Un magazin cu... oameni
Vreau sa remarc profesionalismul celor de la kumparaturi.ro, oamenii care au dat atentie cererii mele speciale si au rezolvat cu succes doleantele mele. De mult timp mi-am dorit sa achizitionez un anumit model de laptop, un HP pe care il vazusem la fratele meu, achizitionat din Scotia acum ceva timp. Totusi, oricat de mult l-am cautat, in aproape toate magazinele online, nimeni nu m-a ajutat sa-l gasesc. Pana cand intr-o zi am cerut detalii prin messenger magazinului acesta. Ca de obicei nu era in stoc! Surpriza a fost insa sa urmeze un tur de forta al echipei de acolo care a incercat la mai multe depozite ale furnizorilor. Laptopul respectiv nu se mai facea, dar, din fericire, unul din furnizori mai avea o bucata. Cu toate ca m-au atentionat (cei de la magazin) ca poate avea un defect si au incercat sa-mi ofere modele asemantoare din punct de vedere al caractersiticilor, am decis sa-l comand. Acum pot sa spun ca am fost inspirat. Merge excelent, arata perfect, si pentru ca m-au ajutat am decis sa pun acest comentariu pentru ca il merita. Kumparaturi.ro mi-a castigat increderea!