We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (157)

God og behagelig service

Jeg brugte Jensen Print til en lille opgave, og jeg er meget tilfreds både med den service, og det produkt som jeg fik ud af det.

Meget behagelig kommunikation, en god konkurrencedygtig pris og et meget behageligt klima, da jeg hentede opgaven! :)

Kan kun videregive mine varmeste anbefalinger! :)

Fin og hurtig service

Vi stod og manglede nogle flyers. Vi fik hjælp til at sætte skæremærker osv og fik god service til tiden.

Godt

alt som lovet. kan anbefales

Review by confirmed purchaser

God service og support ift. layout, printstørrelse mv. hvilket er mere end jeg har oplevet andre steder. Kan klart anbefales.

Perfekt og fuldendt service

Jensen Print har ydet en professionel og hurtig service, som ikke fås andre steder. Kommunikation mellem kunde og Jensen Print har desuden fungeret optimalt fra start til slut og produkt fejlfrit.

Jensen Print

Rigtig fin kvalitet og god service

Jeg har brugt/bruger Jensen Print til mange forskellige typer Print-opgaver - det er altid god service og en fin kvalitet - kan kun give de bedste anbefalinger...!!!

Review by confirmed purchaser

Jensen Print er både fleksibel, kompentent og behagelig at arbejde sammen med.

På trods af vores manglede overholdelse af deadline lykkedes det Jensen Print at løse opgaven på en elegant måde med høj kvalitet. Rådgivning er i top og jeg vl altid stole på et godt råd fra Jensen Print. Jensen Print er punktlige og samtidig meget ærekære og kvalitetsbevidste. Vi har fundet vores nye samarbejspartner.

Fin personlig service

Vi fik en hurtig og god personlig service. Rigtig pænt arbejde til en fornuftig pris - leveret til tiden.
Vi glæder os til et fremtidigt godt samarbejde.

Review by confirmed purchaser

God service, produktet blev helt som forestillet.

Jeg synes at service var tiptop. Udover det synes jeg set var en rimelig pris, og produktet levede fuldstændig op til min forventning. Jeg var også glad for kommunikationen pr. mail, hvor jeg fik hurtig svar. Jeg kan bestemt anbefale Jensen print til andre.

Hurtig!

Jensen Print er lynhurtig præcis og billig

Rigtig god service

Hurtig levering, god kvalitet og gode priser.

Review by confirmed purchaser

Virkelig dejlig betjening og rigtig godt produkt.

Det er det bedste trykkeri i København. Effektivt og super dejlig stemning.

god og hurtig betjening

virkelig god betjening

God betjening, godt resultat

Fik god hjælp til at finde den rigtige løsning, og resultatet blev rigtig flot. Helt rimelige priser

Review by confirmed purchaser

Super god service og flot resultat

Jensen Print leverede nogle postkort i A5 til et lille sideprojekt, hvor jeg sælger nogle reoler i genbrugsdesign (www.osfrank.dk). De leverede rigtig flot resultat og en dejlig service. Kan kun anbefales.

Review by confirmed purchaser

God service, hurtig levering og perfekt print

Jeg anvendte Jensen Print til mit speciale. Der var utrolig god service, vejledning samt en hurtig levering. Prisen var god og det samme var kvaliteten af printet. Det kan klart anbefales og skulle jeg igen få brug for print-service igen, vil jeg klart benytte Jensen Print igen.

Hurtig service

Smilende og venlig betjening. Gode slutprodukter.

Review by confirmed purchaser

Yderst tilfredsstillende service, og godt arbejde.

Jeg synes at det var rigtig god service. De var hurtige til at svare, og hurtige til at udføre bestillingen. Hvilket jeg også var yderst tilfreds med.

Review by confirmed purchaser

Jeg kan varmt anbefale Jensen Print til alle der har brug for en hurtig og professionel trykopgave

Hos Jensen bliver jeg altid godt modtaget med mine - til tider lidt skæve opgaver - der skal printes. Jeg er selvstændig grafiker og arbejder ofte med mindre kunder, som har brug for særlige og små oplæg end normalt. Jeg synes kvalitetet og pris hænger godt sammen, og jeg har anbefalet Jensen Print til de fleste i mit netværk. Jeg synes der er en professionel og god personlig stemning på trykkeriet, som gør, at jeg har lyst til at vende tilbage dertil med mine trykopgaver. Ikke mindst er det altid fuldt tilfredsstillende arbejde, jeg får med hjem.

Fantastisk service!

Hos Jensen Print kan man mærke, de går op i, at tingene bliver gjort ordenligt og at kunderne er tilfredse. Svartiden er minimal og priserne er fantastiske. Jeg giver dem mine varmeste anbefalinger.

Super service!

Servicen var helt i top og indehaveren var meget hjælpsom med filoverførsel. Han sørgede samtidig for at gøre mig opmærksom da jeg havde sendt en fil i dårlig kvalitet. Her handler jeg hver gang. Prisen er samtidig den bedste på markedet.

