[REPLY]
Når jeg skal have afleveret varer, har jeg brug for at kunne komme i kontakt med dem, der leverer. Jeg havde i ordren skrevet, at jeg ikke ville kunne være hjemme mellem 10:45 og 12:15. Da fragtfirmaet ringede, oplyste han, at det kunne de ikke tage højde for. Alt klappede dog alligevel, men der kan forbedres en smule på denne del af servicen.
Nem hjemmeside, nem bestilling, aftalt pris, hurtig levering uden kvittering for modtagelse, men med den prisværdige opringning fra fragtmanden.
sådan skal en handel være!!
alt var supertilfredsstillende, - og fragtmanden var positiv og imødekommende.
Der var ingen problemer med leverancen, og kontakten pr. telefon var helt i top og overholdt! Meget glad, da det handler om en forretning, der sælger varm mad!
Hurtig og punktlig levering., men produktet var ridset og bulet forskellige steder trods intakt emballage Er det 2. sortering ???
Jeg kan kun anbefale Lavprishvidevarer.dk
Meget billige - og meget hurtig levering :-)
Vi bestilte et køleskab med montering, men montørerne havde så travlt med at komme videre, at skabet stod skævt og døren gik imod inddækningen.
Hurtigt svar på mail og levering. Den billigste pris jeg kunne finde - vil bestemt handle her igen.
God pris. Hurtig levering. Super Info undervejs.
Fandt min nye ovn hos Lavprishvidevarer.dk til den billigste pris på nettet.
Bestilte den onsdag aften og modtog den fredag formiddag.
Super pris, og super levering = Super glad kunde :-)
Har købt et køleskab hos lavprishvidevarer.dk.........køleskabet var solidt indpakket, leveret lige til døren på den aftalte dag.........alt var bare i orden......handler gerne der igen.
Levering var aftalt til idag, men uden at blive kontaktet (som lovet ved køb) modtager jeg en SMS først på eftermiddagen der siger at varen desværre først kan leveres i morgen. Levering er til privatadressen hvilket betyder at jeg er nødt til at tage fri endnu en dag for at afvente en levering.
Jeg skrev til dem efter at have modtaget SMS'en men har endnu ikke modtaget svar vedrørende levering. Havde de kontaktet mig som de informerede om ved købet, kunne vi have aftalt konkret leveringstidspunkt.
Perfekt forløb fra bestilling til modtagelse. Det hele indenfor 24 timer.
Gode priser hurtig levering og god information hele tiden - meget nemmere end at købe i alm. butik - helt sikkert noget jeg vil gøre igen, hvis jeg skal bruge nogle hårde hvidevarer.
Har nu bestilt af flere gange hos Lavprishvidevarer. Altid super service og gode priser.
De holder hvad de lover.
Sidste bestilling onsdag kl. 10.30 blev leveret torsdag formiddag (dagen efter bestillingen). Helt perfekt.
Jeg giver gerne Lavprishvidevarer min anbefaling
Vognmanden leverede mit nye emfang på en forkert adresse. Jeg havde skrevet at varen måtte stilles uden kvittering - og det havde han gjort men 500 m væk. Godt vi kender hinanden her i Jylland... :-)
Prisen var i bund og levering skete uden bøvl på 3. hverdag - FLOT
Jeg har kun haft gode erfaringer med lavprishvidevarer. god service- dejligt at man kan chatte samtidig med at man kigger på varene. Jeg fik da svar på alle mine spørgsmål undervejs :) det gøre det dejlig nemt for mig, at vælge den rigtige vare. hurtig levering og så oven i købet uden at man behøvede at betale med det samme. Man kan nemlig vælge fakturabetaling uden ekstra regning - det synes jeg også er en stor fordel!
Så alt i alt en god oplevelse :)
Fik desværre bestilt et køleskab over nettet, som var for stor. Da jeg ringede blev den straks annuleret og jeg blev guidet til et køleskab ,som opfyldte alle de krav jeg havde, af en meget kundevenlig dame ved navn Anne.
Sidde over morgenkaffen, bestille sine hvidevarer med et par klik, levering til døren, pakke ud og sætte stikket i kontakten. Kan det være nemmere ????
Super service - alt fungerede perfekt. Benytter meget gerne Lavprishvidevarer igen:)
Du kan roligt købe din hvidevare billigere hos Lavprishvidevare...........
Dag til dag levering, skarpe priser!
Havde bestilt en ny vaskemaskine om lørdagen, da den gamle pludselig døde. Jeg bestilte kanstens levering og tænkte at så satte fragtmanden den nok af i min indkørsel ved gaden. Da jeg kom hjem fra job om tirsdagen stod den lige uden for min bryggersdør! -Plug-and-play.
Fandme god service :-)
Tom Venø Nielsen found this review useful
Overskuelig hjemmeside, stort udvalg, god produkt-præsentation, konkurrencedygtige priser, omhyggelig, løbende orientering om levering . . . . og bemærkelsesværdig kvik og flot imødekommenhed, da vi fik problemer (vor egen skyld !) med valget af den købte vare. Tak !
Varen blev leveret dagen efter bestillingen, som lovet, af en elskværdig og behagelig vognmand.
Det er ikke sidste gang, vi handler her.
bestilte inden middag og dagen efter var varen her, blev undervejs holdt informeret om status i min ordre og levering på mail og sms.
dejligt når tingene virker som man havde forstillet sig :-)
1 2 3.. og så havde jeg mit nye fantastisk køleskab! det var hurtigt og ikke mindst BILLIGT..
Jeg køber gerne her igen
Fandt varen til den ubetinget bedste pris, bestilte og havde varen 2 dage efter. Super god handel.
Super oplevelse. Levering til tiden så det er en af de gode oplevelser
Hurtig besked og opfølgning, varen kom til det lovede tidspunkt .
Alt var som forventet.
Men dog en noget sur pige, jeg talte med i kundeservice. Måske hun skulle finde et andet job.......