39 90 28 47 - Familielægerne Mejdahl - NEJ TAK !!! Totalt trekantede i deres tilgang til service overfor patienterne og trænger generelt til et kursus i kundeservice - startende med: "Kurs... See more
Min Laege
Thanks for visiting Trustpilot. Unfortunately, we've had to temporarily close this page for new reviews. Feel free to contact us if you have any questions.
See what reviewers are saying
LÆGERNE DOROTHEA I KOLDING (LÆGEN CLAUS) Hold jer langt væk! Især hvis I har en anden etnisk baggrund! Både LÆGEN CLAUS og sekretæren er så usympatiske og uforstående! Jeg var hos lægen fordi... See more
Læger som er mere til for sig selv end for patienten.
39 90 28 47 - Familielægerne Mejdahl - NEJ TAK !!!
"Kursus for begyndere uden kendskab til kundeservice".
En klinik hvor lægerne er mere til for sig selv end for patienterne og hvor tidsbestilling til årsundersøgelse gøres både besværlig og kompliceret.
Fantastisk at man ikke kan videregive en besked internt i klinikken fra læge til sekretær, i stedet for at kræve af patienten benytter en app - som ikke fungere. På denne måde skal samme læge selvfølgelig demonstrere sin status som læge overfor patienten, hvorved hele processen med tidsbestilling bliver forsinket og tager 3-4 dage.
Dette er ikke kun sket en gang - og derfor fyres klinikken af mig.
HOLD JER VÆK
Tak til læge Morten Winthereik
Praktiserende læge Morten Winthereik - Faxe
Jeg har konsulteret Morten for 1. gang. Det er den mest positive oplevelse, jeg længe har haft. Som tilflytter, fra Herlev, kunne jeg ikke beholde min “gamle” læge Klaus Pedersen, som var en exceptionel god læge (afstand 80km). Efter to temmelig uheldige, og delvis inkompetente, lægehuse i Faxe, Kommune, blev jeg anbefalet Morten som læge. Min mand og jeg, samt to venner, skiftede samtidigt.
Og jeg kan næsten ikke få armene ned. Tænk; en læge der ikke sidder og kigger på ur, eller dørhåndtag, men tager sig den tid, der er brug for.
Venlig, smilende, rolig, lyttende, forklarende, kompetent og imødekommende - empatisk i højeste potens.
Og sygeplejersken, jeg mødte for et par uger siden, var også noget af det sødeste.
3. gang blev lykkens gang. Morten er det nærmeste, man kommer den den gode, gamle, hyggelige og favnende familielæge.
Lægehuset v/Heinrich Thomsen på…
Lægehuset v/Heinrich Thomsen på Niverødgårdsvej er noget helt særligt, fordi læge Heinrich og hans team alle gør sig umage for, at vi patienter skal behandles med omhu, dygtighed og respekt. Om vi kommer for årstjek, vaccination eller til konsultation, er behandling og nærvær fra “huset” første klasse. Følelsen af stor tillid til vor læge er vigtig for os. ❤️Tak!
LÆGERNE DOROTHEA I KOLDING
LÆGERNE DOROTHEA I KOLDING (LÆGEN CLAUS)
Hold jer langt væk! Især hvis I har en anden etnisk baggrund!
Både LÆGEN CLAUS og sekretæren er så usympatiske og uforstående!
Jeg var hos lægen fordi jeg havde ondt i min ryg og skulle have en henvisning til evt. Reumatologi. Da jeg fortalte lægen om mine smerter så sagde han:"nåh hvad vil du have jeg skal gøre ved det? Danmark er et godt land hvor man kan få gratis lægehjælp, men det koster penge at henvise dig til en speciallæge". Han var SÅ racistisk! Jeg arbejder 12 timer om dagen og betaler skat! Sikke en idiot som om han slet ikke var en læge! Jeg ønskede en henvisning men han ville ikke skrive en digital henvisning! Han ville have jeg skulle tage et billede af den skriftlige henvisning og sende til speciallægen??? Wft!!!
virker ikke melder fejl når man har…
virker ikke melder fejl når man har logget ind
siger at siden ikke eksisterer
at en så vigtig kontakt ikke virker er sørgeligt
Værste læge nogensinde
Jeg var hos Christina Bilenberg som er læge i klinikken "lægerne i Risvang". Jeg er meget meget skuffet. Hun var meget uhøfligt, distancerende og mest ligeglade læge jeg nogensinde har set. Jeg fik ikke lov til at snakke med hende om mit andet problem (selvom jeg var der ind kun 5 min) fordi hun mente jeg skal bestille en ny tid. Er det ikke sådan at den eneste vigtige interesse for en læge burde at være at hjælpe folk? Hvad indeholder "lægeløfte" de giver?
