Review of IMERCO

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig service Imerco, City 2

Flere gange har oplevet triste, sure og yderest arrogante medarbejdere som intet forstår af begrebet "service"! Men denne gang gik de over stregen. I forrige uge købte jeg salt og peberkværn, hvilket jeg fortryd, da jeg ikke kunne lide farven mere. Ekspedienten mente dermed at bytte ikke kunne lade sig gøre, selvom det bare var en anden farve jeg ville have. Hun mente at da tilbuddet var ovre skulle jeg betale den fulde pris for at få den ønskede farve. Den første gang jeg oplevede dårlig service var for 2-3 måneder siden, hvor jeg havde bestilt 2 tallerken sæt fra Menu. Jeg ventede i 2 uger uden svar, så ringede jeg og fik a vide at jeg overhovedet ikke var blevet skrevet op for dem. Efter yderligere 2-3 ugers ventetid ringede jeg igen og fik a vide at produktet var bestilt og på vej, men jeg besluttede mig for at ta' i Imerco i Ishøj for at spørge hvor lang tid det normalt tager og det var højst 1 uge. Dermed tog jeg tilbage til Imerco i City 2 og spurgte hvad der sker med min bestilling og hvad jeg havde fået a vide i Ishøj. Så kom sandheden frem.. At de simpelthen havde glemt mig.
Imerco i City 2 er efter min mening det dårligste sted at handle. Og dermed fraråder jeg den butik!

Mvh
Martin

March 28, 2011
Unprompted review

Reply from IMERCO

Kære Martin.

Vi beklager meget dine oplevelser hos Imerco City 2.

Dit eksempel, hvor du køber et salt og peberkværnsæt (som er med i den aktuelle uges tilbudsavis), og hvor du efterfølgende ønsker at bytte til en anden farve ugen efter, er ikke håndteret godt nok af os. Selv om tilbuddet ikke længere er aktivt ugen efter, skal vi selvfølgelig ikke være så "firkantede", at vi ikke vi kan tilbyde dig at bytte til en anden farve ugen efter. Det er en fejl fra vores side. Dette har vi nu fremadrettet ændret og indskærpet overfor vores personale.

Med hensyn til bestilling af vare, som vi ikke har på lager, skal vi igen beklage din oplevelse. Det er rigtigt, at man i de fleste tilfælde kan få varen indenfor en uge. Der er dog tilfælde, som i din sag, hvor bestilling er så "lille", at vi bliver pålagt et bestillings- og fragtgebyr fra leverandørens side. I din sag ville det betyde at vi skulle betale ekstra kr. 250,-. I disse tilfælde vælger vi at vente med at bestille varen, til vi alligevel skal bestille flere varer fra den pågældende leverandør. Og her gør vi en klar fejl, idet vi selvfølgelig skulle have informeret dig om dette. Vi beklager meget at du ikke fik denne information.

Vi bliver selvfølgelig ærgerlige hver gang vi modtager en reklamation. Men vi vælger også at se det som en mulighed for at gøre vores butik og vores service bedre. Og det har vi med din hjælp gjort i denne situation.

Vi beklager endnu en gang dine oplevelser, men håber trods alt at kunne byde dig velkommen igen i vores butik i City 2.

Imerco City 2