[REPLY]
Ik bracht mijn Mac (kapotte harde schijf) en ik werd behandeld zoals je dat zou wensen.
Binnen een dag had ik een email met prijsopgaaf en binnen 3 dagen kon ik hem weer ophalen. Hij was keurig opgepoetst ...beter kun je je niet wensen.
Echt klantvriendelijk en een hele schappelijke prijs
Wat een heerlijke winkel.
Daar voelde ik me als klant gewaardeerd. En er werd tijd en aandacht besteed aan mijn vragen. Tuurlijk ze kunnen aan je verdienen.
Toen mijn Imac defect raakte was 1 telefoontje genoeg. Kom maar langs met het apparaat. O ja u bent slecht ter been. Nou kom met de auto stop even voor de deur dan halen we hem er uit kunt u de auto parkeren in de garage hiernaast ( uiteraard op eigen kosten).
De imac was in 3 dagen klaar en kon hem netjes ophalen en werd in de auto geplaatst.
Ik stuur iedereen naar deze zaak.
Hele goede toko , vele malen beter dan dat iCentre.nl gedoe.
Als ik mijn aankopen doe dure hardware wil ik meteen bij een goede service punt mijn spul kopen immers apple hardware is niet bepaald de goedkoopste.
Wel zijn ze iets wat onduidelijk qua appleCare garantie.
men vertelde mij dat dit niet de software omvatten.
Das natuurlijk erg vreemd en geheel niet wenselijk!!
Als ict'r betaal ik niet alleen voor de hardware maar zeker even veel voor de software! En als ik met een probleem kom dan kun je er vanuit gaan dat het een probleem is dat je niet zo maar oplost!
En Apple zelf wilde me gewoon wel helpen.En verwees me ook door naar LJS en vertelde dat dit gewoon onder mijn garantie Viel echter LJS dacht daar iets anders over Beetje vreemd heren!!
Gewoon helpen he'..
Verder toppie toko