Tror slet ikke at hun var læge,
Tror slet ikke at hun var læge,
Søde ( mit navn) så er man lige sat på plads hvorfra har hun lært at det er en god ide at tale ned til patienter?????
LÆGERNE CARL HANSENS ALLÉ
LÆGERNE CARL HANSENS ALLÉ
Jeg finder ud af til stor overraskelse at jeg er gravid. Jeg ringer derfor til min nye læge, da jeg er flyttet fra Jylland til Sjælland for at bo sammen med min kæreste.
Jeg fortæller derfor receptionisten at jeg gerne vil tale med en læge, da jeg har læst at man skal kontakte sin læge ved graviditet. Hvor hun afviser mig og siger “det skal du da ikke snakke med lægen om, han kan ikke se hvor langt henne du er”. Jeg fik derfor en tid til første scanning og blodprøve d. 17/5 og jeg opdager min graviditet d. 10/4.
Dette er første gang jeg er gravid og er lettere forskrækket og har behov for noget professionelt hjælp. Jeg er virkelig skuffet over denne episode. Og jeg skifter til ny læge
Det er utroligt
Det er utroligt, at når man kontakter Hudlægeklinikken Lillebælt for at bestille en tid, bliver man afvist, fordi man ikke har en henvisning fra en praktiserende læge. Det på trods af, at jeg har informeret om, at jeg er gruppe 2 - sikrede og kan træffe aftale direkte med Hudlægeklinikken Lillebælt.
Det er SÅ uprofessionelt, at sekretæren som forvalter tidsbestilling ikke har sat sig ind i en sådan elementær ting. Men endnu værre er, at sekretæren fastholdt sin forkerte påstand.
Jeg skulle have tjekket en hudinfektion…
så ville jeg gerne testes for depression og angst, da jeg virkelig er røget ned i et sort hul og det har taget mig over et halvt år at samle mod til mig om bare at ringe til lægen. For nogle ville det måske lyde skørt. Men da jeg så endelig får ringet og snakker med sekretæren. Det svært for mig at sige og man kan høre min stemme knækker efter jeg siger jeg gerne vil tjekkes for depression, hun siger: "ja det kan du snakke med lægen om når du alligevel er der, godt farvel og smækker røret på" det gjorde bare super nas..... For det tog så meget for mig at sige det højt bare... Og så fik hun mig til at føle mig dum for at gerne ville til lægen med det. Selvom hun spurgte hvad jeg ville derind for??
Bedste af mange læger, jeg har haft
Hjælp til lægehjælp
Så blev jeg afvist hjælpen til sygdom over tlf, da de vil have en pcr test???
Det er for dårligt i Danmark, har i nogle lignende tilfælde?
LÆGERNE SKT. PAULS KIRKEPLADS 2
Det har været min værste lægeoplevelse.
Lægen forsøger at løsne sine egne psykologiske problemer gennem at "slås" med sin egen patient.Det spørgsmål som man umiddelbart får er om hvordan det overhovedet er muligt for en prakticerende læge?
Hudlæge Hobro
Gennem et par uger har jeg brugt flere timer på at komme igennem pr telefon til hudlæge Lene Hedelund. Over 50 forsøg på forskellige tidspunkter blev det til, før jeg gav op og fik en tid hos en hudlæge i Aalborg.
Man bliver ved hvert opkald mødt af en telefonsvarer, der meddeler, at alle linier er optagede og man skal forsøge senere, hvorefter man bliver afbrudt.
Den enlige stjerne bliver altså alene givet, fordi man ikke kan anmelde med nul stjerner.
Gram lægehus stationvej kan ik…
Gram lægehus stationvej kan ik anbefales når man ringer skal det gå hurtigt når man bestiller tid svare de ik sure læge elendig service når man kommer ind til lægen skal det gå i hendes tempo man føler sig ik rigtig velkommen lytter ik til hvad man har at sige har aldrig i mit liv oplevede så dårlig service i forhold til hvor jeg var før søde læger hurtigt service god behandling kan kun sige hold jer væk☺️
Fantastisk læge, Ulrik Hesislev
Jeg har nu for 2.gang været hos en anden læge i mit læge center på blot 14 dage og blevet mødt af den sødeste og mest i mødekommende læge jeg har mødt i mange år. Ulrik Hesislev I Haslev lægecenter.
