Ny mobil? Næ, bare været en tur hos Lcd
Som altid hurtig og professionel behandling til den aftalte pris. Jeg rejste i denne anledning 4700 km for at bruge Lcd
Bestilte et iPhone 4 glas back cover som dukkede op i postkassen allerede dagen efter. Korrekt vare og levering indenfor 24 timer. Dét er sgu i orden
En helt fantastisk historie om hvordan jeg fik min elsket Iphone retur. Jeg deltog på den meget store spejderlejr i Holstbro i uge 30, på en af de mange udflugter mistede jeg min Iphone, den gled ud af min lomme i bussen. I uge 36 bliver jeg ringet op af TDC og bedt om at kontakte en mand i Jylland fordi han har min Iphone????. Det viser sig at en meget venlig mand har indleveret telefonen til LCD-Shoppen og Deres teknikker Bo har så fundet frem til at det er min telefon. Men tro det eller ej servicen fra LCD-Shoppen stopper ikke her nej, de tilbyder at sende den til mig uden beregning, så mandag aften i uge 37 kom telefonen endelig hjem:-) FEDT! Næste gang jeg skal bruge noget nyt gear, vil jeg helt sikkret bruge LCD-Shoppen og kan varmt anbefale dem til andre. Jeg vil også lige benytte lejlighede til at takke alle de flinke og ærlige mennesker som har hjulpet med at få min Iphone tilbage. TAK!
Højttaleren i min Iphone 4s var gået i stykker, og jeg kontaktede lcd-shoppen på email, kort efter var der svar, "Det var intet problem"
Næste dag kører jeg ud og afleverer min telefon, derefter bliver jeg ringet op af Kjell, at hvis resultatet skulle være optimalt skulle kablet til højtaleren også skiftes " Men det er jo ikke en ta' selv butik det her" som han sagde :-) vi aftalte at telefonen bare skulle være iorden.
3½ time efter jeg har afleveret telefonen er den klar og god som ny!
Rigtig god og venlig betjening.
Har et bagglas jeg først skal bruge 2½ uge efter det er modtaget. Åbner det og er flækket i posten. Kontakter firmaet og de tager UDEN vrøvl varen retur og dækker endda porto for dette. Det fåes bare ikke bedre!
LCD-Shoppen har en hurtig leveringstid, utrolige priser og en fantastisk kundeservice. Aldrig har jeg fået så personlig og hurtig svar på mine e-mails. Alle svar har været grundige og man kan mærke at der bliver givet god tid til kunden. Jeg vender helt sikkert tilbage til LCD-Shoppen og kan meget stærkt anbefale den til andre. Jeg tror simpelthen ikke man kan få bedre service andre steder!
Fik rep. en Iphone 4 for manglende lyd i højtaler. Billigt og effektiv. Kan klart anbefales.
Billige varer, hurtig levering, altid forsvarligt pakket ind :)
Jeg har flere gange handlet hos LCD Shoppen til min virksomhed (PCSERVICEENTER.DK) og jeg har KUN godt at sige om LCDshoppen.dk
1) Jeg har ALTID mine vare dagen efter en bestilling.
2) Alle produkterne virker, jeg har aldrig fået leveret et fejl produkt.
3) God service når man mailer til dem
4) Svare hurtigt tilbage på forespørgsler
5) Billigere og bedere end eks. mytrendyphone.dk
eks. glas m.touch til Iphone 3GS. : hos my trendy = 184,- U/ tape :-(
LCD-Shoppen = 129,- M/tape :-) :-) :-)
Jeg kan KUN andbefale LCD-Shoppen.dk
Kærlig hilsen
Jeff Beck-Pedersen
PCSERVICECENTER.DK
Havde været oppe med Ipod til rep og den var desvære defekt efter rep (de kunne ikke teste den da der var kode på). Afleverede den med det samme og fik besked kort tid efter at der var et defekt kabel til bag kamera. Dette var i restordre. og vi fik besked hele vejen igennem. Da den var klar igen fik Jeg en mail og fik den tilsendt dagen efter. Rigtig god service og helt sikkert et sted Jeg handler igen og anbefaler til andre.
Displayet på min iPod video classic 5G var flækket, så bestilte et nyt hos LCD Shoppen. Har installeret skærmen og den virker perfekt. Var dog noget betænkelig ved at man ikke kunne betale med kort og skulle betale via Paypal eller bankoverførsel, men den betænkelighed er dog gjort til skamme. Kan kun anbefale stedet, men de brude indføre betaling via visa-dankort.
Havde en HTC Desire HD med ødelagt glas, telefonen blev sendt om tirsdagen og jeg havde den igen mandag formiddag, frem og tilbage på tre arbejdsdage. Reparationen er helt som det skal være og prisen var yderst rimelig.
Jeg skrev at vi skulle bruge denne specifikke reservedel og om de kunne "skynde sig lidt".
Det gjorde de så....
Skulle have udskiftet front på Ipod 4g og allerede da man modtager en mail om den er kommet frem kan man fornemme at der er god kontakt mellem virksomhed og kunde. De undskylder at de ikke kan gå igang med reparationen før dagen efter de har modtaget den og sikken ydmyghed skal man lede længe efter. Efter rep ringer de sågar og spørger ind til den bedste levering for kunden - imponerende og jeg vil helt klart anbefale virksomheden, hvis nogen i omgangskredsen skal have lavet apple produkt. :-) mvh Karsten
Bestilte 4 varer en tirsdag. Alle varer ankom allerede om onsdagen.
Da det viser sig, jeg ikke skal bruge 3 af de 4 ting alligevel, sender jeg dem retur.
Dagen efter bliver mine penge indsat på min konto.
Hurtig, nemt, og absolut ingen brok.
Et sted jag absolut vil handle igen, super behandling
M.v.h.
Kenneth Hjarbæk Petersen
Glasset gik i stykker fredag aften.
Lørdag blev der korresponderet på mail med lcd-shoppen.dk og aftalt at telefonen kunne afleveres søndag aften for at teknikren kunne ordne telefonen mandag formiddag.
Telefonen blev indleveret søndag kl. 19 og kl. 21.15 samme aften ringede det på døren, hvor teknikeren lige ville aflevere telefonen og tjecke at den virkede som den skulle.
Det betyder selvfølgelig noget at jeg kun befandt mig ca. 15 km fra den fysiske adresse, men alligevel må det siges at være ekstraordinær god service.
Jeg har indenfor få dage lagt 2 ordre ved LCD-shoppen. Begge har jeg bestilt efter kl. 14.00, og efter ordren ringet og spurgt om ordren kunne komme afsted allerede samme dag. Det kunne den selvfølgelig uden problemer.
Du bliver mødt med en frisk stemme og faglig viden.
Jeg kan helt klart anbefale LCD-shoppen til alle. De vil klart være mit førstevalg næste gang.
Fik 3gs iphone skærm samt god service, vejledning og svar på alle spørgsmål. Meget let og smertefrit...
Fik en iPhone 3GS skærm, virker perfekt.
Kan kun anbefale stedet til alle. Var selv skeptisk i starten men det er skudt i jorden.