We are hiring!

Most recent review
Review company
  • Reviews (23)

Rigtig god service

Solid personlig service, der vender hurtigt tilbage.

Fantastisk service

Har flyttet 8 sider over til Megahost og det funger bare.
Alt var lige efter bogen og super service. Jeg vil klart anbefale megahost til alle...

/Oliver

www.megahost.dk

Malware på hjemmeside hosted af Megahost

Blev af Google gort opmærksom på at der skulle være malware på min hjemmeside. Jeg fik gogle til at teste siden og det var korrekt. Hvordan det er kommet på ved jeg ikke, men da det er længe siden jeg har lavet opdateringer kan det jo være sket via Megahost. Jeg har nu på anden dagen stadig ikke min side oppe at køre og svartider/hjælp fra Megahost er mere end sløvt. Lige nu har jeg modtaget en mail at Henrik har travlt, ja undskyld det kan man jo ikke se nogen steder og hvad kommer det egentligt også mig ved? Havde for kort tid siden også spam mail fra en mail konto der kun bruges som navn til facebook, hvordan kan det mon ske?
Jeg er utrolig træt af Megahost og de maget lange svartider, hvis man får et svar. Så hellere betale lidt mere igen for hosting og så have noget der virker hver dag.
Sidste nyt. Så lykkedes det med fælles hjælp at få hjemmesiden op og køre igen søndag den 7 oktober til middag og alt virker fint igen. Så ros for hjælpen til megahost trods alt besværet.

www.megahost.dk

Manglende tilbagebetaling og dårlige undskyldninger

Den 27.06 oprettede jeg et webhotel ved megahost, og 01.07 bad jeg dem lukke den igen og refundere det indbetalte beløb.

Ifølge deres forretningsbetingelser har man 65 dages fortrydelsesret, dog eksklusiv oprettelsesgebyr.

De svarer 01.07 : En support medarbejder vil hurtigst muligt besvare din henvendelse!

Derefter sker der intet, og 17.07 rykker jeg. Deres svar : Henrik som er ansvarlig for administration er på ferie.

30.07 rykker jeg igen, og de svarer : Vores bogholderi holder ferie og møder igen på mandag.

15.08 rykker jeg igen igen - intet svar.

Så den får 1 stjerne : uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling!

svarer aldrig + dårlig oppetid

Jeg ville bestemt holde mig langt væk fra megahost. Jeg har været kunde hos dem igennem et lille år og har oplevet nedetid, ufattelige langsomme svartider og en lovning på Google adwords til mine kunder som de ikke har kunnet levere.

Da jeg valgte at stoppe samarbejdet grundet serverne var nede i tide og utide, skrev jeg en mail til Henrik (megahost) hvor jeg bad om at stoppe samarbejdet på en god måde og om vi kunne koordinere så ikke mine domæner (læs:kunder) kom i klemme. Det er nu over en måned siden og de har trods mange henvendelser ikke reageret.

Dette betyder at jeg nu står med hjemmesider som er offline på de domæner som er bestilt og betalt gennem Megahost, da de har kontrol over navneserverne.

Efter dette indlæg har de reageret og jeg har fået min kundes domæne frigivet.

Uovertruffen service

Efter gennem tiden at have været en del webhoteller igennem må jeg sige at jeg nu har fundet ét jeg kan være tilfreds med. Megahost kører med udmærkede og up-to-date servere med alt hvad man (i hvert fald jeg..) har brug for installeret og let tilgængeligt.

Det der virkelig batter er dog supporten!

I forbindelse med det projekt jeg har brugt dem til har der været en del kommunikation, og der er altid blevet svaret hurtigst og fyldestgørende på mine spørgsmål. Jeg havde desuden behov for at prøve et par features af før køb, og det fik jeg uden problemer lov til.

Megahost leveret et virkelig anbefalelsesværdigt produkt.

Imponerende god service

Jeg skiftede til Megahost og er ikke blevet skuffet, de holder det de lover og hjælper én så hurtigt de overhovedet kan. Hjælp til deres kunder er prioriteret meget højt hos dem, og tak for det!

www.megahost.dk

Lav pris og høj support!

Jeg valgte Megahost, da denne udbyder blev anbefalet til at være et sted med fart, stabilitet og ikke mindst billige priser. Man kan altid blive en smule skeptisk når prisen er så lav som hos Megahost, - men det fungerer bare 100%!

Deres support er super, og altid med et venligt svar indenfor en rimelig tidshorisont.

Jeg kan på det varmeste anbefale dem som din næste udbyder af webhotel!

Admin / iPhoneCafe.dk
www.iphonecafe.dk

www.megahost.dk

Perfekt service og perfekte produkter

Jeg har prøvet en del webhoteller over de seneste år - men siden jeg har skiftet til megahost.dk - har jeg ikke oplevet et så godt webhotel. De er altid sindsygt hurtige til at svare på support spørgsmål - og det er noget af det som er vigtigt når man driver hjemmesider. Desuden fungerer deres produkter altid. God og høflig service - vil anbefale dem til enhver tid !