Ulrik brugte den tid der skulle til, og mere ( blev lidt utålmodig selv 😉), han havde øjen kontakt ( sad ikke og skrev imens), han var lyttende, smilende og rolig! Virkede på ingen måde stresset. Min egen læge bliver jeg mødt med ALT det modsatte og tilmed fået en skideballe en gang da jeg spurgte om jeg kunne fejle….bib. ( vi var igang med nogle uforklarlige brændende smertefri mine ben samt voldsomme føle forstyrrelser, hvilken jeg kæmper med på 4. År)
Jeg vil nu skifte læge til Ulrik så jeg tør at gå til lægen og kan taget hånd om alle de skavanker jeg har ignoreret i mange år.
Advarsel mod Ørelæge Henrik Terkel Andersen!
Stor advarsel mod Ørelæge Henrik Terkel Andersen i 4600 Køge.
Lægen er farlig og der verserer flere sager hos myndighederne.
Jeg her fået medhold hos myndighederne, lægen har påført mig skade!
Denne læge lyver over for myndighederne om sine egne fejl og myndighederne har bekræftet at han har påført mig skade. Så vær varsom, brug ham ikke!
Jeg har d. 3.9.21 modtaget en afgørelse fra Patienterstatningen, der bekræfter, at lægen har behandlet mig "under bedste specialist standard", dvs langt under, hvad en læge skal. Så pas på.
De skriver, ordret citat:
"Vi har vurderet, at det ikke var i overensstemmelse med erfaren specialiststandard at anlægge dræn i dine trommehinder 12. august 2020 hos Øre-, næse og halslæge Henrik Terkel Andersen. Vi har lagt vægt på, at en forudgående undersøgelse af trykket i dit mellemøre på begge sider (tympanometri) viste, at du havde luft i mellemøret. Der var derfor efter de nationale kliniske retningslinjer for drænanlæggelse ikke grundlag for at anlægge dræn i dine trommehinder.
På baggrund af den forudgående undersøgelse af trykket i dit mellemøre på begge sider, som viste, at du havde luft i mellemøret, havde erfaren specialiststandard 12. august 2020 været at undlade at anlægge dræn i dine trommehinder."
Citat slut.
Jeg havde normal hørelse, da jeg besøgte ham for et år siden. Efter mødet med ham har jeg ødelagt hørelse og bruger på grund af ham høreapparater! Og har en skrækkelig tinitus, øv. På grund af ham!
Han har tilmed dokumentarbart løjet om sagsforløbet til myndighederne.
/Henrik
Cand.jur.
E D B. = ELENDIG DÅRLIG BEHANDLING BEHANDLING
Det er under Al Kritik at man blevet FEJLMEDICINERET I 6 ÅR. DA JEG KONTAKTER MIN PRAKTISERENDE LÆGE, Vvar lægen SVAR: HVUS DU MEN ER DU IKKE HAR BRUG FOR DET, SÅ STOP.
DEN LÆGE BURDE GÅ AF SNAREST MULIGT.
PÅ HVIDOVRE HOSPITAL SAGDE MAN DU MÅ ABSOLUT IKKE TAGE DEN VANDDRIVENDE MEDICIN UNDER
N OGEN
O MSTÆNDIGHEDER TAGE DEN PILLE..HUSK DET NU
Dersom 0 stjerner måtte have været en…
Dersom 0 stjerner måtte have været en mulighed måtte det have været denne jeg skulle have anvendt: Nu bliver det, desværre, én stjerne: I dag har jeg atter prøvet at bestille en tid hos min læge. Resultatet blev negativt. Jeg kunne, end ikke få lov til at beskrive min konsultations-type, hvorfor jeg nøjedes med at markere på ’konsultation’. Herefter skulle der vælges en dato: Allerede her blev siden fuldstændig tavs uden mulighed for at vælge dato- og tid!. Det er bestemt ikke første gang jeg må kassere denne app med absolut bundkarakter. Min smartphone er en 3mdr gl ’topmodel’ fra Samsung. Jeg bad en yngre dame i lægekonsultationen om hjælp, forså vidt problemet måtte bero på egne manglende ’forudsætninger’. Også hun måtte give op!!!. Og sekretæren var, naturligvis, sendt hjem af Bylægen torsdag eftermiddag kl ca 1545.
undgå kanalbyens lægeklinik
kan bestemt ikke anbefales. De virker uprofessionelle og det virker som om de bare skal skynde sig videre. skiftede til ny læge efter et par gange.