Jyskhvidevarelager.dk
See what reviewers are saying
Hurtig levering ingen reaktion på reklamationen. Nå så fik jeg i mellemtiden en ny maskine leveret til erstating for den defekte. maskine to virker så det to små 3 uger ekstra også fordi jeg... See more
Information provided by various external sources
Ny vaskemaskine, ovn, kogeplade eller køleskab. Hvidevare der gør hverdagen letter for dig.
Vestre Strandallé 54, 8240, Risskov
- info@jyskhvidevarelager.dk
- www.jyskhvidevarelager.dk
People also looked at
Fræk kundeservice
Jeg skulle bruge tre stk. hvidevarer, hvor Jysk Hvidevarelager var billigst med to af de udvalgte. Jeg spurgte om de ville prismatche den tredje så jeg kunne købe det hele samlet. Jeg fik følgende svar (gengivet ordret fre e-mailen):
Svar:
...og har vi en bedre pris er det den der bruges som pression over næste forretning. Derfor betragtes prisforespørgsler ledsaget af konkurrerende priser som useriøse og behandles ikke.
Jysk Hvidevarelager
Perfekt service
Vi bestilte en vaskemaskine torsdag og fik den mandagen efter - godt nok lidt tidligt om morgenen for syvsovere som os, men helt fint. Yderst venlig chauffør/montør, der leverede og moonterede den samt to den gamle med retur. Kunne ikke gøres meget bedre borset fra også at have vasket det tøj, der havde hobet sig op.
Nemt og billigt
eneste lille minus var en forsinkelse på leveringsdagen
fantastisk service
Købte en melitta kaffemaskine, som blev leveret på 22 timer.
Fantastisk
.Vh. Jens Madsen
Skal det være nemt og hurtigt kan jeg anbetale jyskhvidevarelager
Jeg har lige købt en fryser hos jyskhvidevarelager, og tidligere købt køleskab, og der er utorlig god service omkring hvornår det bliver leveret, ikke noget med de kommer i løbet af dagen, nej de kommer mellem 8-12, og så er de der. og så får man leveret lige til døren max 2 dage efter den er bestilt, uden merbetaling, Det er bare Super
Hurtig som "død og Kridde"
Det er hurtigt og sikkert og frem for alt konkurrencedygtige priser
Fantastisk god service
Super hurtig og god service bestilte den ene formiddag, næste morgen holder fragtmanden og læsser min nye ovn af. og så 500 kr. billigere end ved Elgiganten :-)
Suveræn service!
Bestilte en foodprossor den ene dag og fik den leveret den næste dag, det er da det man kalder suveræn og optimal service!
det var supernemt at bestille en støvsuger
jeg skulle ha en støvsuger..søgte og sammelignede priser..og om de havde den bestemte støvsuger på lager..fandt at jyskhvidevarerlager var bedst på pris mm..fik lynhurtigt min støvsuger..hvilket er god service* S . generalt tror jeg de er billigst på mange områder og også et troværdigt firma.
vh heidi
Lav pris, problemfri bestilling, vare på lager og super hurtig levering
Anbefalelsesværdigt firma at handle hvidevarer ved. Fandt nemt produktet, nem betaling, bestilling behandlet hurtigt og levering ligeså!! :) Er en glad og tilfreds kunde!!
Maskin er død ved ankomsten og igen hjælp, så kom hjælpen
Hurtig levering ingen reaktion på reklamationen.
Nå så fik jeg i mellemtiden en ny maskine leveret til erstating for den defekte. maskine to virker så det to små 3 uger ekstra også fordi jeg i mellem tiden var på foretningsrejse.
nå efter lidt forsinkelse ca 2 uger fik jeg faktisk en ny maskine mod at jeg kasserede den gamle. Det hjælper jo lidt på hummøret.
den nye maskine virker forøvrigt fint
Perfekt købsoplevelse
Dag-til-dag-levering af det ønskede produkt. Kunne ikke være bedre.
Super hurtig levering og god service.
Hej
Jeg siger til dig, at de er super hurtige inde på jyskhvidevarelager. Jeg bestiller en vaskemaskine om natten kl 2 og de sender den samme eftermiddag så jeg har den allerede dagen efter....
Jeg kan klart anbefale dem, de er også super rimelige med deres priser derinde.. Prøv at tjekke dem ud, når nu du skal skifte dine hvidvare ud.
Kh Isabella
Som forventet.
Jeg forventer hurtig ekspedition. At man kan følge med i købsforløbet.
Og at varen er den annoncerede.
Alt forløb perfekt.
Kunne have købt den samme vare til samme pris hos Bilka, men gjorde det ikke.
Da min erfaring vedrørende deres internet salg er lig med kaos, brudte løfter grænsende til det rene plat.
Kan stærkt anbefales
Ringede for at få at vide vare var fysisk på lager og det var den. Gik ind på hjemmesiden og bestilte mit Bosch køle/frys. Betalte online. Alt var nemt og overskuligt at forstå. Fik bekræftelse på mail og sms.. Havde skrevet jeg ønskede det fredag og det blev opfyldt.. Kl ca 12 ringer fragtmand og siger de er der om ca 20 min... Det bliver båret op på 3 sal med et smil på læberne og ønske om en god fredag :-)
Så er fuldt ud tilfreds med Jyskhvidevarelager og skal helt sikkert købe hos dem igen og anbefale til dem jeg kender som overvejer at købe nye hvidevare.
Pålidelig
Straks efter bestilling af varen modtog vi en ordrebekræftelse. Efterfølgende kom en sms fra fragtfirmaet samt en mail, hvor vi præcis kunne se, hvornår varen blev leveret. Ydermere ringede fragtmanden og fortalte, at han kom om en halv time. Vi har været meget tilfredse, både med den vare vi bestilte og med den gode service.
de holder hvad de lover
efter at ha handlet hos en ander hvidevare forhandler på nettet som slet IKKE kunne levere varen var det en stor glæde at få den bestilte vare dagen efter
super godt
Bestilte den 19 november med ønsket levering den 6 december. Og det kom til tiden
Det kan ikke blive beder..
Billig, Proffecionel og Effektiv!
det var sgu meget fedt, jeg sad en søndag aften og søgte en kaffemaskine til en billig penge, og pricerunner kom op med det her (billigste, og gratis levering). Tirsdag morgen fik jeg kaffe til morgenmaden. DET VAR EN FANTASTISK SAMLET OPLEVELSE! =)
Nem bestilling-Hurtig Levering
Jeg har kun godt at sige om min bestilling af en Electroluxstøvsuger hos Jysk.
Sjældent har jeg oplevet så hurtig levering - og så helt til døren :)