Mercuri Urval Reviews

Company details

1. Recruitment Service
  2. Human Resource Consulting
  3. Recruiter

Information provided by various external sources

Our aim is to help our clients prosper. That is why we match key people with the strategic needs of our clients. It is our expertise in identifying, developing and acquiring people that allows us to build the organisational strength of our clients.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Overvej en ekstra gang, om du skal søge via Mercuri Urval

Du skal i al fald være forberedt på lidt af hvert, hvis du søger et job, som Mercuri Urval rekrutterer til.

Jeg fulgte selv en direkte opfordring i et stillingsopslag til at kontakte Mercuri Urval inden ansøgning. Samtalen oplevede jeg som direkte afvisende, og den blev indledt med upassende og irrelevante spørgsmål om mit familieliv (!).

Der blev samtidig lagt stor vægt på kvalifikationer, der ikke fremstod som krav i opslaget. Alligevel fik jeg direkte at vide, at min profil var relevant og brugte derfor tid på en målrettet ansøgning. Efterfølgende blev jeg fravalgt uden at komme til samtale.

Min kritik handler om selve forløbet, så jeg gav efterfølgende Mercuri Urval feedback direkte. Jeg fik besked om, at de ville undersøge sagen og vende tilbage, men jeg har intet hørt.

Det efterlader mig desværre med indtrykket af, at de ikke tager min oplevelse alvorligt.

Mit råd er derfor: Overvej, om jobbet er attraktivt nok til, at du vil udsætte dig selv for en rekrutteringsproces hos Mercuri Urval.

July 23, 2026
Advertisement
Rated 1 out of 5 stars

Hvem er de og hvad vil de mig...

Hvem er de og hvad vil de mig, når de kontakter mig på email? Jeg har lige vært på ferie en uge og dagen efter sender de mig en besked, om at opretholde en accounnt hos dem?

Fup og Spam...

"Kære M...,

Din konto i MU’s Executive Network har været inaktiv i et stykke tid. For at beskytte individers rettigheder og sikre, at vores netværk forbliver dynamisk og relevant, har vi retningslinjer for datalagring, som kræver sletning af inaktive konti.

Hvis du fortsat ønsker at være en del af vores Executive Network, bedes du give os besked ved at logge ind på din konto her:

mercuriurval
Login.aspx?CountryCode=DK

Hvis vi ikke hører fra dig eller ser aktivitet inden for to uger, bliver vi desværre nødt til at slette din konto."

OSV...

September 17, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Var til "jobsamtale" hos Miljøstyrelsen…

Var til "jobsamtale" hos Miljøstyrelsen faciliteret af Mercuri Urval. Mage til latterligt amatørteater. Latterlige øvelser, ingen feedback på de 4 test. Konsulenten kedede sig så meget at det var tydeligt at man ikke fik et job. Ingen anonymitet, til denne masseansættelse alle kunne se alle. Kunne ikke svare på hvilken kultur der er hos MS. Man ønskede ikke at forklare hvorfor man ansatte 75 % kvinder når MS har en ligestillingspolitik. Har ikke modtaget et skriftligt afslag. Vil ikke imødekomme om at få akter på skrift. OSV. OSV en skændsel for konsulentstanden

May 8, 2018

Uacceptel opførsel!

Uacceptel opførsel!

Vi er ejer af en mellemstor virksomhed liggende i Horsens kaldt RAF MOTORS. Efter besøg af to konsulenter og et godt møde sagde vi go'. Herefter skulle vi så "slåse" om aftalte og finde os uforskammet mail kospedenser. Jeg citere "Det var ikke det vi aftalte på mødet, men det var det I mente at høre!"
"Denne ene og første gang vil vi dog imødekomme jer "
"Skal jeg bede xxxx forfatte en ny Ordrebekræftelse med denne ordlyd?"

At man skal findes sig i så fræk tale mellem to professionelle erhvervsdrivende er totalt uacceptabelt.

Vi kan ikke anbefale mercuri urval!

November 20, 2017
Advertisement