Lamp2u

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte 2 PH kogler, og vidste med det samme, der stak noget under, da pengene dagen efter blev trukket på min konto. Normalt trækker de seriøse firmaer først penge, når varen er afsendt. Heldigvi... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg bestilte en gulvlampe (Bestlite) d.21/1 2011, og fik den leveret d. 2/2. Gratis levering, oven i købet. Kunne dog ikke følge pakken under track and trace, hvilket var lidt utilfredsstillende... See more

Company details

1. Lighting Store

Information provided by various external sources

Default Description

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

FUP OG FIDUS

Heldigvis fik jeg pengene retur, da min bank gjorde indsigelse.
Hvorfor er der ingen, der griber ind og lukker dette fupfirma???

July 9, 2012

Svindelfirma !

Lamp2u har en fin hjemmeside, og den person jeg tale med i telefonen var venlig og hjælpsom.
Den 1 november 2011 bestilte jeg 1 stk Corrona stol samt en kontorstol. Leveringstid blev opplyst til 10 uger, dvs forventet leverinstid medio februar 2012.
Den 3 november blev pengene trukket af min konto.
Da varene ikke ankom til aftalt tid kontaktede jeg firmaet via mail og telefon, men fik intet svar. Efter flera forsøg med mail, fik jeg svar med diverse undskyldninger og forklaringer men intet af det der blev sagt blev overholdt. I mars måned, dvs 1 måned efter aftalt leveringsdato anulerede jeg ordren og kontaktede min bank og gjorde insigelse. Har nu, mere end 6 måneder senere fået pengene retur fra min bank.
Køb ikke noget fra Lamp2U, det er et svindelfirma der ikke overholder aftaler - Havde jeg vidst om Truspilot, og havde læst disse anmeldelser havde jeg selvfølgeligt ikke bestil noget derfra, så forhåbentligt kan disse anmeldelser være til hjælp for andre.

May 14, 2012

Lamp2u er et svindelfirma

Efter en bestilling 1/12. 2011 af en PH-lampe og betaling af samme d. 5/12 (m. VISA/Dankort) prøvede jeg at kontakte firmaet via telefon og mail ultimo januar og primo februar pga. manglende levering for at annullere min ordre - ingen svar overhovedet. Jeg kontaktede derefter Danske Bank Fraud afd., som straks returnerede mit udlæg til Lamp2u. Husk at gemme alle 'papirer', bestilling, ordrebekræftelse, rykkere osv. Brug info@lamp2u.com til evt. rykkere, så har du dokumentation.
Good luck!

February 16, 2012
Rated 1 out of 5 stars

FORFÆRDELIGT FIRMA - JEG ER RØDGLØDENDE!!!

Jeg bestilte en Bestlite væglampe medio november 2011 og modtog den indenfor meget kort tid. Jeg returnerede den indenfor få dage og skrev i den forbindelse til firmaet, hvordan jeg skulle forholde mig. Der kom mail allerede dagen efter, hvor de udbad sig div. bankoplysninger.
Det er nu knap 2 måneder siden og der er ikke kommet så meget som en krone retur.
Som flere andre har jeg skrevet talrige mails uden at få svar på nogen af dem. Har også forsøgt at ringe til dem uden held.
Nu fortryder jeg i dén grad, at jeg ikke undersøgte firmaets renommé på forhånd. Størstedelen af nedenstående anmeldelser taler jo et tydeligt sprog.
Dejligt at nogen har været heldige med deres køb, men jeg syntes, at at de mange tilfælde med defekte varer, aldrig modtagne varer og talrige tilfælde, hvor kunder ikke har fået deres penge retur, siger meget mere om firmaets etik og elendige service.
RENDYRKET FUP OG FIDUS :-(

February 7, 2012
Rated 2 out of 5 stars

Ualmindelig langsommelig of fejlbehæftet !!!

Det var desværre ikke den gode oplevelse, som jeg havde håbet på! Bestilling af varen var i april, men det blev sommer, inden jeg modtog varen. Desværre var varen beskadiget under transporten, så nyt måtte fremsendes. Også dette var fragt beskadiget, nok p.g.a. for dårlig emballering. Morten Ewald er venlig og hjælpsom, men lever ikke op til sin egen markedsføring m.h.t. levering af varerne.

