iHoesjes Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Zeer slecht. Besteld, betaald, nooit iets ontvangen, geen reactie op whatsapp, mail of telefoon. Niet doen dus!

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Zeer slecht

September 5, 2020
iHoesjes logo

Reply from iHoesjes

Beste Ineke,

Wij hebben dit nagekeken en geen bestelling van u gevonden. U heeft waarschijnlijk bij iHoes.nl een bestelling geplaatst. Wij zijn iHoesjes.nl en sinds vorige week is onze shop verhuisd naar: Justxl.nl

Mocht u nog vragen hebben horen wij dit graag.
Mvg, Serviceteam JustXL

Ik heb een nieuwe IPhone 6S

Ik heb een nieuwe IPhone 6S. Dus ook een nieuw hoesje.
Uitgekomen op Ihoesjes.nl. Leuke assortiment.
Besteld en 2 dagen later in huis. Prima toch?

June 21, 2017

zeer tevreden

Vorige week een hoesje besteld voor mijn iphone 6, super gegaan! Mijn bestelling was snel geleverd en kreeg een kortingscoupon voor de volgende bestelling omdat de webshop is overgenomen. Ik ben helemaal tevreden!

June 20, 2017

Waardeloos bedrijf

Hoesje zou op voorraad zijn na paar dagen berichtje dat hij op backorder staat. op mail of telefoon word niet gereageerd.
kortom waardeloos bedrijf.
Dit was voor mij de eerste en de laatste keer dat ik er iets bestel en als tip voor een ander kijk even verder als je hem graag snel wilt hebben.

of ik de bestelling nog krijg is afwachten

Wim

March 23, 2017

Geen communicatie, backorder...

Ik heb een bestelling 17 dec geplaatst. Alles op vooraard, het pakket zou de volgende dag verstuurd worden. Geen levering geweest, op 19 dec via email een bevestiging ontvangen dat mijn artikelen op backorder zijn -- waardeloos.

Via de website kan ik zien dat mijn bestelde artikelen geleverd zou worden binnen 2 a 3 dagen. Dat termijn is al geschied. Telefoon contact is niet mogelijk, "tijdelijk niet bereikbaar". Ook vandaag, precies dezelfde.

Ik heb via email mijn order geannuleerd, maar geen bevestiging is ontvangen. Zeer onprofessioneel en levering door dit bedrijf is niet zo snel.

Update 22 dec: Pakket is vandaag (gelukkig) aangekomen.

December 21, 2016

Vreselijk slecht

Hoesje besteld zou binnen 3-5 werkdagen geleverd worden maar was er na 10 werkdagen nog niet dus een aantal keer gemaild en ze zouden een nieuwe toesturen maar deze was niet op voorraad. Weer 10 werkdagen later geen hoesje weer mailen en ja hoor het hoesje hadden zij nog niet op voorraad maar ik stond wel boven aan de lijst om te versturen. Nu bijna 2 maanden verder heb ik geen hoesje zij nemen de telefoon niet op en antwoorden niet op emails. Kortom oplichters

November 26, 2015

Ongevraagde mails en nieuwsbrieven lijken niet te stoppen! Veel SPAM

Geen enkele klacht op producten en levering. Echter ná de levering blijven er ongevraagde mails en nieuwsbrieven binnenkomen, zelfs ná verzoek op dit te stoppen met een bevestigingsmail dat ze dit zouden regelen.
Dat je een product besteld geeft nog niet het recht om ongevraagde mails/spam te gaan versturen naar je (verleden) klanten. Om deze reden al met al een slechte ervaring.

May 15, 2015

zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over de service! Ik heb een hoesje gekocht voor mijn iPhone 5 hij bevalt super! Goede prijs kwaliteit verhouding en de bestelling de volgende dag al in huis. Ik kom zeker terug als ik weer een hoesje nodig heb!

December 18, 2014

super

zeer goede ervaring met het bestellen van hoesjes bij ihoesjes. snelle service en als er iets mis is word je goed geholpen via de chat of telefoon. helemaal top.

December 17, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Ik had twee exact dezelfde bestellingen gedaan. Ik werd voor de zekerheid gebeld of dit wel de bedoeling was. Erg netjes en pro actief. In dit geval klopte het natuurlijk. Beide bestellingen netjes en optijd binnen gekregen. Topservice!

December 17, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering en heel goede service!

Heel goede ervaring met iHoesjes.nl! Ik via de site screen- backprotector glans aangeschaft. Snelle levering.

Om de screen- en backprotector te plaatsen moet je heel nauwkeurig en precies te werk gaan. Helaas was bij mij de achterkant mislukt. Ik heb toen d.m.v. het chatvenster contact opgenomen met de klantenservice van ihoesjes.nl. Ik kreeg snel antwoord, ik moet m'n bestelnummer doorgeven en uiteindelijk is er afgesproken dat mij een nieuwe screen- backprotector toegestuurd werden, gratis! Top services, dus!

Wat mij betreft dus zeker een aanrader!

February 23, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Ik had een hoesje besteld waarvan de kwaliteit achteraf ver beneden peil was. Toen ik dit een week na ontvangst meldde, kreeg ik direct een antwoord en mocht het hoesje omruilen. Ook dit ging snel.
Complimenten voor de afhandeling, en wellicht een tip; test de hoesjes alvorens je ze in het assortiment doet!

December 3, 2011

Super

Schappelijke prijzen, gratis verzending en een snelle levering. Helemaal top!

December 1, 2011

Uitstekend service

er was eerst iets fout gegaan door mijn eigen toedoen, contact opgenomen en werd binnen enkele minuten meteen geholpen!

November 25, 2011

The Trustpilot Experience