Altid klar til tjeneste

Jeg har et mellemhotel hos Megahost, hvor jeg hoster 3 sider. Supporten er eminent - ikke kun kvalificeret, men også hurtig tilbagemelding og på alle tænkelige tidspunkter.
Jeg har tidligere været hostet andre steder, men Megahost er uden tvivl det bedste sted, jeg har prøvet indtil nu. Ingen skjulte/små ord i kontrakten, som oplevet andre steder.
Huskede jeg lige at nævne, at der så at sige aldrig er nedetid?

Stjerneservice!

Fremragende 9 krs webhotel - normalt anbefales disse discount-webhoteller ikke til erhvervssider, men servicen og stabiliteten er i top. Alt går præcist som det skal, og hvis man ønsker at styre dns'en selv, kan dette nemt lade sig gøre. Det er meget lækkert, hvis man f.eks. har andre ting på sine subdomains.

Ufattelig god service!

Igennem flere år har jeg brugt Megahost.dk og aldrig har jeg oplevet så god service når det drejer sig om webhosting. Der er altid en løsning!

Henrik Nielsen yder exceptionel service og kvalitets servere til fornuftige penge.

Fantastisk hurtigt

Jeg oprettede webhotel med domæne mm. alt var klart efter ca. 3 min. en bekræftelse på dk-hostmaster og så var jeg kørende.
Kanon enkelt og god pris :)

www.megahost.dk

Stjerne service og MEGA kvalitet :)

Jeg har været kunde hos Megahost.dk i et par måneder nu. Gennem de sidste 10 år har jeg prøvet utallige hosting selskaber, danske om udenlandske.

Megahost.dk er udentvivl den bedste host, både hvad angår kvalitet og især servicen. Man kan mærke det er iværksættere der går op i service, bag firmaet.

Så jeg vil på det varmeste anbefale megahost.dk uanset dit behov og størrelse!

www.megahost.dk

God oppetid og fantastisk support

Jeg anvender Megahost til 3 sider, og har kun haft gode oplevelser af dem. De gange jeg har haft brug for support har de svaret hurtigt, venligt og oplysende - selv på helligdage!

Jeg vil uden tvivl anvende Megahost og anbefale det til mine venner.

www.megahost.dk

Super service, nem og overskuelig side, storvenlighed.

Hejsa.

Jeg har nu i over et år, haft min side hostet, af Megahost.dk, og har fra starten været glad for bl.a. sideopsætningen, samt kundeservicen, som der fra min side af, slet ikke er noget at udsætte på.
Der bliver lyttet, når man spørger, og de hjælper en på rette vej, næsten uanset henvendelsen.

Kan helt klart anbefale Megahost.dk, til andre som overvejer det. :)

Dan Bohmann found this review useful

God hosting

Jeg er en glad kunde hos megahost.dk. Firmaets personale reagerer hurtigt på éns henvendelse, enten på sitets ticket-service eller når man henvender sig pr. mail.
Det sker nogle gange at de glemmer at notificere mindre ændringer. Men som sagt, når man spørger, får man hurtigt respons.

www.megahost.dk

Super service og super priser!

Hvis man vil have en webhost man kan stole på så kan man med tryghed i sindet vælge Megahost.
Jeg har kun haft gode oplevelser med Megahost.
Der er ekstrem korte ventetider på support. Har oplevet at jeg fik svar fem minutter efter jeg spurgte om noget og det vigtigeste af alt, man bliver mødt af personer der kun er glade for at hjælpe.

Ekstra hurtig support

Selv om det er et forholdsvis billigt hotel så er de meget hurtige til at hjælpe kunderne, og på tickets bliver der svaret indenfor meget kort tid, jeg har oplevet at de giver svar inden for 1 time fra man har stillet et spørgsmål.

Jeg har tidligere været hos en anden udbyder af webhotel og har hidtil ikke oplevet denne hurtige support med mindre man betalte for det.

Jeg kan varmt anbefale megahost til andre pga. denne hurtige support.

Danmarks hurtigste service

Jeg bestilte et webhotel hos Megahost.dk, men fortrød mit køb efter kort tid. Jeg oprettede en support ticket og fik svar næsten med det samme. Der var ingen problemer i at fortryde mit køb. Servicen er helt i top!

www.megahost.dk

Rigtig god kundeservice, har haft min serverplads liggende hos Megahost, i 2 år uden nogen form for problemer, kan klart anbefales herfra +++++++

www.megahost.dk

Jeg er super glad for at have mine domains hos Megahost

Jeg kan kun anbefale Megahost.dk, jeg har i dag 4 domains hos Megahost.dk, jeg oplever aldrig nede tid på serveren, og når jeg har brug for hjælp, ja så er Henrik altid klar til at hjælpe, så skal du ha hostede din/e hjemmesider så er det Megahost.dk

Mvh.

Brian Hvolgaard
www.diskowebshop.dk
www.inassmykker.dk

www.megahost.dk

Jeg har nu haft mine domains liggende hos Megahost i 2 års tid, og har aldrig oplevet uventet nedetid. Deres svartider er gode, de ligger på omkring 30 ms, og det må siges at være fint.

Der er altid god og kvalificeret response på de supportrequests jeg laver, og er ved flere lejligheder blevet særdeles positivt overrasket over hvor hurtig responsen var. Jeg er endda engang blevet ringet op for at Megahost kunne hjælpe mig med et problem som de ellers INTET havde med at gøre.... det kan man da kalde god service.