We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (755)
Mcdonalds

Man kan ikke generaliserer på service og hygiegne

Alle McDonald's forretninger er ejet af forskellige mennesker, derfor er der også stor forskel på hvilken oplevelse man får på de enkelte restauranter.
Menuen og udvalget kan man diskuterer, men ikke det andet.

Jeg kan oplyse at McDonald's er en af de fastfoodkæder der tager hygiejne og fødevaresikkerhed meget alvorligt. de fleste pizzeriaer som i omtaler at i har fået mad fra når McDonald's ikke var god nok, tåler i de fleste tilfælde ingen kredit for deres renlighed og hygiejne.
Jeg siger det fordi jeg kender McDonald's indefra og ved at der er stor forskel på hvilken McDonald's man spiser på.

Der vil altid være dårlige oplevelser hvor der er mennesker! men det retfærdiggøre ikke en generalisering. man kan jo heller ikke sige at mælken er sur i alle netto fordi man har fundet det i en forretning.

Elendigt!

Deres menukort er permanent kedeligt.
Maden er kedelig, kvalmende sød, svampet og "kødet" minder på ingen måde rigtigt oksekød.
Man plages altid af deres irriterende og pågående mersalg.
Derudover er det dyrt, der er lang ventetid, maden er kold og man bliver ikke mæt.

Jeg har aldrig haft en god oplevelse på McD, jeg går altid deprimeret og med kvalme og oppustet mave derfra...

Og McD er fuldstændig ligeglade!

Mcdonalds

Fatter ikke de dårlige anmeldelser

Det er jo ikke en hemmelighed at Mcdonalds ikke er gourmet mad, men jeg syntes de levere udemærket mad til en rimelig pris og ventetiden er sjældent længere end 3-4 minutter.

Servicen er fin nok og personalet plejer at tage de spas og løger man laver med dem :-)

retaderet koncept.

En typisk søndag med tømmermænd på vej mod København betød "fastfood" fra McDonald's. Men deres nye koncept med morgenmad betød at deres normalt udemærket udvalg var begrænset til rundstykker og et pinligt forsøg på toast. Problemmet var at vi ikke kunne bestille mad fra deres normale sortiment og nu når man sku nå sit tog var muligheden for at vente de 10 min på at tingene kunne blive solgt ikke engang en mulighed. Og så ryger idéen om fast food rimelig meget i vasken. Så den evnesvage marketings ansvarlige der har udtænkt sig at rundstykker skulle erstatte en klassisk burger, synes jeg skal drikke sig modbydeligt fuld, stå op og få at vide at han lige skal vente 15 min på sin burger, men jeg da kan tilbyde et lækkert rundstykker med en lille skive gammel ost og en spytklat dor at fugte brødet. Fy for satan McDonald's det sku en ommer!

Janus Bundsgaard M. Tougaard found this review useful

God fødselsdagsfest

McD i Silkeborg:
Vi holdt fødselsdag for vores 6-årige datter, hvor den søde værtinde Tess gav børnene en god oplevelse. De fik lov til at se køkkenet, og der blev leget mv. Bordet ved siden af var reserveret, så der var plads til jakker, tasker mv, derudover et gavebord :) Det var der helt styr på, så vi havde også som forældre en god oplevelse :)

Nu er det slut

Er syg på 2. Dag pga. Deres sørgelige pis-ædelse. Hold jer nu fra det. Det er elendig junk, som burde forbydes ved lov.

Aldrig spiser jeg på en mc D igen!

Snyd og humbug

Bestilte 2 big mac menuer og en mcfeast menu, skynder mig hjem og opdager så at de 2 big macs er 2 cheeseburgere. Der var lige 2 teenagere der blev skuffede. Har ringet 4 gange, men kom ikke igennem! Aftensmaden blev så pizzaer der gemte sig i fryseren.

I snyder jeres kunder og man får ikke engang en kvittering på sit køb. Mistænker Jer bevidst for at spekulere i det. I burde fandme skamme Jer!
Sætter aldrig mine ben jos Jer mere. Så kan i proppe Jeres menuer skråt op hvor solen ikke skinner.

Svend Sandbæk found this review useful

Langsom betjening og rod

Mcdonalds Middelfart.
Stod i kø 20 minutter oh ventede yderligere 10 minutter på min mad, de er så laaaaangsomme, altid
Der var rod overalt omkring skraldespandene og bordene var ikke tørret af i igen der lignede en evighed.