November 25, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Ordre annuleret - men pengene blev trukket

Efter massiv indsats på mail - og opkald til det på hjemmesiden angivne telefonnummer som ikke virkede - fik jeg på mail aftalt at min ordre skulle annuleres. Der er alligevel trukket penge fra mit kort og disse er, efter næsten 1 mdr. stadig ikke ført retur.
Surt sted at handle :-(
Ret skal være ret - 6 uger og en del mails senere kom pengene. Stadig bare ikke i orden.

November 22, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Elendig kvalitet. Langt fra original lampe

Har bestilt Best Lite Lampe. Modtog lampen - men kvaliteten er elendig. Ligner billigt bras. Kan ikke sammenlignes med den oprindelige lampe. Pga. så mange dårlige anmeldelser vedr. dette firma har jeg ikke returneret lampen, da jeg synes, det ser ud som om, man da hverken får lampe eller penge. Anbefaler at man holder sig væk.
Mvh
Thu

November 5, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Ingen stjerner til fup-firma - lad være med at købe hér !

Købte 2 lamper i januar - de kom ikke før end jeg rykkede umiddelbart inden sommer. De fremsendte lamper var bulede, hvorfor jeg returnerede dem som beskrevet på hjemmesiden mhp. at få pengene igen.

Men, på trods af, at lamp2u.com har anerkendt, at lamperne er modtaget på deres hovedlager, har jeg ikke kunnet få kontakt med selskabet - hverken telefonopkald eller mails besvares.

Jeg tager nu aktion ift. bank og evt. efterfølgende advokat for at få pengene igen.

Magen til snydefirma skal man lede længe efter - køb aldrig noget på lamp2u.com !!!!!

Mvh. Christian Lanng Nielsen

September 11, 2011

FUP-firma

Hej
Vi har bestilt lamper i maj måned og har fortsat ikke modtaget noget endnu... Er blevet holdt hen konstant, og har ikke fået vores penge retur, trods diverse henstillinger herom!!
Må nu lave en indsigelse via vores bank og derigennem få vores penge retur!

Handl ALDRIG med dette fup firma!

Vh Pernille og Morten

August 12, 2011

BETAL MED KREDITKORT OG FÅ DINE PENGE IGEN

Jeg bestilte en PH 4.5 pendel.Skrev først for at sikre mig at det var en lagervare hvilket blev bekræftet af [navn fjernet] fra Lamp2u.Han lovede at den kunne være fremme i næste uge.Det er nu 4 måneder og25 mails siden.Levering er blevet lovet utallige gange....millioner af undskyldninger...og nu er min ordre pludselig blevet slettet fra deres hjemmeside og de svarer ikke mere på min mail.Pengene har jeg fået min bank til at trække tilbage.HUSK at det kun kan lade sig gøre hvis du betaler med kreditkort..IKKE ved bankoverførsel.KØB IKKE VED DETTE FIRMA

July 31, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Ingen penge retur for returnerede varer

Vi fik leveret 2 lamper som ikke lignede de orginale eller det afbillede billed af varen, og derfor sendte vi lamperne retur iflg. aftale d. 7/6.
Efter at have rykket for pengene flere gange er der ikke sket noget, selv om firmaet siger at de er lagt til tilbagebetaling.
Det er nu overgivet til banken der forsøger at annulerer vores indbetaling, og hvis det ikke giver resultat, bliver firmaet politianmeldt.
I mellemtiden vil jeg kontakte div. media for at få dem til at advare mod dette firma, der ingen moral har.....

July 18, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Defekte varer, som de ikke ombytter som lovet.

Min kone bestilte to lamper, som vi straks gjorde opmærksom på var defekte. [Navn fjernet] lovede at ombytte dem, men efter 3 måneder er ingenting sket, og de svarer ikke mere på vores henvendelser.

Vi er nu igang med en sag imod dem via vores bank.

July 18, 2011

Svindelfirma.........

