Mob Com Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.7

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Glas voor IPad 2 besteld. Ontvangstbevestiging ontvangen maar ongeveer een week op glas gewacht. Jammer dat eea niet eerder werd gecommuniceerd, dat zou prettiger geweest zijn. Verpakking was wat bes... See more

Company details

1. Cell Phone Store

Information provided by various external sources

Goedkoop camera, gsm, ipod, iphone, pda, psp accessoires, o.a. datakabels, frontjes, geheugen, carkits, autoladers, reisladers, headsets, bluetooth sticks, infrarood

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Gamepad via Mob-Com.nl, prima deal!

Ik was al een tijdje op zoek naar een goede gamepad en twijfelde tussen een paar merken. Gelukkig kwam ik via Mob-Com.nl terecht, waar ik makkelijk de verschillende modellen kon vergelijken. Uiteindelijk gekozen voor de Acer Nitro gamepad en ben blij met die keuze! Ligt superlekker in de hand, reageert snel en voelt stevig aan. Echt perfect voor lange sessies!

June 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Een hoesje besteld voor een xperia Z2

Een hoesje besteld voor een xperia Z2, na een maand niets ontvangen te hebben. Heb ik een mail gestuurd deze werd beantwoord dat ze me zogezegd hadden laten weten dat deze niet in voorraad was en ik mijn bank gegevens moet sturen voor de terugbetaling. Nu zijn we al bijna 3 maanden verder. Nog steeds geen antwoord gehad laat staan mijn geld terug gehad. Oplichterij tot en met

October 17, 2024

Service verrassend goed!

Mob-com was voor een identieke Samsung hoesje als goedkoopste uitgekomen. Poging wagen waarom ook niet. Ik had mijn hoesje al de volgende dag binnen (sneller dan de 2-3 werkdagen). Tot mijn verbazing paste het hoesje niet op mijn telefoon, Contact gezocht en medewerkster had het over Samsung modellen 2016 die dan net anders waren en voor mij zou een nieuw exemplaar direct verstuurd worden.
Volgende dag alsnog juiste hoesje ontvangen en retourneren was zelfs gratis!

Als goedkoopste en dan nog zo;n service! Kom het zelden tegen!
Verrassend!

September 19, 2016
Rated 4 out of 5 stars

geen reactie op email, geen levering

Vorige week een bestelling gedaan op de site. Tot op heden nog niets ontvangen. Bestelling betaald en op de site de factuur kunnen inzien. Van de bestelling geen bevestiging ontvangen (ook niet in de stam, waarvoor gewaarschuwd) wordt.
Begin van deze week een email gestuurd waar de bestelling blijft. Geen reactie in tegenstelling op de site binnen 24uur antwoord. Later wederom een email gestuurd wederom geen enkele reactie.
Zeer kwalijke zaak!! En niet leveren, wel innen en geen enkele reactie op email zal ik deze site niet aanraden!!
05-02-2016; inmiddels is er na plaatsing beoordeling contact geweest. Er wordt gewerkt aan een oplossing.. De netheid van het reageren en het zoeken naar oplossingen zijn veelbelovend.
11-02-2016; Een net voorstel ontvangen van het Mob Com: Na het niet goed functioneren van het bestelde product een aanbod gekregen voor het opsturen van een ander exemplaar. Het andere product is aangeleverd, welke wel goed functioneert. Overeengekomen dat het oude product retour gezonden mag worden en de nieuwe te houden.
Zeer meedenkend en zoekend naar oplossingen. Ik ben zekers bijgedraaid over de eerste ervaringen. Zeer content over de vervolg correspondentie en afhandeling.

January 21, 2016
Rated 4 out of 5 stars

Geen comunicatie-geen antwoord op mail/bellen!!!

Ik heb een telefoon hoesje voor acer liquid z200 besteld and gelijk betaald met ideal, maar heb geen bevestiging ontvangen en als ik bel wordt niet opgenomen op e-mail wordt ook niet gereageerd!!! ik weet niet wat moet ik ervan vinden!!!
Correctie:
Blijkbaar door de vakantie dagen waren ze niet berijkbaar en later heb ik mijn besteling alsnog ontvangen.

December 26, 2015
Rated 5 out of 5 stars

Mob-Com.nl met geweldige service!

Een autolader, hoesje voor mijn S5mini en een fm transmitter bestelt op mob-com.nl
Bestelde artikelen waren binnen 2 werkdagen binnen, Door mijn fout had ik een S5 hoesje aangeklikt en dus paste het niet. Binnen 2 dagen kreeg ik alsnog de juiste hoesje zonder extra kosten en Ik kon de verkeerde hoesje kosteloos retourneren!
Na 2 weken gebruik te hebben gemaakt van de FM transmitter werkte niet echt naar behoren, kreeg veel ruis. Ook dit was zonder problemen opgelost, nieuwe fm transmitter was zo op de vloermat!