Ingen pæne ord til dem

Mac Donalds er altså ikke hvad det har været.
5 hurtige jeg er træt af (kan kun udtale mig om dem i Århus):

1.Hvor blev FAST FOOD af? Køre i nye tiden med bare FOOD? - Hold op hvor er i bare langsomme!
2. Maden er stort set altid kold til trods fra, man bor 2 min derfra.
3. Servicen er simpelthen elendig.
4. Der mangler altid noget på ens ordre. De er gode til at sætte det på så man skal betale for dem, men varen får man aldrig.
5. Har aldrig fået noget der ligner det på billedet. Som om i kaster til måls med maden.
Hvor svært kan det være at stable en burger lige?

Mcdonalds

Besøgte Mcd i Herning i dag. De har bare en fantastisk sød og smilende medarbejder der betjente mig til 5 stjerner. Tak for det. Det er den Mc d der er ved motorvejen.
vh
Bente C

Mcdonalds

Dobbeltjek nu jeres ordre!!!!

Jeg bliver utrolig ærgelig efter gentagne gange at have været i MC Drive og IKKE fået det med hjem jeg bestilte! Frustrerende!!!

Fin service

Er stort set altid tilfreds når jeg besøger en MC-Donald, både i DK og i udlandet.

Glad service

Bliver altid modtaget med et smil på Mc Donalds, der er intet galt med servicen, og maden er hvad man betaler for, enda GOD til prisen!

Hmmm

Ad Ulækkert med !;!!!!!!

Mcdonalds

Håndtering af maden er ikke hygeijnisk god nok

Jeg har efterhånden, som mange andre, været på McDonalds nogle gange, og jeg har lagt mærke til at ekspedienterne ikke bruger handsker når de håndterer maden efter de har taget imod penge, det synes jeg er rigtig ulækkert.

Jeg ved godt at fx. en burger er pakket ind, og der derfor er en mindre risiko for smittefare, men bakterierne bliver alligevel overført til papiret, som man så selv rør når man spiser.
Det jeg synes der er værst er når de håndterer pomfritter, jeg har mange gange oplevede at de lige "retter" på dem når de er hældt op, og de rør også inde i posen (hvis man bestiller To Go), og dermed nede i posen og dermed også på maden når de ligger den ned i.
Det burde de ikke have lov til, da risikoen for smittefare er meget stor så.

Afføring, gule stafylokokker og rhinovirus er blot nogle af de bakterier, der lystigt florerer på pengesedlernes bakterievenlige overflade. Det er fordi at de skifter hænder så ofte. Der er en stor risiko for at blive smittet med sundhedsskadelige bakterier.

Nu er det ikke fordi at jeg vil hænge McDonalds ud som en koncern hvor hygeijnen er helt på den anden ende. Det vil jeg godt lige ligge vægt på!
Men jeg ved at flere andre steder, fx. Sunset og Subway har handsker på, og det synes jeg også at McDonalds burde indføre.

En anden go ide kunne være at hvis de gav en sprit/rense-serviet med i købet, så folk kunne rense deres hænder inden de spiser.
De viile stille dem i et godt lys at sætte hygeijnen i fokus.

Maden smager okay fint, men det er jo junkfood, og videre sundt er det ikke, men det er godt at de er begyndt at fokusere mere på sund mad.

Det her er ment som en løfte pegefinger og med konstruktiv kritik.

Jan Hansen found this review useful

Min livret...

I love it, men hvorfor er jeres mad så usundt, ellers spiste jeg det morgen middag og aften..

Honny Pedersen found this review useful

Mcdonalds

Det sikre valg - for kold mad - næsten hver gang

Kl. 7 denne morgen, vælger jeg igen på hoved banen at bestille 2 mcmuffin med æg og bacon samt en baconburger af en eller anden slags (den var på deres billboard og jeg kan ikke huske navnet nu, da man jo modsat alle andre steder - IKKE - får en bon på hvad man har købt og bestilt på mcdonalds - måske netop pga de problemer folk her beskriver - det er svært at bevise/klage over hvad man har bestilt når man ikke ser bonnen - læs: McD stram op - alle andre steder udleverer en bon med beløber og bestilling sammen med betalingen).

