Urimelige vilkår
Varen blev leveret indenfor rimelig rid dvs. ca. en uges tid. Pakken havde fået en masse tæsk så tapen der holdt pakken sammen var meget tæt på at være revet over, og varen havde ødelagt det pap der holdt den fast inde i pakken, så den lå og rutchede rundt. Så enten var varen ikke pakket tilstrækkeligt godt eller også benytter de et fragt firma(post danmark) som er for voldelige. Der var dog til alt held ingen skader på varen og det var den korrekte vare der blev leveret.
Vilkåret:
"OBS: SKAFFEVARE = Bestilling / ordre kan ikke fortrydes/annulleres efter afgivelse !"
kombineret med:
"LEVERINGSTID - SKAFFEVARER
Hvis en vare er mærket med Skaffevare i shoppen betyder dette typisk at varen ikke er på lager I Danmark.
Dette kan betyde at varens leveringstid kan variere fra 1 hverdage til ???"
kombineret med at firmaert ikke på forhånd oplyste om forventet leveringstid selv om jeg havde bedt om det synes jeg er et urimeligt vilkår.
Som jeg læser de vilkår forbeholder de sig ret til at være mange måneder om at levere en vare og man har ingen mulighed for at annulere eller returnere. Jeg ville umiddelbart mene at dette var i strid med loven i det der så vidt jeg husker kun er mulighed for sådanne vilkår for specialfremstillede varer, og det kan man vel ikke sige om standard dele til standard hvidevarer.
Så selv om den korrekte vare blev leveret uden skader kan det ikke blive til mere end 3 stjerne pga. urimelige og muligvis ulovlige vilkår.
Reply from Hvidevaredele.dk