Dyr fragt
Jeg har forsøgt at købe en vare til 150. Kr. Via deres web-shop. Efter fragt koster varen 450 kr. Jeg bor i Danmark.
Ta' i Klædeskabet, det betaler sig
En dejlig og rummelig butiks indretning og fine vare til små penge. Nå det så er sagt, så har jeg sjældent mødt, så dårlig service! Jeg blev ikke tilbudt hjælp fra personalet en eneste gang, på trods af jeg prøvende en del tøj. Min opfattelse af personalet var, at de have mere travl med, at pakke deres nye vare ud end at hjælp deres kunder! Jeg har før handlet ved klædeskabet Herning og må desværre sige, at min opfattelse har været den samme hvergang😡 og tilmed, da jeg så gik til kassen med de mange vare, jeg gerne ville købe, så virket ekspedienten irriterer over, at skulle slippe det hun nu var igang med! Det eneste jeg nu i skrivende stund fortryder, er at jeg ikke bare gik og droppet mit køb!
Der var en farvefejl på en jakke jeg havde købt via hjemmesiden, jeg kontaktede dem via facebook og mail, og fik tilsendt en ny dagen efter.
God service. Jeg handler en gang imellem i butikken i Odense. Dette fungerer også fint.
Bestilte et par bukser og da pakken kommer, er det de forkerte bukser. Ringer dagen efte, og bliver bedt om at ringe på flere forskellige numre. Til sidst bliver jeg lovet, at jeg vil blive ringet op.
Næsten to uger efter, har jeg stadig intet hørt. Jeg ringer derfor selv til dem, og for så tilsendt en retur label.
Imellem tiden bestiller jeg noget nyt, hvor det meste er markeds plads kvalitet. Bliver indlagt så har ikke mulighed for at sende retur.
Snakker med dem og jeg får lov til at sende det retur alligevel - det eneste posetive ved det.
Har bestilt bukser to gange og der har været fejl i stoffet begge gange.
Bliver mødt med "vi fejler også. Vi er ko bare mennesker".
Er spændt på at se, om jeg overhoved får nogle penge retur.
Der er ingen, der ved noget når man ringer, og kvaliteten er ikke noget at røbe hurra for.
Modtog en forkert størrelse jakke. Rettede henvendelse pr mail, med svar samme dag med undskyldning og at ny var sendt afsted. Denne havde jeg næste dag i min GSL pakkeshop . I pakken var en smiley på en postit og en lille "beklager" ting. Her var også returlabel til den forkerte størrelse, som jeg vel og mærke først sender tilbage efter jeg har modtaget den rette. Ingen sure miner og hurtig rettelse af fejlen! Så er det man med et smil på læben kan sige at vi alle laver fejl..
Som jeg plejer, så googlede jeg firmaet og kiggede også forbi her på Trustpilot, ikke fordi jeg lægger så stor vægt på Trustpilot mere, men det er lidt hjælp til en rettesnor. Ikke alle anmeldelser var gode, men mange forventer noget helt urealistisk!
Jeg forventede nogle varer i en god kvalitet til pengene og det fik jeg, jeg har ikke haft det vasket endnu, men med det kendskab jeg har til at handle varer, så er jeg sikker på jeg har fået noget for mine penge. Varerne kom hurtigere end jeg havdet forventet, det var pakket fint og var intakt, der kan sket meget på postens vej, men intet at udsætte her. Jeg bestiller trygt igen og håber jeg får samme kvalitet og levering.
Hvordan det ville gå hvis ikke jeg var tilfreds ved jeg ikke, men jeg håber da det vil blive en smertefri bytning eller pengene retur, det vil vise sig hvis jeg skulle være uheldig at bestille forkert etc..
En ting jeg mangler er, en forklaring på størrelser, det ville være dejligt hvis man ud fra mål kunne vurdere hvilken størrelse man skal bestille, håber jeg passer det bestilte efter vask :-) Kunne I ikke lave sådan en størrelses guide, det ville være dejligt.. Håber I fortsætter de gode tilbud, jeg er meget tilfreds med jeres service og levering indtil videre :-) Tak...
Købte en jakke online til en fornuftig pris ift. markedet - det var så også det eneste positive ved den handel. Jakken blev returneret d. 6/12, da kvaliteten så billig ud. Fulgte anvisningerne på hjemmesiden og da jeg endnu ikke havde fået mine penge retur d.11/12, henvender jeg mig til klædeskabet, hvor jeg får at vide de vil overføre samme dag. D.16/12 har jeg endnu ikke modtaget pengene, hvorfor jeg henvender mig til dem igen. Her bliver jeg efter to henvendelser spurgt om et track and trace nummer, som i øvrigt viser at de har modtaget jakken, når man følger pakken på post danmarks hjemmeside! De mener stadig ikke de har modtaget den, selvom jeg har kvittering og pakkenummer på det og efter at man så klager, får man et uprofessionelt svar tilbage som: "Rolig nu, vi laver også fejl og havde overført pengene hvis vi havde modtaget pakken(...)" Hvorfor skriver man så til mig tidligere, at pengene er overført, når det ikke er tilfældet? Og hvordan kan det være at jeg på postdanmarks hjemmeside kan se, at pakken er modtaget?
Skal aldrig handle der igen og ej heller anbefale dette sted til nogen.
Bestilte en jakke og fik leveret dagen - super!
Jakke var en anelse for stor og butikken var meget hjælpsomme og målte ærmer på en mindre størrelse for at finde præcis den rette størrelse. Blev byttet uden problemer.
Kan varmt anbefales.
De leverer hurtigt og uden problemer! Det der fanger mig er at de har tøj fra mine yndlingsmærker på tilbud man ikke kan få billigere! Dog har de et meget lille udvalg, og hjemmesiden kan godt forbedres, ellers ville det blive til 5 stjerner! ;-)
Kan klart anbefales!
Bestilte noget tøj hos klædeskabet. Levering var ok, men kvaliteten på tøjet kan diskuteres...ikke det jeg havde forventet. Tøjet kan sikkert købes billigere på en markedsplads....
Super god service.
Fra bestilling til pakken var sendt gik der ikke mange timer og to dage senere kom tøjet.
Tøjet er flot og super god kvalitet.
Det gøres ikke bedre og hurtigere.
Kan kun varmt anbefale at man kigger forbi deres hjemmeside.
Bestilte min geographical norway jakke og fik den dagen efter :O shit det gik stærkt :) super billigt og hurtigt handel er meget tilfreds :)
Mvh Camilla Jørgensen
Bestilte 2 jakker, hvorefter de blev leveret hurtigt, men den ene var for lille, så jeg fik byttet den hurtigt uden problemer. Thumbs up!
jeg kan give mange flere ********* perfekt handel og levering. havde købt jakke som var e1nr for stor. 2 dage efter havde jeg ny jakke som passede. Kan kun rose klædeskabet for god handel. kommer snart ned og besøger jer for endnu en god handel :))
Bestilte jakke + sweatpants om aftenen. Havde det 2 dage senere!
Købte en jakke der dog viste sig at være for lille. Returnerede den uden problemer - det fulde beløb tilbage på kontoen efter en lille uges tid... Intet at sætte en finger på.
Nu er klædeskabet så kommet på nettet kan jeg afsløre. Bestilte en billig, lækker jakke og fik den leveret 48 timer senere. God handel - ingen bemærkninger.
Godt nok er butikken ikke på nettet, men jeg vil varmt anbefale at besøge butikken! Jeg vil varmt anbefale butikken i Ikast, super fornem service, lækre priser og lækkert tøj!
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.