Ja, nu har vi så ventet over 6 mdr. på en skammel bestilt 18/12-10. Pengene hævedes d. 21/12-10 og på de første henvendelser fik vi venlige svar om at varen var forsinket, men ville komme. De sidste 3 måneder har vi ikke modtaget svar på vore henvendelser og vi har nu anmodet banken om tilbageførsel af betaling. Det må frarådes at handle med firmaet. Mvh Peter B.

July 15, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk fra dette firma

Jeg var først bekymret for ikke at få min stol "Svanen" - fordi jeg desværre først så anmeldelserne her på trustpilot efterfølgende.

Jeg modtog dog stolen næsten som aftalt, og der blev fulgt op på om jeg var tilfreds, så alt så ganske fint ud. Stolen var imidlertid defekt, og jeg fik derfor lovning på at han ville sende en ny, både pr. telefon og via e-mail.........jeg har så intet hørt siden.

Har rykket næsten hver dag i nu snart 4 uger, uden nogen tilbagemelding.
Jeg har derfor valgt at anmelde firmaet til PayPal - så der kører sagen nu, jeg håber på at de kan hjælpe mig med at få mine penge retur!

July 4, 2011
Rated 1 out of 5 stars

bange for at jeg er blevet fuppet.

Har som så mange andre købt en bestlite lampe tilbage d. 6 april og lovet levering inden for en kort tid. Vi skriver nu 3. juni og jeg har efter 5 mails og fire svar endnu ikke modtaget lampen. Hver gang jeg har fået svar ville den være der i den pågældende uge... Føj det stinker.
Men jeg fortsætter med at skrive og begynder også at ringe uden reslutat. Ingen lampe på adressen endnu, trods undskyldninger fra firmat om at deres leverandør er gået i betalingsstandsning og jeg skal komme efter dig.

June 3, 2011

Underlig affære

De svarer ikke på noget som helst, har bestilt 2 stk. Bestlitelamper for 3 uger siden de skriver er på lager. Jeg har bare ikke set dem endnu.
Har sendt 4 mails og forsøgt at ringe et utal af gange uden held.
Så meget for den kundeservice....
Jeg er ikke hel tryg og havde jeg læst Trustpilot inden købet var det aldrig sket.
Håber ikke at jeg er blevet snydt.
Nå ja, pengene er naturligvis trukket for længst.

May 6, 2011
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk fra dette firma!!

Bestilte en lampe sidst i Januar og fik straks en mail om at den ville blive leveret i Uge 5. Da det så blev Torsdag i uge 5 havde jeg stadig ikke hørt noget fra firmaet eller DSV som skulle levere pakken. Jeg kontaktede derefter firmaet gentagende gange pr. telefon og E-mail og de var umulige at komme i kontakt med. Da jeg så læste anmeldelserne her på Trustpilot fik jeg en klump i halsen og jeg kontaktede straks min bank og fik lavet en indsigelse... da jeg så fik mine penge tilbage og der var gået 6 uger dukkede lampe pludseligt op og så sendte jeg den tilbage igen da jeg allerede havde købt den et andet sted. Morten kontaktede mig et par dage efter jeg havde sendt lampen tilbage for at høre om jeg havde modtaget lampen og om hvorfor jeg havde lavet en indsigelse. Vi snakkede lidt frem og tilbage, han lød til at være en meget flink fyr. Da jeg spurgte ham efter hvorfor man ikke kunne komme i kontakt med ham, kommenterede han med at det var fordi de havde travlt i denne periode?? Den holder altså ikke!!! desværre

April 27, 2011

Reel dialog og afklaring på levering af Bestlite og Kogle

Jeg har købt to Bestlite bordlamper og en PH Kogle. Vi havde store problemer med at få leveret bordlamperne uden transportskader, men Morten levede op til sit ansvar og vi endte med en nogle finde lamper uden skader. Jeg tror såmænd han ændre indpakning på produktet på baggrund af de erfaringer han drog af sagen.

March 22, 2011
Rated 5 out of 5 stars

God service.

Jeg har lige købt 2 PH lamper hos firmaet lampe2u.com.
Da jeg skulle montere et af glasskærmene gik dette itu, jeg kontaktede firmaet ( Morten ) og fik straks tilsendt en ny skærm, uden beregning, det kalder jeg god service.
Gunner
Holstebro