God oplevelse herfra
Bestilte en stofledning. Dagen efter ringer en flink mand og fortæller at det ikke ser ud til at jeg har fået en kvittering, da jeg måske har købt over en ipad, derfor vil han lige printe en ud og sende den med:)
Nyåbnet møbelbutik med tilknyttet webshop på Nørrebro. Vi forhandler kendte internationale og spændende mærker indenfor møbelbranchen. Vi sælger både til privat og erhverv.
Jagtvej 76, 2200, København N., Denmark
No history of asking for reviews
Jeg har ad flere omgange i løbet af de sidste 3 år købt lamper m.v. hos Kommodo. Jeg har ved hver lejlighed fået en vedkommende, personlig og kvalitativ service. Jeg kan på det varmeste anbefale butikken il andre, der ønsker at pifte hjemmet op med stilfulde genstande.
D.d. var jeg dernede for at købe en ny lampe og skulle til at betale den. Da indehaveren hører, at det skyldes problemer med lysdæmper på en gammel lampe, fraraåder han nyindkøb og tilbyder, at jeg kan prøve at sætte en anden lysdæmper i - naturligvis fuld returret. Det er virkelig god kundeservice - jeg vender bestemt tilbage !
Jeg kan ikke kalde mig for kunde, da jeg endnu ikke har købt en vare. Ikke desto mindre har jeg, via min jagt efter den perfekte kontor/spisebordsstol, oplevet den bedste service i Kommodo butikken på Nørrebro. Jeg fik råd og vejledning over flere gange - både i den fysiske butik, via mail og telefon. Den fælles konklusion blev dog at jeg skulle købe stolen et andet sted, hvilke jeg har gjort. Men under hele processen var der udelukkende fokus på mine ønsker og hvad der var det bedste designmæssige og økonomiske køb for mig. Det er service man sjælendt oplever i København.
Vi bestilte den 26/6 en Tree Hanger stumtjener hos Kommodo.dk. Vi modtog den kort tid efter, efter lidt kordination med fragtmanden.
Da vi fik pakket den op levede den ikke helt op til vores forventninger. Den virkede i vores øjne lidt discount agtig. Den er lavet i plastic, hvilket i sig selv er fint, men samlinger er meget tydelige og den har ikke det exclusive-look vi håbede på når vi gav 2.200,- for en stumtjener.
Vi beslutter derfor at gøre brug af vores returret, og kontakter indehaveren af forretningen, Christian. Han er umiddelbart noget overrasket over at vi ønsker at returnerer den, og foreslår om vi ikke hellere selv vil sælge den på dba.dk... Vi insisterer dog på at returnerer den, og får oplyst en adresse som vi skulle sende den til. Der var dog lidt forvirring da de var ved at flytte.
Vi embalerer den så godt som vi kan og returnerer den med danske fragtmand. D. 27/7 modtager vi en bekræftigelse på at de har modtaget pakken, og at de vil tjekke om varen er indtakt, for derefter at vende tilbage til os. Der sker dog ingenting, og jeg beslutter derfor at kontakte dem telefonisk d. 11/8 da vi stadig ingenting havde hørt.
Jeg oplyser vores kontonummer endnu engang, så de kan returnere pengene, og Christian bekræfter at varen er indtakt, og at han selv vil sørge for at overfører pengene.
Idag har vi d. 17/8 og der er stadig ingen penge kommet retur. Det er dog heller ikke muligt at ringe til forretningen på nogen af de oplyste telefonnummere.
Jeg kan derfor ikke anbefale dig at handle hos kommodo.dk. Men hvis du handler der, så skal du være helt sikker på at du vil have varen, for det er godtnok sværrt at få sine penge retur...

Reply from Kommodo
Jeg købte en lampe (Sputnik20) og to Quid barstole, som bare passer så godt sammen og ser virkelig godt ud i min nye cafe!
Jeg hentede selv varerne nede i butikken på Mimersgade, men man kan vist også få dem bragt ud.
Alt i alt er jeg meget tilfreds, både med prisen og med de gode råd jeg fik med på vejen!