, når jeg skal vælge. Blev hurtigt informeret om en udsolgt vare og fik selv mulighed for at ændre et farvevalg - og fik endda en personlig hilsen med i pakken! Og så føler jeg mig både smart og miljøvenlig, med de skønne og meget brugbare produkter!

December 27, 2011
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og godt og varrieret udvalg

Min oplevelse med Greenstyle er at deres udvalg er overvældende og meget interessant, jeg brugte mange timer på at sidde på hjemmesiden og kigge igennem mine muligheder indenfor en masse spændende og miljø rigtige produkter. Da jeg endelig fik besluttet mig for et stort udvalg af produkter ankom de efter to dage, hvilket jeg er meget tilfreds med. I forhold til de produkter jeg har bestilt er jeg tilfreds med deres kvalitet og de lever fuldt op til mine forventninger, dog har jeg lidt problemer med en ventil i deres "Klean Kanteen" dunke, der tiltider laver en pibelyd. Jeg er særligt tilfreds med "Baggu" taskerne og synes at de er enormt flotte og smarte.
Alt i alt er særdeles tilfreds med Green Style og deres service

August 19, 2011

Helt i orden!

Nem hjemmeside og hurtig levering. Produktet jeg købte lever fuldt op til forventningerne, og selvom det i sig selv er robust, blev det leveret i en god, beskyttende papkasse med polstrende papir. Alt i alt helt i orden!

July 10, 2011

Lækker flaske!

Jeg havde læst en anbefaling af Bobble flasken, men kunne ikke finde en forhandler i min by, en hurtig google søgning fik mig forbi Greenstyle :o)
Jeg er fuldt ud tilfreds, produktet lever op til min forventning, og leveringen var hurtig! Kommer helt sikkert "forbi" igen og køber flere flasker!

May 26, 2011

SUPER produkt

Jeg har købt boble-flasken herinde efter jeg har set Personlig træner Anne Bech anbefalede den, til dem der ofte render rundt med vandflaske og fylder op. Og jeg må sige at aldrig har mit vand smagt mig så dejligt som nu. Har købt til min datter også og hun elsker den - den er handy og flot i design på samme tid - kan VARMT anbefales!

May 26, 2011

Take a closer look