Jeg vil gerne fremhæve Morten Knudsen fra Markise og Gardin Universet i Esbjerg for en virkelig god indsats. Der var fejl i vævningen på de gardiner, som oprindeligt blev leveret i september 20... See more
See what reviewers are saying
Første gang vi har handlet hos Knudsen's Gardiner, men absolut ikke sidste gang. Fra første møde til i dag hvor monteringen af vores nye Moogio gardiner foregik, har Morten (indehaveren) leveret e... See more
Kørte forbi Knudsensgardiner i Bramming for at få en snak med Morten. Han åbnede butikken en lørdag eftermiddag bare for vores skyld. 8 dage senere har vi nu monteret vores nye plisse ga... See more
Company details
Information provided by various external sources
Knudsens Gardiner har produkter som: Persienner, Lamelgardin, Panelgardin, Rullegardin, Plisségardin, Insektnet, Markiser
No history of asking for reviews
Vi er yderst tilfredse
Vi er yderst tilfredse. Har for 2. gang haft besøg af Morten Knudsen ifm af gardiner. Første gang købte vi samtlige gardiner mv. til ny-bygget hus. Nu trængte nogle så til udskiftning. Igen var Morten klar med god rådgivning - og sparring. Flot resultat. Alt det bedste og mange thumbs up herfra.
Stor anbefaling
Der var fejl i vævningen på de gardiner, som oprindeligt blev leveret i september 2025 via lokalafdelingen i Aarhus, der senere gik konkurs. Sagen kunne nemt være endt i en juridisk gråzone, hvor ansvaret kunne være blevet afvist.
Men Morten valgte at tage ansvar og følge sagen helt til dørs. Selvom forløbet har været forholdsvis langt, har han været professionel, løsningsorienteret og ordentlig hele vejen igennem.
Vi er glade for vores nye gardiner - stor anbefaling herfra.
Opsætning af markise
Perfekt....
Morten har leveret markise til vores træ terrasse.
Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet, og føler vi er blevet godt vejledt undervejs. Markisen er helt perfekt, og lever op til vores forventninger.
Vi vil klart anbefale Morten.
Perfekt gardinløsning
Morten har leveret gardiner til vores nye sommerhus.
Vi er fuldt ud tilfredse med resultatet, og føler vi blev godt vejledt undervejs. Gardinerne hænger perfekt, og får meget ros.
Vi vil klart anbefale Morten.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, fik installeret 3 x persienner uden problemer, fuldstændigt som forventet var alt ok. Kan anbefales!
Super god service. Kvalitetsarbejde/Kvalitetsprodukter.
God service. Kvalitetsprodukter. Kvalitetsarbejde. 👍
Fantastisk service
Fantastisk oplevelse i forbindelse med køb og montering af nye gardiner. Alle aftaler overholdt og vi er yderst tilfredse med den tilbudte gardinløsning !
Fantastisk service i forbindelse med
Fantastisk service i forbindelse med, at vi fik udskiftet vores markise.
Vi har netop fået monteret nye gardiner…
Vi har netop fået monteret nye gardiner i hele hjemmet. SUPER kvalitet. SUPER service og SUPER oplevelse. Morten ved hvad han snakker om, så tøv ej med en snak om den rigtige løsning for dig! Vi er mega glade! :-)
Tak for at i kom forbi
I sender den ene annonce efter den anden ud med at i kan det hele.
Når man så bestiller et tilbud vil i ikke ud men udelukkende give det på mail.
Når man så får et tilbud som man stiller spørgsmålstegn ved så får man et næsvis svar retur.
Når man så spørger om i ikke kan komme ud så siger i at i springer over.
Meget useriøst når i på samme tid svinger priser ud på mellem 60-100.000 kr.
Klaus & Bjarne
Vi kan kun anbefale Knudsen s Gardiner Morten vi er så glade for vores gardiner som du kom og tog mål til Her i Ikast og kom og hængte dem op de er bare perfekte skal vi ha gardiner en anden gang skal i levere til os igen :-) MVH Klaus & Bjarne Ikast
Jeg har brugt Knudsen`s gardiner 2 gang, og jeg kommer igen. Rigtig god service, alt som aftalt.
Morten er selv skyld i at jeg kommer tilbage. :-)
Mvh LK.
Førsteklasses oplevelse
Fra første møde til i dag hvor monteringen af vores nye Moogio gardiner foregik, har Morten (indehaveren) leveret en førsteklasses service, og et rigtig pænt slutresultat.
En klog mand sagde engang: "Hvis du er utilfreds, sig det til os. Er du tilfreds, sig det til alle andre".
Vi kommer til at fortælle vidt og bredt om Morten og Knudsen's Gardiner, og den service vi har oplevet.
Vi er meget tilfredse med Morten fra…
Vi er meget tilfredse med Morten fra Knudsens Gardiner. Rigtig god vejledning og en fantastisk service. Han får vores varmeste anbefalinger!
Altid kanon service
Altid kanon service.
Et godt sted at handle og den bedste kvalitet.
God servce
Vi fik god service og vejledning, da vores persienne gik i stykker, ingen problemer og alt virkede
Har flere gange købt gardiner hos…
Har flere gange købt gardiner hos Morten, og får altid en super god og hurtig service. Handler meget gerne hos Morten igen.
Bedre oplevelse og kundeservice skal…
Bedre oplevelse og kundeservice skal man lede længe efter.
6 stjerner ud af 5
Fantastisk gardinmand og perfekt service
Fantastisk service og vil helt klart anbefale til andre. Den helt rette løsning.
Perfekt service og montering
Vi har fåer nye gardiner i hele vores hus. Helt fra start af uforpligtigende tilbud til levering og opsætning har Knudsens Gardiner (Morten) ydet en super service.
Allerede inden vores hus var færdigbygget kom Morten ud til os og gav gode råd og vejledning i, hvad der ville passe i vores hus. Da huset var klar til indflytning, ringede vi til morten og aftale tid for opsætning. De blev sat op dagen efter indflytning. Efter tre måneder kom han forbi os med 2 flasker vin og hørte, om alt var okay. Vi kan kun give Knudsens Gardiner vores bedste anbefalinger. God service til en god pris og til aftalt tid :)