Krudtbassen Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Toy Store

Information provided by various external sources

Salg af billig emballage, billige papkasser, billige forsendelsesposer m.m.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem fantastisk service!

Helt igennem fantastisk service!
Jeg havde for lang tid siden set en aktivitetskasse på deres hjemmeside, som nu var udgået deres normale sortiment. Jeg kontakter dem om eftermiddagen d. 8/6 på mail for at høre, om det er muligt at købe den hos dem, samme dag får jeg svar, og de vil gerne skaffe den igen. En uge senere har jeg den bedste aktivitetskasse, man kunne ønske sig.

June 16, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Gode priser og bedste service

Her får du både legetøj til gode priser og samtidig den bedste service. Annette var super flink og hjælpsom da der skulle skaffes en reservedel hjem til en barnevogn! Hurtigt svar uden ventetid - god kommunikation samt opfølgning.

May 10, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering. Rigtig god service da en enkelt bestilt vare var udgået. Handler gerne der igen

May 14, 2020
Rated 4 out of 5 stars

Flot håndtering af fejlbehæftet vare !

Vi modtag bestilte vare hurtigt og efter aftale. Dukkesengen viste sig dsv. at være trebenet :-) . En mail til firmaet med beskrivelse af fejlen, var tilstrækkeligt for at få rettet fejlen. Nyt produkt blev fremsendt sammen med fri returlabel til den defekte seng. Flot reklamations håndtering.

September 24, 2013

Fremragende legetøj

Jeg var meget imponeret over kvaliteten af legetøjet som jeg købt hos Krudtbassen. Levering var også ganske hurtigt. Jeg kommer sikkert til at købe mere hos dem i den nære fremtiden.

April 2, 2012

Fremragende kundeservice

Jeg købte sidste år et ur, som desværre viste sig at gå i stykker efter noget tid. Eftersom jeg ikke kunne få liv i uret beskrev jeg problemet for krudtbassen.dk. På den måde kunne vi finde en fælles løsning. Efter hurtig korrespondence tilbageførte krudtbassen det fulde beløb + portoomkostninger. Rigtig fin løsning af problemet. SUPER kundeservice og kommunikation.

March 20, 2012
Rated 4 out of 5 stars

Tilfreds kunde.

Jeg købte 3 "Papo"-figurer, hvor den ene figur under fragten, var gået i stykker. Jeg skrev en reklamation som jeg dog måtte rykke for svar for. Det viste sig, at krudtbassen.dk allerede havde sendt mig en ny figur uden beregning og godt indpakket. Den samlede oplevelse er god.

November 22, 2011
Rated 3 out of 5 stars

Synes servicen var udemærket. Der gik dog lidt længere tid med levering end jeg regnede med, men de undskyldte også grundet travlhed, og det er jo kun godt for dem :O).

Jeg købte nogle bogstaver til døren på børneværelset. Synes dog ikke farverne stemmer overens med billederne, så det var lidt ærgerligt.

January 14, 2010
Rated 3 out of 5 stars

Super betjening

Fin hjemmeside - overskuelige - gode gode tilbud - rigtig godt udvalg. Hurtig levering. :O) Jeg er en Meget tilfreds kunde.

January 13, 2010
Rated 2 out of 5 stars

Fik den forkerte vare

Handler den 10/10 hos butikken og får at vide at bogstaverne jeg købte skal bestilles hjem, men at hun sender dem senest 3 dage efter. Da jeg stadig ikke havde modtaget dem den 21/10 skriver jeg og spørger hvor de bliver af. Hun svarer at hun mangler et bogstav fra leverandøren, men at jeg har dem i min postkasse senest torsdag. Synes godt lige hun kunne have givet besked!
Modtager ikke bogstaverne torsdag, og skriver til hende igen. Hun har stadig ikke fået bogstavet fra leverandøren, men siger at jeg har dem lørdag..
De kommer endelig, men et bogstav er i den forkerte farve og af de andre ting jeg havde bestilt var 1 i stykker, 2 var misfarvede og 2 var ensfarvede hvor de på billedet havde striber!
Skriver til hende IGEN og hun var godt klar over at hhun havde sendt det i den forkerte farve, men hun ville sende det rigtige HVIS hun fik det fra leverandøren, da hun ikke var sikker på at de havde det i den farve. Det spurgte jeg ellers specifikt om inden jeg købte, da jeg kun var interesseret i den farve! Hun ville dog sende mig nogle nye af de andre ting.
Hun finder efter 17 dage ud af at bogstavet slet ikke findes i den farve som jeg vil have det i og vælger at give mig pengene retur og lader mig beholde varen i den forkerte farve.. Men alt i alt en rigtig træls oplevelse!

March 27, 2009

Take a closer look