Overvej en ekstra gang, om du skal søge via Mercuri Urval
Du skal i al fald være forberedt på lidt af hvert, hvis du søger et job, som Mercuri Urval rekrutterer til.
Jeg fulgte selv en direkte opfordring i et stillingsopslag til at kontakte Mercuri Urval inden ansøgning. Samtalen oplevede jeg som direkte afvisende, og den blev indledt med upassende og irrelevante spørgsmål om mit familieliv (!).
Der blev samtidig lagt stor vægt på kvalifikationer, der ikke fremstod som krav i opslaget. Alligevel fik jeg direkte at vide, at min profil var relevant og brugte derfor tid på en målrettet ansøgning. Efterfølgende blev jeg fravalgt uden at komme til samtale.
Min kritik handler om selve forløbet, så jeg gav efterfølgende Mercuri Urval feedback direkte. Jeg fik besked om, at de ville undersøge sagen og vende tilbage, men jeg har intet hørt.
Det efterlader mig desværre med indtrykket af, at de ikke tager min oplevelse alvorligt.
Mit råd er derfor: Overvej, om jobbet er attraktivt nok til, at du vil udsætte dig selv for en rekrutteringsproces hos Mercuri Urval.