Jeg ser at vi afventer pommesfrites som kommer direkte fra fritueren men får 3 burgere (2 mcmuffin og den sidste som jeg ikke kan huske navnet på) fra "udleveringen" - og klager derefter over at de alle 3 er sten kolde. Og "værten"/medarbejderen giver mig ret og siger at jeg kommer lige til at vente 5 minutter på nogle nye.

Hvorefter jeg får 1 ny mcmuffin, en fra "produktions-båndet" og en ny burger. - Jeg prøve smager igen - og konstaterer at den ene mcmuffin stadig har ligget længe og ventet på at blive solgt og derfor endnu engang er kold... medarbejderen i kassen stikker en finger ind i burgeren og siger "den er da næsten ikke kold" og forventer at jeg skal acceptere at en mcmuffin 1) er ganske normal som kold - den var tydeligvis under 40/30 grader da den var koldere end min finger/hånd temperatur) og 2) nu havde han jo stukket fingeren ind i den og så kunne jeg jo kun godkende at han mente den var varm nok..................................

Jeg er nu klar over hvorfor jeg sjældnere og sjældnere spiser på McD - det er ulækkert og virkelig ærgeligt at personalet tager det personligt når man ikke gider "æde" burgere der er kolde og ikke nylavede - selvom konceptet siger noget andet.

Add, spis ikke på Hovedbanen igen................

Mcdonalds

Jeg forstår ikke de negative anmeldelser

Samtlige McD restauranter jeg har været på i mit liv, har lavet herlig mad - jeg kan ikke være den eneste der har den holdning at McD er super, for det er vist den bedst-sælgene fastfood-kæde i verden.
Der er dog som oftest lang kø (igen må jeg tilføje - fordi maden er lækker)
Jeg vil altid være en fan af McD :)
De får ikke fem stjerner, for jeg synes det er lidt uretfærdigt at maden altid er bedre og varmere når man bestiller det via drive-in, end hvis man går ind i restauranten.

Tim Langby found this review useful

Skifter mening

Det er faktisk en ret gode service og kundebehandling.

Mcdonalds

Hvorfor skal man vente så længe på sit mad?

Jeg har nu op til flere for ikke at sige mange gange, måtte vente på mit mad i over 30 min, når man kommer omkring kl 22 i Tilst, idag var det som det plejer at være ventede 30 min på mit mad og da jeg spurgte den unge mand, hvorfor man altid skulle vente så længe lige netop ved Tilst mc donald, fik det svar at de var ved at lukke ned, derfor skulle jeg vente så længe, hmm hmm mener de lukker kl 00.00 så hvis man lukker ned to timer før man lukker, så burde i sætte en skilt op om at i er ved at lukke ned og derfor skal kunderne vente 30 min på deres mad, fandme dårlig service må man sige.....

Niclas Alexander Joseff Simonsen found this review useful

Mcdonalds

Nogenlunde hvad man kan forvente, plus lidt ærgerlige erfaringer

Nu hører jeg til dem der absolut ikke er fan af maden fra McD, men det kommer dem ikke til last her, eftersom de fleste jo godt ved hvad man kan forvente, og de faktisk som regel leverer lige præcist det.

På trods af at det er utroligt sjældent jeg besøger McD, har jeg alligevel ofte oplevet irritationsmomenter, som fx utroligt lang ventetid eller at der har manglet noget af maden. Når vi en sjælden gang handler her, så er det ofte på køreture, hvor McD er det eneste der har åbent eller simpelthen bare det nemmeste. Det er selvfølgelig dejligt at have den mulighed, men når man ikke kommer der så ofte, så ved man måske heller ikke på forhånd hvad man vil have, og jeg har flere gange oplevet at man kommer til en McD hvor menukortet først hænger EFTER man skal bestille... det giver jo ingen mening!

Men alt i alt lever det ca op til forventingerne, dog kunne der godt trænge til at blive strammet lidt op nogle steder.

for dårligt

dårlig betjenening, og når man ved hvad man vil have og bestiller det.. kommer den aligevel du skal ik ha en stor menu.. nej jeg sagde almindelig, du vil ik ha en coin offer med,, nej så havde jeg bestilt, er kørt derfra 2 gange fordi han blev ved med at afbryde da jeg ville bestille om jeg skulle have dem store osv,, nej jeg siger da en alm big mac menu fordi jeg mente en stor ..... DOH

Mcdonalds

Det sikre valg hver gang!

