Review of Homeenter

Rated 1 out of 5 stars

Fik 2 gratis film

Modtog for over 7 år siden 2 film fra Homeenter. Da det ikke var noget jeg havde bestil skrev jeg til dem at de kunne afhente dem hos mig.

Det ville de ikke, de mente jeg skulle bruge penge på at sende filmene tilbage. Skrev tilbage at de da kunne sende forudbetalt retur emballage, hvis de ville havde filmene tilbage.

Igennem de sidste 7 år har der så kommet flere og flere inkasso trusler og regninger.

En gang ringede jeg til inkasso virksomheden og forklarede at det ikke var noget jeg kunne forholde mig til og at de var velkommen til at afhente deres film.
Inkasso virksomheden sagde at det ikke var noget de kunne gøre noget ved og at de ville gå videre i fogedretten hvis ikke jeg betalte.
Jeg svarede at de var velkommen til at tage sagen i fogedretten.
Efterfølgende kom der yderligere et par regninger med flere gebyrer.

Jeg har undladt at reagere på de regninger og afventer med sindsro at de går i fogedretten.

For det første har jeg aldrig bestilt filmene. For det andet har de fået muligheden for at afhente deres varer. For det tredje er sagen forældet.

Har ikke hørt noget fra Homeenter eller deres inkasso partner det sidste 1/2 år.

October 6, 2011
Unprompted review