Bestilte en del udstyr til en fødselsdag. Bestilte torsdag efter lukketid og spurgte, uden egentlig at tro at det var muligt, om varene kunne nå frem til fødselsdagen lørdag. Fik hurtigt svar... See more
MainSport
See what reviewers are saying
Jeg bestilte en vare, fik den leveret, men varen var defekt. Jeg kontaktede kundeservice, som uden diskussion lovede at sende en ny. Det gjorde de, og den nye vare var ok. Enhver webshop kan komme... See more
Meget hurtige til at hæve betalingen, her en uge efter er der stadig ikke kommet nogen vare, eller et tracking nr. Skal bruge varen til en fødselsdag, og var ude i god tid bestilt d. 21/12, men nu e... See more
Company details
Information provided by various external sources
Billige sportsprodukter og sportsudstyr i god kvalitet. Alt til sport, fritid og hobby. Vi har et stort udvalg af idrætsudstyr og sælger til virksomheder, institutioner, klubber samt private.
Bygaden 1, 3400, Hillerød, Denmark
- 25 77 95 00
- info@mainsport.dk
- www.mainsport.dk
People also looked at
Indbegrebet af god service.
Fik hurtigt svar om at de ville prøve. Kort tid efter fik jeg et trackingnummer. Varene var der allerede fredag eftermiddag. Det er pænt god service med både info og hurtig levering.
Takker!
Mvh
Anders
Fin service, dog lidt lang leveringtid
Leveringstiden var lidt lang men der har været rigtig fin service hele vejen fra start til slut. Nogle af de bestilte varer var desværre ikke på lager men Jesper var hurtig til at tilbyde alternativer.
LANG leveringstid, og dårlig kundeservice !!!
Skal bruge varen til en fødselsdag, og var ude i god tid bestilt d. 21/12, men nu er det spørgsmålet om jeg skal finde noget andet ??
Man kan ikke få kontakt på telefonen, hvad der også er møgirriterende !
Brug af fortrydelsesretten
Hej,
Jeg købte en amerikansk fodbold til min nevø den 22. april, men desværre fik han 2 af samme slags. Jeg benyttede mig derfor af fortrydelsesretten og skrev en mail til jer om dette den 2. maj (altså inden der var gået 14 dage), samt gjorde jer opmærksom på, at jeg har ret til at få tilbagebetalt den fragt, som jeg betalte ved køb.
Varen bliver afsendt som aftalt, og den 24. maj rykker jeg så for pengene.
Det er ærgerligt, at I ikke få overført pengene rettidigt, men endnu mere ærgerligt, at I står fast ved, at I ikke skal tilbagebetale min fragt udgifter ved køb.
Vil I venligst læse forbrugerrådets guide igen (som jeg tidligere har fremsendt et link på), samt LOV nr 1457 af 17/12/2013 omkring forbrugerens rettigheder i forbindelse med fortrydelsesretten.
Opdatering: Fragten er nu betalt tilbage. Tak.

Reply from MainSport
Korrekt betjening
Jeg bestilte en vare, fik den leveret, men varen var defekt.
Enhver webshop kan komme ud for, at der sendes defekte varer, og da er det vigtigt, at reklamation behandles korrekt, som også det gjorde her.
Der gives derfor 4 stjerner for helt igennem korrekt betjening, men det kan ikke give 5, når varen i første omgang var defekt,
Igen igen - super😀
Har nu flere gange handlet på denne side og det er simpelt og fungerer bare.
Jeg købte denne gang stort ind til mig selv og den klub jeg er tilknyttet og vi fik kvalitetsprodukter til en super pris og hurtigt.
Jeg vender helt sikkert tilbage igen.
Sløvt
Leveringstiden stod angivet som 2-5 hverdage, men varen blev først afsendt da jeg rykkede efter at have ventet i 12 dage (uden nogen form for forklaring). Kvaliteten af selve produktet er fin nok.
Mangel information og svær telefonkontakt
Jeg har handlet et par varer ind vedr. baseball/softball og der synes jeg der mangle nogle informationer der er vigtige, her af om det er en infield/outfield catcher osv. handske eller om det er syntestisk læder da det er væstenlig at vide ved brug.
MainSport.dk - Virkelig et godt sted at handle!
Jeg skulle bruge en pedaltraktor, og søgte vidt og bredt på nettet, og så kom MainSport frem med et virkeligt godt tilbud, men der stod levering 3-7 hverdage, og jeg skulle bruge den til en gave om bare 3 hverdage... Jeg bestilte varen alligevel, og skrev efterfølgende til <personlig data fjernet> hos MainSport - og han var straks klar til at hjælpe mig, og sendte traktoren allerede samme dag. Det kalder jeg god kundeservice!
super service
Dejligt med hurtigt svar på henvendelse.
Den bestilte vare skulle hjem fra Tyskland, og det var skønt at pakken blev sendt direkte til vores adresse (så vi nåede det til den 5 års fødselsdag, selv om vi ikke havde været i alt for god tid).
Positiv oplevelse
Oplevelsen på websiden var ok, den personlige kontakt vedr. størrelse var høflig og informativ, og leveringen var punktlig. Jeg er meget tilfreds med hele købet.
Ok.
Varen og prisen fejlede bestemt ikke noget, men en leveringstid på 7 dage, for en vare man har på lager, er simpelthen for lang tid til en topkarakter.
Hurtig ekspedition - manglende info undervejs
Jeg kunne godt have brugt lidt information undervejs, hvornår pakken cirka ville komme frem, så jeg ikke skulle sidde klistret til mit hjem i flere dage. Ellers god behandling.
hurtig levering, til ok pris
Fin vare, synes måske hjemmesiden trænger til et ansigtsløft
God pris og hurtig levering
Nemt at gå til, sikker betaling, og hurtig levering.. det var en fornøjelse...!
Fin fin handel
Bestilling via nettet forløb uden problemer. Hurtig og sikker handel og bestemt billige priser og stort udvalg. Kan varmt anbefales til andre