Altid flink betjening og en burger hvor man ved hvad man går ind til. McD er det sikre valg efter en bytur eller hvis man trænger til forkælelse.
Jeg overvejede 4 stjerner grundet den begrænsede sundhed. Men jeg vælger jo selv hvad jeg vil spise. Og eftersom McD er det spisested jeg har været på oftest i mit liv, må det blive til 5 kæmper stjerner herfra. Alt andet ville være hyklerisk.

mangler service

er på Nørresundby drive in flere gang oplevet at der mangler ting. men sidst gang bestiller jeg en milkshake og betaler for den kommer op hvor man få maden og får af vide at de ikke kan lave milkshake og få der for en cola men ingen penge retur der er ca. 2 kr. som jeg blive snydt for som ikke er meget men det er bare ikke godt nok

Perfekt til tømmerbamserne!

Tømmermænd skal man ikke være bange for at have. Jeres mad redder det totalt! og det er dejligt nemt at tage en mac-drive hvis man ikke magter madlavning derhjemme. Jeres mad smager altid godt, har kun oplevet 1 gang hvor burgeren var kold. Super duper :-)

Til jer andre brokhoveder - Forventer i gourmetmad, så prøv en anden restaurant.

Hvad forventer folk?

Hver gang jeg ser en 1-stjernet anmeldelse af McDonald's med grunden "dårlig mad" tænker jeg (som et par andre) - hvad forventer I til en tier? Fair nok at nogen giver en/to stjerner pga. en reel dårlig oplevelse, det tror jeg ikke man kommer udenom i et foretagende så stort som McDonald's, men at folk skriver "fed, salt mad" og giver én stjerne krummer jeg tæer over. Man kan vælge mellem at købe tre cheeseburgere til 30 kroner på McD eller én delikatesse-sandwich fra Bilka/Føtex/Brugsen til samme pris - jeg bliver mest mæt af de tre cheeseburgere. Som en anden også skriver længere nede ved jeg ikke om det er reelt eller noget psykisk, men jeg har ikke været på en McD på Sjælland nogensinde, kun på Fyn og i Jylland, og jeg har aldrig oplevet dårlig service, så om der virkelig er dårligere service i sjællandske restauranter kan jeg ikke svare på. Det kan godt være "kjøwenhaunere" bare forventer mere end vi "jy'er" til prisen, men jeg har aldrig oplevet dårlig service eller mad (ikke ringere end hvad man kan forvente til prisen, i hvert fald). Som regel har jeg maden under to minutter efter jeg har bestilt i restauranten, og oftest indenfor MAX. 4-5 minutter i Drive-In, og også ofte kun et par minutter her, medmindre det er en større ordre. McD Sønderborg har en fast besøgende i mig, der går sjældent en måned hvor jeg ikke er forbi for at købe det ene eller det andet.

Mark, Pedersen, Jonathan Elmer Hjordt and Julie found this review useful

Mcdonalds

Dårlig service, dårlig mad m.v.

Hej kører ind til MC Donalds dive i middelfart og laver en bestilling på 2 x cheeseburger menuer men får 3 stk cheeseburger og en hamburger.
pomfritterne var kolde og bløde.
sodavandene var varme
der var ingen servietter med.

og når man klager lover de at sende tilgodebevis men de kom aldrig.

FORBANDEDE DÅRLIG SERVICE I MIDDELFART.

Morten Johansen found this review useful

Mcdonalds

Ville prøve den nye pasta salat

Nu har man set reklame for de nye cæsarsalater med kylling enten med eller uden pasta. Så som 50 årig vovede jeg mig ind på Mc Donalds efter en biotur og bestilte en ny pastasalat. Der stod et stort skilt udenfor med nyhed og den så rigtig lækker ud, så den bestilte jeg da jeg nåede til disken - desværre havde de ikke flere med pasta men de havde den anden med kylling så den tog jeg.
Men hold op hvor var den kedelig, lignede slet ikke den på billedet. Jeg tog et billed af den der var på plakaten og den jeg fik, og der var overhovedet ingen sammenligning, det kan man altså ikke være bekendt at snyde kunderne sådan. Var vildt utilfreds og sagde det oppe ved disken, men manden sagde at han skulle sige det til sin chef når han kom ( det var på Banegårdscentret i Odense )
Det er sidste gang jeg gider spise der når man ikke holder det man lover.

