We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (5,039)

Review by confirmed purchaser

Proffesionelt, hurtig betjening og levering

De Super professionelle og omstillingsparate. Levere tingene til aftalt tid og hvis der er ændringer bliver de rettet med det samme. Hurtig respons tid i forhold til bestilling og spørgsmål
Christian

Review by confirmed purchaser

god firma at handle med.

Fint service og hurtig levering.

Review by confirmed purchaser

Hurtig og korrekt leverance.

Kan anbefales ved køb af hårde hvide varer...

De kender deres produkter.
De tager telefonen.
De holder hvad de lover.
De overholder terminen.

Kan anbefales

vh
Poul L. B.

Super god deal

Rigtig god service, gode priser & fri fragt.
Dig ringede jeg for at undersøge om de havde varen, her sagde de ja, du kan have den i morgen. Bestilte lige med det samme. Fik så en mail efter bestilling, at der ville gå 2-3 dage
Hmmmmmm i min verden er det ikke dagen efter, men overlevede ;0)
Måske bare være lidt mere ærlig når man snakket i Tlf med kunderne

Review by confirmed purchaser

Alletiders tilbud og udvalg.

Stort udvalg af hvidevarer - fornuftig pris - tilmed ekstra rabat ved køb.
Levering til tiden - god service af fragtmanden.

Review by confirmed purchaser

Effektivt, hurtigt og billigt pakket ind i god kundeservice

Vender tilbage næste gang, jeg skal købe ny hvidevare.

SUPER

Jeg kan varmt anbefale lavpriskoekkenet, bestemmer selv leveringen og kommer præsis til tiden, plus at der også kommer en sms og at vognmanden ringer og siger når han er der ½ time før. SUPER

Review by confirmed purchaser

suveræn service. vil helt sikker købe der igen.

alt forløb som det skulle. godt overblik på hjemmesiden, det kom inden for få dage og så var det billigt.

service

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering

Fint køleskab, som lovet og forventet. På trods af kort frist fik vi leveret på den ønskede dag uden problemer. Virkelig serviceminded fragtmand, det var dejligt at opleve.

i topklasse

Alt klappede fra jeg søgte til jeg bestilte og fik min vaskemaskine leveret, monteret og den gamle afhentet.

vaske maksine til tiden

nemt at gå til og levering til tiden, helt til døren

Review by confirmed purchaser

Supernem shopping. Hverken første eller sidste hårde hvidevare køb fra Lavpriskøkken.

Konkurrencedygtige priser, god kundeservice og overholdte aftaler på levering.

God kundeservice

Hurtig levering. Da jeg havde bestilt forkert, fik jeg hurtigt varen byttet til den rigtige mod et gebyr på 595,-

Review by confirmed purchaser

Anbefaler jer til ALLE jeg kender

Jeg har bestilt vaskemaskine til min datter, til levering og opsætning, teknikeren ringede som lovet dagen før og aftalte tidspunkt, alt var som lovet, vil altid bruge jer fremover.

Perfekt og hurtig handel

Handlen var lige efter bogen, hurtig levering. Fin pris på varen.

Intet at udsætte.

Som overskriften siger, intet at udsætte på handel eller varen.

Bedste pris på markedet

Nemt at bestille og til den bedste pris på markedet.
Leveringen knap så heldig.
Chafføren ringede ikke 30 minutter før leveringen , så det var helt tilfældigt at vi var hjemme.

Enkelt og professionelt

Har købt et Gorenje Klassic køleskab, blev kontaktet pr. tlf. samme dag, og fik varen leveret efter aftale. Enkel og overskuelig hjemmeside.

super

det er nemt hurtig og trygt og bilist

Fantastisk service

Bestilte en demo model men fik en ny istedet til samme pris :-). Varen kom til tiden som lovet. Det er ikke sidste gang jeg handler hos lavpriskøkken.

Review by confirmed purchaser

Nemt, enkelt uden fejl og bøvl.

Vi søgte på et helt bestemt produkt. Fandt det på ca 6 sites. Prisen var helt ens. Valgte/ valgte fra ud fra trustpilot, leveringstid tid og fragtomkostninger.
Det her gik meget nemt og uden fejl.

Review by confirmed purchaser

Alle varer leveret til aftalt tidspunkt

Alle varer leveret til aftalt tidspunkt.

Superhurtig levering

Bestilte en vaskemaskine kl.12:25 og fik leveret dagen efter kl 09:00 og fragtmanden kontaktede mig inden levering som lovet. Alle forventninger indfriet til fulde

fuldtilfreds

Kan kun anbefale dem

Review by confirmed purchaser

Ukompliceret og super go service!

Ukompliceret og super go service!
Vender helt sikker tilbage!

Nemt og hurtigt :-)

Fantastiisk...et klik..og mit nye køleskab er installeret :-)

Til prisen og til tiden

Vi er glade for at vi valgte lavpriskøkken for vores nye kogeplade. Prisen var skarp og levering som aftalt. Vi skal snart have nogle flere hårde hvidevare og vil først og fremmest se hvad lavpriskøkken kan til byde på.

Review by confirmed purchaser

Billigt, leveret til tiden...

Nemt og simpelt!

SUPERNEM HJEMMESIDE

gik til jeres side, fra en anden som var for besværlig

God service - hurtig levering - lidt misfortåelser om retur

jeg havde først bestilt en køkkenvask, der viste sig til at være for smal, og ville returnere den og købe en anden i stedet. Det kunne jeg uden problem. Dog var der lidt "misforståelser" omkring at de sagde at vognmanden godt kunne tage den anden retur når han kom med den nye, og at han skulle ringe i forvejen. Han ringede ikke, og vidste heller ikke noget om nogen returvare. Efter at have ringet til lavpriskøkken, sagde de at de havde desværre fået givet forkert besked til mig, og at jeg selv skulle sende den fra posthuset. Det gjorde jeg så og fik da også mine penge tilbage, ingen problem, dog skulle der nok have været tjek på det fra starten. Varen er prima, og pigerne i kundeservice også søde og venlige

Superfin service...

Havde lidt problemer med at vælge fakturabetaling da ordren skulle køres igennem.
Et opkald til Lavpriskoekken og problemet var løst....ordren fik de igennem og vi ville få eftersendt en faktura når varerne var landet.
Smertefrit - og en service andre kunne lære af !

Hurtigt og let

De kunne ikke levere den opvaskemaskine jeg egentlig ville have, men var hurtige til at finde en anden mulighed og levere den i stedet for.

Super

Helt forrygende hurtigt!

Review by confirmed purchaser

Det kunne ikke være lettere :-)

Det var meget let at handle på denne måde. Selv da jeg opdagede kort efter afsendelsen af ordren, at jeg ønskede en anden leveringsdato end først angivet. Ringede bare og fik det lavet om.

Review by confirmed purchaser

God overskuelig side og uovertruffen kundeservice

Bestilte ovn, kogeplade og køleskab hos Lavpriskøkken og fik en rigtig god service både før og efter købet.

Leveringen skete dog en dag senere end bestilt, men fik i god tid en besked om at min levering var blevet rykket.

Vil helt sikkert benytte dem igen.

Hurtigt og sikkert

Hjemmesiden rimeligt tjekket og informativ, bekræftelse med information om leveringsmåde samt levering til tiden.
Jeg kommer igen, hvis jeg skal have noget til mit køkken el. lign.

Fin service

God dialog. Bestilte et komfur der viste sig udsolgt. En af deres sælgere fandt et andet som erstatning. Slog 700 af prisen så den matchede det først bestilte.

Alt gik bare som ønsket

OK pris og levering