Katrines.com

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har i dag torsdag den 11.04.2019 om eftermiddagen modtaget følgende stol fra Katrines.com: ''Velour Loungestol i farven Blå og Guld'' Ovenstående var i perfekt stand, og indpakningen var udfø... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har købt en sofa i webshoppen, og jeg fik under hele forløbet meget fin betjening ... også da Boomingville kom til at afsende en forkert udgave til mig. Katrines tog sig af sagen med det samm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Katrines.com har fantastisk service. Amanda er meget serviceminded og hun hjalp mig med alle mine spørgsmål. Jeg bestilte flere møbler, deriblandt et af deres lækre hjemmelavede borde fra BySeba... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har aldrig oplevet så god service! Bestilte mit badekar i weekenden, men da der var sket en fejl blev der hurtig skrevet til mig og det blev hurtig fikset. Det blev sendt afsted mandag og jeg h... See more

Company details

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

NORDAL

Ovenstående var i perfekt stand, og indpakningen var udført yderst omhyggeligt og med omtanke.

Alt i alt, så var jeg taknemmelig og tilfreds med købsforløbet.

April 11, 2019

Super overskuelig hjemmeside

Super overskuelig hjemmeside, med massere af lækre produkter som er af god kvalitet. Har bestilt flere ting herfra og gør det helt sikkert igen!

April 14, 2018

Super service!

Jeg har aldrig oplevet så god service!
Bestilte mit badekar i weekenden, men da der var sket en fejl blev der hurtig skrevet til mig og det blev hurtig fikset. Det blev sendt afsted mandag og jeg havde det hos mig tirsdag, hvilket jeg syntes er ekstremt hurtig levering!
Udover det har kundeservice været der hele vejen igennem og har fået hjælp til alle mine sprgsmål og til samling af afløb til badekarret. Der er ikke gået mere end max 3 timer mellem svarene hvilket bare har været fuldstændig fantastisk.
Helt sikkert en hjemmeside jeg vil anbefale!

January 24, 2018

Top service

Bestilte en badebalje med 3-10 dages leveringstid, men blev kontaktet efter et par timer, at de kunne komme med den, den efterfølgende dag (som var en lørdag). Det er godt nok top service!

January 6, 2018

tip top service!

Fra ordregivelse og frem til levering har jeg modtaget særdeles god service, opfølgning via både mail og telefon, fleksibel fragtmand der bugserede vores 120kg tunge beton bord på plads i vores garage da vi ikke var hjemme, og chaufføren havde ringet både 2 timer forinden og efter vores vare var leveret.

top service, klart at anbefale!

December 8, 2017

Holder hvad de lover

Rigtig fin hjemmeside, med gode varer i god kvalitet. De holder, hvad de lover og leverancen foregik helt uden problemer. Fede vitrineskabe og god service. 5 stjerner herfra!

March 20, 2017
Rated 5 out of 5 stars

God og fleksibel kundeservice og pålidelig levering

Amanda er meget sød og rar at snakke med, det er en rigtig god kunde service. Jeg havde en forsinket levering, hvor de var imødekommende ifht at yde mig en ekstra service, hvilket gjorde at jeg er en glad kunde. Hertil fantastiske produkter, er meget glad for mit vitrine skab.

March 20, 2017
Rated 1 out of 5 stars

Dårligt!

Hvis jeg kunne have givet 0 stjerner, ville det have været mit valg! Den 6 marts bestilte jeg en lampe. Den 7 marts skriver de en mail, at lampen desværre først kan leveres sidst på måneden! De lover at House Doctor sender den direkte til mig, så jeg modtager den, den 29 marts. I går, den 15 marts sender de igen en mail, om at lampen først kan leveres den 1 april, så de annulerer min ordre (idet jeg tidligere havde skrevet at jeg tog til udlandet den 1 april). Men jeg skynder mig at skrive tilbage, at de IKKE skal annulere min ordre, idet min rejseplan er ændret og at jeg er hjemme. Men efter flere mails, har jeg endnu ikke fået et svar!!! Utrolig dårlig stil!!!

March 16, 2017
Rated 4 out of 5 stars

Godt udvalg - super fin service

Katrines tog sig af sagen med det samme og fulgte op løbende og endeligt.

Et sikkert sted at foretage et køb, en fin service undervejs og så er udvalget rigtig fint! :-)

January 18, 2017
Rated 5 out of 5 stars

En helt usædvanlig super service.
Både pris, kontakt og levering. Handler bestemt gerne her igen.
Har aldrig oplevet en sådan service.

August 9, 2016
Rated 1 out of 5 stars

Elendig kundeservice - OBS: RETTET

D. 2/5 bestilte jeg en stol hos katrines.com og modtog hurtigt en ordrebekræftigelse. Efterfølgende hørte jeg ikke mere, og jeg henvendte mig derfor til dem via mail for at høre hvornår jeg kunne forvente at få leveret stolen. Til dags dato (d. 31/5) har jeg stadig ikke hørt noget tilbage fra dem. Jeg kan absolut IKKE anbefale nogen at handle på den hjemmeside!

Opdatering:
Stjerner: *****

Efter at have skrevet denne vurdering, blev jeg meget hurtigt kontaktet katrines.com for at finde en løsning. De beklagede mange gange deres fejl - hvilket naturligvis kan ske for alle virksomheder, og sørgede for at stolen blev leveret personligt af ejeren inden for et par dage. De håndterede situationen yderst godt, og fik i den grad gjort op for den indledende fejl. Alle virksomheder kan fejle, og i dette tilfælde fik Katrines.com virkelig rettet op på deres fejl med en yderst god og sød kundeservice. Jeg kan kun anbefale dem! :)

May 31, 2016
Katrines.com logo

Reply from Katrines.com

Kære Sara

Det er vi kede af at høre, jeg undersøger sagen med det samme og vender tilbage til dig.

Dbh Amanda
Katrines.com

Rated 5 out of 5 stars

God kundeservice i forb. med beskadiget vitrineskab

Fik leveret et vitrineskab, hvor et hængsel var knækket. Rigtig god kundebetjening og fik leveret et nyt skab et par dage efter og en fragtmand hentede det ødelagte. Jeg var lidt nervøs, da skabet var købt over nettet, men det var der ingen grund til. Super god betjening af Amanda:)

March 7, 2016

Super god service!

Jeg købte for lidt tid siden et sofabord hos Katrines.com. Jeg havde nogle ændringer i forhold til, hvad jeg havde valgt af levering. Det var intet problem og bordet blev leveret hurtigt og lige præcis som jeg ønskede. Rigtig god service.

February 29, 2016

En stor fornøjelse

Sikken en service. P.g.a arbejde havde jeg svært ved at være hjemme og modtage en stol i dagtimerne , men det var ikke noget problem , Amanda sørgede for at min stol kom op til mig i Espegærde om aftenen ,hvor jeg var hjemme fantastisk. Katrines.com har mange dejlige ting, god kvalitet og super service , det er ikke sidste gang jeg handler der.
Anne

October 2, 2015