Review by confirmed purchaser

Fin, munter og hurtig service

5 stjerner for den opgave jeg skulle have løst: tryk af 50 bøger udfra pdf-fil.
Jeg kommer igen!

Hurtig og effektiv betjening

Kan anbefale Jensen Print. Kompetent, hurtig og effektiv betjening. Lars H. Jensen overvåger det hele, følger op og servicerer med omhu og interesse. God gammeldags service i moderne rammer.

Mvh
Allan Ohms
advokat(H)
www.forumadvokater.dk

Jensen Print

Flotte tryksager og veloplagt betjening

Jeg driver et lille teater, og jeg har brugt Jensen Print flere gange.
Forleden dag manglede vi flyers og "pengesedler" :-) som vi skulle bruge i en forestilling.
Grafikeren sendte trykklare filer til Jensen om aftenen, og allerede næste formiddag, kunne vi hente, hvad vi havde bedt om.
Hurtig levering.
Flot kvalitet.
God rådgivning undervejs.
Jeg er absolut tilfreds!

Review by confirmed purchaser

imødekommende, hjælpsom og positiv behandling

kan anbefales på bedst tænkelige vis.

FED oplevelse!

Jeg følte mig med det samme velkommen og taget godt imod hos Jensen Print, de lyttede meget til mine ønsker og kom med gode råd og vejledning dertil og et hurtigt og godt tilbud.
Det har været en fornøjelse at have mit produkt under Deres hænder! Jeg har kunne stille spørgsmål hele vejen igennem med gode og meget hurtige svar.
Der har været en MEGET høj service!
Jeg er SÅ glad for mit produkt, som de har lavet til mig, at jeg til en hver tid vil anbefale dem til alle!
FED oplevelse!

Fungerede perfekt

Fungerede perfekt

Review by confirmed purchaser

Super kvalitet til attraktive priser (studierabat)

Jeg fik printet min speciale opgave hos Jensen print. Forlaget på eget fakultet havde ikke tid og ville endda tage 180,- pr. stykke. Med studierabat fik jeg trykket seks stykker i fornem kvalitet til ca. 93.- kroner pr. stykke. Jeg er yderst tilfreds. 5*

Review by confirmed purchaser

Gennemført arbejde og service!

Min studiemakker og jeg fik trykt og indbundet vores speciale hos Lars og fik det dagen, og til en super pris. Perfekt service, virkelig imødekommende. En sand fagmand der brænder for sit arbejde.
Jeg vil personeligt anbefale jensens print til alle mine studiekammerater.

Review by confirmed purchaser

Totaltilbud til en fin pris

Hurtig levering og fin dialog med trykkevirksomheden.

Review by confirmed purchaser

Super god service og levering

Vi har brugt Jensen print til vores nye bog. God pris, god service og super hurtig levering. Her skal vi handle igen;-)

Review by confirmed purchaser

venlig og imødekommende og høj faglighed

Det er så dejligt, at blive mødt med et smil både ved personligt fremmøde, i telefonen og pr. email. Der blev altid svaret på vores henvendelser og opgaven blev løst til vores tilfredshed. Vi vil bestemt bruge Jensen Print igen en anden gang.

Jensen Print

Hurtig med det hele, svar på tilbud, bestilling og trykning.

Kvaliteten er fin. Fik lavet en lille ordre med visitkort. Fik en god del flere end jeg bestilte og betalte for - dejligt.
Eneste minus var at jeg havde bestilt tryk på begge sider og da en del af ordren ikke var trykt 100% samme sted på begge sider var de også skåret lidt skævt, noget mine grafiker-øjne kan se, men først opdagede da jeg kom hjem.

Tror ikke Jensenprint er billigst hvis du har god tid. Men jeg havde travlt, sendet min ordre før kl 9:00 og hentede samme dag. Den korte behandlingstid har jeg før betalt det dobbelte for.

Hurtig handling!

Ordren blev ekspederet pronto, resultatet var superfint og kundekontakten professionel og alligevel personlig!

Flot produkt!!

Hurtig respons på forespørgsel, hurtig levering af produktet, meget flot vare, som blev leveret!!

Meget tilfredsstilende arbejde

Hurtig og rimelig. Gjorde sig ekstra umage for at forbedre kvaliteten af trykarbejdet. Meget venlig og personlig service. Meget anbefalingsværdig.

Best service in town

It was a good surprise working with Jensen, very good quality work and was on time.
Highly recommended.

Review by confirmed purchaser

Hurtigt, god kvalitet, god pris!

Printjobbet blev sendt om eftermiddagen og afhentet næste morgen i aftalt kvalitet til en god pris. Venlig og kompetent betjening. Kan absolut anbefales.

Super Service!!

Prisen var den helt rigtige og servicen helt i top og super hurtig. Er rigtig glad og kommer helt sikkert igen.

Perfekt!

Jensen leverede min order overnight, og jeg syntes det var fantastisk hurtigt. Anbefaldes!