Elsebeth found this review useful

Latterligt mad

Det er ok mad men altså jeg ville sku heler ha en pizza så jer s mad er så latterligt

Stephanie H Nielsen found this review useful

nej tak

Maden smager af pap
Man kan spise for 200KR
En halv time senere er man sulten igen
Ikke et sted jeg foretrækker at spise

Grisen found this review useful

Mcdonalds

Fedt, uhygiejnisk, frossen mad, rå kød, ikke færdig bagt!Og dårlig oplevelse...

Jeg har op til flere gange i mit liv spist på mange forskellige resturanter.. Burger king, Bonses og alt det der..
Har her for det sidste været på Mc D et par gange med mine to søskende... Og vi har hver gang brokket os.
Enten er maden frossen, rå, uhygiejnisk (Hår i maden) Alt for fedtet, ellers er maden bare ikke bagt!?

Og desuden går der mange røgter i om at deres chicken Mac nuggets er lavet af en hel kylling, hvor de ikke har fjernet alle indvoldene og det helt uspiselige.. Men det vil jeg ikke blande mig i...

Spiser der nok aldrig igen! Kun som et nødstilfælle!

Rengøring og hygiejne

Hej med dig . Jeg og min kone spiser jævnligt på macdonalds i Esbjerg i Gjesing.
Generelt er maden hos macdonalds i orden.
Expedition og sevice kan diskuteres.
Men jeg synes helt klart at macdonalds ikke lever op til sit navn i form af renholdelse og hygiejne på deres restauranter.
Selv om der ikke er mange kunder når man kommer , skal man kigefrem lede efter en ren siddeplads. Skidt og affald på gulve samt en generel dårlig renholdelse
på stedet.
Man kan ganske enkelt se at overalt er der mangel på ordentlig rengøring, meget let at se snavs og andet som er meget gammelt.

Heldigvis er det naturligvis ikke alle macdonalds restauranter generelt der har et problem med rengøringen.
Men der kan findes mange sorte får iblandt deres restauranter.
Men de burde spørge sig selv om de gør det godt nok, og så stramme kraftigt op på området, da jeg finder det meget uacceptabelt.
NU skal det siges at jeg ikke normalt brokker mig, men jeg har selv 25 års erfaring i fødevareprodution,( pølsemagerivarer og pålæg ) rengøring og baterier.
Og jeg ved hvad dårlig hygiejne kan betyde for fødevaresikkerhed.
Dette indlæg skal tages positivt til macdonalds som jeg helt klart mener har et problem med hensyn til hygiejne på deres restauranter.

Mcdonalds

God mad - men er direkte blevet snydt!

Jeg er generelt tilfreds med jeres mad. Ikke prisen, men det faktum at I har jeres egen mad og ikke smager som alle de andre er et super godt plus! I har nogle gode kampagner (fx coinoffer app'en og MyBurger), og jeres mad er - for det meste - hurtigt færdigt når man har bestilt!
En ting der simpelthen bare SKAL blive bedre er jeres McDrive! Det er mig en gåde, at SAMTLIGE gange jeg har bestilt nogle burgers og nogle is, får jeg HVER GANG (uden undtagelse!!) isene først, og bliver bedt om at køre frem på 1-tallet til maden er klar. Det er mig ubegribeligt hvordan man ikke kan tænke længere! Skal man sidde i sommervarmen og lade isen blive smeltet i bilen, til maden er klar? Anyway, det er til at leve med, for I får altid sendt isen lige tilbage i nakken og bliver bedt om at lave nogle nye, så det er sådan set jeres eget problem.
Men det der virkelig irritere mig er, når man ikke får sin mad som man har betalt for. Nogle gange er det bare nogle saucer, andre gange er det burgers, og jeg mener det helt seriøst når jeg siger at det mere er reglen end undtagelsen! I hvert fald hos McDonalds i Solrød.
Jeg plejer ikke gide klage over småting, men da jeg med min veninde bestiller en stor menu hver, og jeg så ikke modtager min Big Original Cheese, bliver jeg sgu sur! Man betaler cirka 75 kr for lidt pomfritter og en cola, men burgeren får man ikke. Jeg bor cirka et kvarters kørsel fra McDonalds nu, så man gider ikke køre tilbage. Jeg ringer så og klager, og den flinke dame i telefonen lover mig jeg vil få noget dispensation i form af nogle gavekort - de kommer bare aldrig! Da jeg flere uger efter vælge at sende en skriftlig klage på emailen, får jeg intet svar. Det er et stykke tid siden at Big Original Cheese var på menuen, så I kan selv regne ud at der nok aldrig kommer noget frem! Dette er decideret snyd. Eller tyveri, om man vil...
Jeg håber desuden at Big Original Cheese var en god burger - jeg nåede af gode grunde aldrig at få den smagt...

