Malerleif

Company details

1. Painter
  2. Construction Company

Information provided by various external sources

Alt i maler og tapetarbejde Lofter og vægge Glasvæv og filt Indendørs renovering Facader Forsikringsskader Brandskader

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Elendig arbejdsudførelse!!!

Skal du have malet vægge, paneler eller bar lofte og forventer du bare nogenlunde resultat, så HOLD DIG VÆK fra maler Leif.

Magen til sløset, uprofessionelt maler arbejde finder man inge steder.
Og jeg overdriver skam ikke for at fremme forståelse, nej for resultatet var så elendig, at selv min halvblinde far i sin kørestol kunne have udført arbejdet i samme standard!

Malingklatter på samtlige vægge fra malingen af lofte, løber fra skruer og i samtlige kanter, maling på gulve, stikkontakter og døre pga ingen dækning før maling. Flere steder i loftet var der slet ikke malet og man kunne se træet. Og nu nogle måneder efter har vi fundet ud af at toplisterne SLET IKKE er blevet malet. Så dem har vi selv ordnet.

Min naive kæreste havde desværre givet manden 14000 for maling af lister og lofte, væggene var betalt KAB. Og han forlanger altid alle pengene INDEN der startes, så ens klager senere hen er forgæves. Så lad være med at betale alle pengene.

Efter adskillige email og telefonhenvendelser lykkedes det os at få fat i dem og forklare det hele, så kom mesteren selv ned og han ku sgu godt se, at den var helt gal, men trak på skulderen og sagde det vil tage to dage da gør det færdig, vi lod ham lave det der skulle lave, men da der var gået to dag så lage han bare en seddel om at han kom igen imorgen.... Så det med tidsfrister det ikke deres stærke side og malerarbejde, da endnu svagere.
Efter tre dage havde han fjernet et par klatter og malet lidt hist og pist og så kommer jeg og overvære at lærlingen kommer maling på fingeren og ihærdigt prøvede at dække de steder hvor der manglede maling!

Vi fik efterfølgende en malermester til at vurderer malerarbejdet og han sag følgende " Selv min lærlings niveau ligger klasser over dette, det det rene sjusk"!

Alt i alt en irriterende og ubehagelig oplevelse og som om det ikke var nok, så blev de efterfølgende sat til at gøre rent og det kunne de hellere ikke finde ud af.
Det bliver først og sidste gang jeg benytter disse uduelige malere, som ikke kan udføre det mest basale malerarbejde.

June 6, 2011
Unprompted review
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Anvend ALDRIG denne maler!!!!!!

Jeg gentager, anvend ALDRIG denne maler!!!

Vi har lige betalt 14,000 for at få malet lofter i vores nye lejlighed, det skulle vi ALDRIG have gjort.

Vi har nu haft en anden maler ude og besigtige det arbejde der er lavet, og han er direkte rystet og kalder det for begynder arbejde og ren og skær sjusk. Der er blandt andet:
- malet på gulvet
- malet på stikkontakter og dørhåndtag
- malet på fuger på badeværelset
- malingen er løbet flere steder
- træværket var ikke rengjort før maling, derfor sidder der nu clips, hår og andet ulækkert i malingen
- der er sprøjtet med maling på vores døre

og jeg kunne blive ved! Det ser forfærdeligt ud, og det er lige til at tude over så grimt det er. Jeg fortryder bitterligt den dag, jeg valgte at bruge Malerfirma Leif Hansen A/S, og jeg håber, at jeg med denne anmeldelse kan sikre at andre ikke anvender dem!

April 7, 2011
Unprompted review