Review of KLM

Rated 2 out of 5 stars

Elendig service

KLM Har en god hjemmeservice og udmærket bestilling når man bruger at få biletten tilsendt på mail. Forplejningen er god på flyene og de går som regel til tiden.

Men går noget galt så er det umuligt at have med dem at gøre. Har prøvet at blive efterladt i Amsterdam flere gange fordi deres fly var 5 min forsinket, her bliver man automatisk booket om til et andet fly, og bruger man deres cityhopper (hvor man skal med bus ud) så venter bussen ikke på en, da du ikke står som passager på flyet længere. Personalet i deres servicecentre er så ubehagelige og ønsker dybest set bare man forsvinder.

Jeg har osse forsøgt at lave en booking om via deres hjemmeside, dette virkede ikke og man blev bedt om at prøve igen, efter 4 forsøg, endte jeg med at ringe til dem og få den lavet om og betalt for det. Men i lufthavnen måtte jeg igen betale for min ændring. KLM endte med at trække pengene 5 gange, i alt 7000 kr. Det skulle vise sig at blive et stort problem at få sine penge igen, utallige opkald hvor de ikke kan stille en om men man skal lige ringe igen og trykke noget andet i selvvalgsmenuen, og personen i røret ønsker kun man går væk. Meget dårlig service og ikke danske medarbejdere i telefonen. Efter accenten at dømme gætter jeg på de har udliciteret al kundehåndtering til ukraine.

August 23, 2011
Unprompted review