Mijn ervaring is gewoon geweldig en inderdaad weinig webshops met zo'n service en niet te vergeten een klantvriendelijke retour procedure!!
Danny

November 29, 2015
Rated 3 out of 5 stars

Geen levering, geen communicatie, FOUT!!

23 September een telefoonhoesje besteld á € 9,95 voor een Samsung S3 voor m'n vrouw. Ideal betaald. Binnen 2 werkdagen te leveren. Nu de 29e, niets binnen gekregen. Op mail richting dit "bedrijf" wordt niet gereageerd. Niets Nada Noppes. Wij hier trekken de conclusie, geen communicatie, geen levering, hier is dus de term "oplichters" gerechtvaardigd. De zoveelste. Gaat hier om ordernummer 68213 Kijk uit met deze shop!!!!

Edit, 4 uur na het zetten van deze review. wel contact.
Het argument is nu onze spambox, of wij die niet hebben nagekeken.
Echter Mob-com heeft het aankoopbedrag gelijk terug gestort vanwege
het "misverstand". Artikel is er niet meer. Eind goed, al goed.
Jammer dat een dergelijk review nodig is om reactie te krijgen.

September 29, 2015
Rated 5 out of 5 stars

beter dan ik had besteld

Had een imitatie accu besteld voor de telefoon maar kreeg een orginele voor de zelfde prijs .

Zal zeker in de toekomst weer bestellen

Goede snelle levering en netjes verpakt

Ga zo door mobcom

Tip aan mobcom
zoekfunctie op de site verbeteren voor nog betere verkoop

June 13, 2015

Probleem snel opgelost

Ik had twee kabeltjes besteld, een voor mijn Z3 compact en een lightning kabel voor mijn vriend. Pakket werd netjes geleverd, maar het lightning kabeltje werkte niet. Na contact met de klantenservice is er gelijk een nieuw kabeltje verstuurd, de oude mochten we weggooien. Het nieuwe kabeltje werkt prima.

March 5, 2015

Leuke ervaring en behulpzaam

Kwam via internet op mob-com.nl voor een Galaxy Tab3 case. Even gezocht op de site (de zoekfunctie werkt niet echt optimaal) maar alsnog een datakabel gevonden. Gratis verzending dus das was weer mooi mee genomen. Eenmaal thuis ontvangen blijk dat ik een verkeerd model hoesje had bestelt, maar omdat het verjaardagscadeau was, moest ik de juiste wel snel in huis hebben. Verzoek ingediend om het proces te versnellen en de juiste was paar uurtjes later al per post verstuurd! Mooi toch?
Groetjes Irene!

October 8, 2014
Rated 5 out of 5 stars

Mijn 11e bestelling in 2 jaar tijd en ze blijven mijn favoriet!

Ik heb nu mijn 11e bestelling binnen gekregen, kreeg de webcam niet aan de praat en email contact gehad heen en weer en dat op zaterdagavond zelfs! Overigens was de zending op maandag verstuurd en deze was woensdag nog niet binnen. Hierover gecommuniceerd en kreeg een email dat ze vaker problemen hadden met trage leveringen van brievenbuspost via PostNL. Inderdaad het was uiteindelijk vrijdag alsnog binnen met frankeerstempel van afgelopen maandag! Verder is het een overzichtelijke site met duidelijke all-in prijzen en dat vind ik ook prettig

December 16, 2013

alles voor de iPhone

goede site, geen verzendkosten en artikelen ook nog eens tegen een mooie prijs te koop. Betalingen via 'vooruitbetalen' nu 2x niet goed gegaan waardoor artikel niet gelijk verzonden werd, maar na mailtje direct verzonden en opgelost. Vooral dagaanbiedingen zijn leuk en erg goed geprijst

June 3, 2012

super dagaanbieding

echt super,

nadat ik iets had besteld, kreeg ik het de volgende dag in huis.
Zag er in eerste instantie super uit. Toen bleek dat het frontje niet goed plakte. Ik via info@mob-com een berichtje gestuurd, nog geen uur later gelijk reatie terug en de volgende dag had ik gelijk weer een nieuwe. Er zijn echt weinig web shops, die zo snel en met perfecte service terug reageren. Mijn complimenten hiervoor.

vriendelijke groet,
schaper.

October 21, 2011

Dagaanbieding

Op 20 September de dagaanbieding besteld bij Mob-Com, en de volgende dag had ik hem al binnen. Dat had ik bij zo'n dagaanbieding echt niet verwacht... Super!

September 21, 2011

Super Service

Zoals al veel mensen hebben aangegeven weten ze hier wat service is. Had een dock besteld, maar mijn telefoon paste niet. Zonder problemen een nieuwe gekregen. Kunnen de grote jongens wat van leren!

September 15, 2011

Topservice

Lader bestelt, maar bleek achteraf de verkeerde. Mijn verhaal uitgelegd en ik kreeg binnen 2 dagen de juiste. Geen extra kosten! Gewoon Top zoals het hoort!

July 12, 2009

The Trustpilot Experience