[REPLY]
Super levering og godt produkt. Min kæreste er glad. Jeg fandt efterfølgende ud af, at jeg kunne have handlet billigere et andet sted.
Alt i orden, der var en hurtig aflevering, god kvalitet varer
Jeg kan stærkt anbefale siden! Jeg fik hurtigt mine ting:) og er bestemt osse tilfreds!
god behandling fair priser og god levering
Jeg vil helt klart anbefale dette sted at handle. Varerne er som beskrevet og jeg vil helt sikkert handle der igen. Ingen problemer overhovedet!!!
Uden tvivl en super god service!
Hurtig og anonym handel og levering - få dage, så havde jeg de bestilte varer i hånden.
Det bedste ved det hele er dog at produkterne er fri for ftalater, parabener og andre skadelige stoffer. Klart at foretrække!
Bestilling, betaling og levering var som det skulle være - kort og godt.
Bestilte mine varer søndag og fik dem tirsdag! Produkterne var i fin kvalitet. Det er virkelig trygt at bestille, ikke engang din bankdame kan se hvad du har købt og pakken er 100% diskret. Kan virkelig anbefales!
Bestilte varen inden kl.14 og fik den dagen efter som lovet. Ingen problemer. Let at lave et køb.
Det kun muligt at vælge levering til dør eller til posthus - ikke døgnpost - og da der er en lille forskel i pris er dette temmelig irriterende, og da man ved disse valgmuligheder ikke engang kan få den leveret til den korrekte døgnpost giver det anledning til ekstra frustration..
Super hurtig levering, perfekte varer, kunne ikke være mere tilfreds.....
Skal handle hos Jer igen;-)
Anbefales til andre......
Intet dårligt at sige om lovejoy.dk. Bestilte lørdag og modtog min pakke tirsdag.
God og brugervenkig hjemmeside.
Pakken blev sendt med det samme og jeg blev underrettet herom via mail.
Desværre var der en fejl hos Post Danmark, men medarbejder fra LoveJoy kontaktede mig og fik løst problemet, smidigt for mig og god kundeservice.
Meget tilfreds!
Aldrig har jeg fået så god en service på køb på nettet. 3 dage gik der fra jeg bestilte mine vare til jeg havde dem. Det fede var at jeg kunne følge dem fra de blev sendt og til jeg modtog dem, så jeg kunne være hjemme når posten kom
Vi er godt tilfredse, det gik hurtigt og anonymt.
Helt gnidningsfri bestilling og levering. Produktet fungerer som lovet og jeg kan kun anbefale køb hos dette firma
Der er ikke så meget at skrive om super hurtig levering, god og nem hjemmeside.
Rigtig fed hjemmeside, meget troværdig og sender anonymt pakken som de skriver de gør :) Jeg følte mig meget tryg ved at hente min post på posthuset :)
Dog synes jeg de sendte min pakke lidt sent, da jeg bestilte en aften og først 2 dage efter blev min pakke sendt.
Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig og diskret levering. Ingen tvivl om at vi vil handle hos LJ igen :-)
Handlen gik som smurt... - alt gik lige som det skulle... -og det er jo dejligt
jeg elske at shop hos Lovejoy, fordi de har mange sixsy under toj, og det er billigt.
Der er en fin servise fra Firmasiden. Men en mindre støbefejl i siliconen på min penisring med vibrator må jeg hellere skrive til LoveJoy om.
Det var lidt at finde varerne og betale. Kan anbefales!
Har et meget positivt indtryk af Kisses.dk. Hjemmesiden er konstrueret i et flot design, som er overskueligt at navigere rundt i. Desuden er begge mine leveringer kommet forholdsvist hurtigt. Dertil kan man vælge at få leveret sin post billigere uden omdeling, hvilket er super praktisk eftersom jeg næsten aldrig er hjemme til at modtage pakkerne alligevel. Dog har jeg bestilt to produkter på hjemmesiden og de er BEGGE omgange ankommet i forkert farve. Første gang var det en Smartball Teneo Duo som jeg modtog i lyserød/hvid i stedet for pink/hvid. Anden gang var det en Rocks-Off vibrator, som ankom i sølv i stedet for sort. Jeg har dog ikke klaget, da farve ikke betyder det store for mig. Det er dog stadig en smule irriterende, hvilket er grunden til 4/5 stjerner og ikke 5/5.
Meget hurtig og effektiv behandling af ordren, hurtig levering