Vandhane vand til 17 kr

Jeg spiser meget sjælden på mc donals da jeg synes deres mad smager frygtelig, dog kan jeg godt lide deres is og milkshakes.

I sommeres luftede jeg hunden, det var varmt og vi kom ud på en lidt længere rute end regnet med.

På vejen tilbage kommer vi forbi Mc donals. Jeg tænker jeg ville sidde ude foran og drikke en kold cola.

Jeg binder hunden og går ind og bestiller.

Jeg spørger om jeg kan få et ekstra cola bæger med, så jeg kan komme vand i til hunden.

Ekspidienten er fuldkommen blank og fatter ikke hvad jeg snakker om. Jeg forklarer at jeg har min hund med, som sidder ude foran, om jeg må få et ekstra cola bæger med og fylde vand i til ham.

Hun tager et cola bæger, åbner vandhanen og kommer vand i og sætter det sammen med min cola på en bakke. 34 kr !! Min cola er en lille cola til 17 kr og så siger hun at vandet i det lille bæger også koster 17 kr !!

Jeg er målløs og prøver at forklare hende at jeg da ikke skal betale 17 kr for et glas vand fra vandhanen. Hun er hverken til at hugge eller stikke i. Jeg siger at jeg så bare ville have min egen cola og betale for den, men næ nej, nu havde jeg jo bestilt vandet. Jeg beder hende hente sin chef. Som sagt så gjort. Chefen fatter slet ikke problemet, jeg skærer igen ud i pap hvad der handler om, men hun ryster på hovedet og siger bare " jeg ved ikke hvad der er gået galt, men betalt nu bare "

jeg betalte de 34 kr og har ikke siden sat mine ben i en MC donals.

Rasmus Bechsgaard, Ufej, Magnus Hinge, Noor, Per K, Dimitri Cornelis Hardorff, Sidsel Marie, Morten Johansen, Morten Ølgaard, jesper pedersen, Nicklas 'Nick' Christiansen and Elsebeth found this review useful

Mcdonalds

Det eneste gode er milkshaken

Maden er kedelig og gennemgående tør, priserne er for høje ift. kvaliteten, servicen er stresset og generelt set uvenlig, men milkshaken er god.

Milkshaken hiver karakteren op på 2 stjerner.

Grisen giver prisen., Thomas and jesper pedersen found this review useful

Mcdonalds

Prisen er det eneste gode..

Har mange gange været på jeres restauranter, fordi prisen er lav.
Men for at få en ordentligt burger, må man bestille den uden diverse ting, for at få den frisklavet. Samt at pomfritterne er rigtig dårlige - bløde, og sommetider ikke saltet.
Ventetiden kan man også kun klage over, med den tid det egentligt tager at lave jeres mad..
Har aldrig oplevet så dårlig service - Medarbejderne pjatter, virker ligeglade, og har oplevet en gang der gik 10 min. før jeg fik min McFlurry, fordi medarbejderen jeg blev betjent af, lige skulle snakke med en anden medarbejder først.

Coinoffer rigtigt sjovt

Det er lykkedes mig at finde en coin. Det er rigtigt sjovt fundet på og første gang jeg har set noget sådant :D

Ehm Build your burger

Super site men sørg nu for at skriv alt med småt inden i tilmelder vores e-mails. flot at i har trukket det tilbage bare ærgeligt for havde ellers en super burger idé til jer :)

men i må jo skrive hvis i er nysgerrige

Is Mcdonalds your company?