[REPLY]
Alle mine alarmklokker burde være gået i gang da jeg modtog telefonen i brudt emballage! Men jeg stod og skulle bruge den her og nu, så gjorde ikke noget ved det...en lille måneds tid efter begyndte problemerne med telefonen og jeg har siden januar (altså snart et halvt år) forsøgt at komme i kontakt med dem, efter flere enten ubesvarede eller undvigende emails. Jeg giver nu op! Svindlere!!!!
Jeg købte en telefon hos Mobilesale over nettet men fortryd efter jeg
så pakken da den var brudt og brugt.Men jeg fandt ud af at hans butik ikke eksistere under navnet Mobilesale,men samme adresse bare med et andet navn.
Manden sælger brugte telefoner til fuld pris under dække af at det er nyt så du har ingen fortrydelsesret til og begynde med hvis du modtager varen.
Ikke nok med det ydmyger manden en ud af butkken.Han har ingen database men dog har han et effektivt svindlergen.
Det er utroligt at manden har både Trustpilot og E mærket bag sig og derfor kan forbrugeren stille sig spørgesmålet om hvad disse er værd.
Han finder på enhver unskyldning for og gøre køber træt og taler ned til een hvis man ikke er enig om handelen.
Han taler dårlig dansk og bruger det tilmed til og få sin vilje igennem.
ved udsolgt varer blir man bare ringet op og tilbudt en anden OG bedre erstatning, super service.
Jeg bestille en telefon - faktura og garanti bevis ankom per mail og efter 2 dage kom telefonen kom - perfekt :-)
Efter 2 dage havde jeg ikke hørt fra dem endnu og på dag 3 ringede og mailede jeg ind og annullerede mit købt , når der står hvor man bestiller at man i løbet af 2 højest 3 dage har det man har bestilt og man kan se det slet ikke er sendt afsted på dag 3 , så symtes jeg ikke det er et sted man kan stole på
Jeg kan anbefale stedet til andre
Bestilte ny telefon. Ifølge hjemmesiden havde de den på lager og jeg ville modtage telefonen 1-2 hverdage senere. På hjemmesiden gør de også opmærksom på at hvis de IKKE havde varen alligevel, så ville de selvfølgelig kontakte en. 4 dage efter bestillingen kontakter jeg dem da jeg ikke havde modtaget telefonen, ej heller fået anden info fra dem. De kan ikke rigtig hjælpe på det tidspunkt og beder mig ringe dagen efter. Der kan de så fortælle mig at de slet ikke har den pågældende telefon og ikke ved hvornår de kan få den hjem. Den står dog stadig på deres hjemmeside som om at de har den på lager. Jeg opgiver og får annulleret min ordre. Det skal dog siges, at de medarbejdere jeg talte med var søde og egentlig gerne ville hjælpe men det hjælper jo ikke en det store når de ikke har den vare man skal bruge.
Hvordan denne virksomhed kan have scoret så højt på Trustpilot er hensides min fatteevne.
Jeg bestilte for nogen tid siden en Galaxy Nexus hos dem, som desværre viste sig at være en mandagsmodel: Den låste brugerfladen og genstartede sporadisk af sig selv - endda efter flere (officielle) softwareopdateringer. Typisk tegn på hardwarefejl.
Jeg kontakter butikken via email og får svar fra en kortfattet ordblind der fortæller mig at jeg skal "send den til dem med den mail".
Det gør jeg dog ikke. Jeg er i området flere dage om ugen, og vil hellere aflevere telefonen personligt - hvilket jeg får et kortfattet "OK" til.
Jeg ankommer et par dage efter til hovedsædet, som dog viser sig at være ret almindelig lille telefonbiks af den slags man finder mange af i indre by i København.
Der får jeg at vide at "den email" jo var _min faktura_ og det var _den_ jeg skulle have printet ud.
Det kan de nemlig ikke selv gøre - åbenbart.
.. Selvom jeg havde fakturanummer ...
.. Og IMEI nummer ..
Lettere slukøret forlader jeg biksen for at tage hjem, printe en mail, købe en kasse og sjoske til posthuset.
Der går så nogen uger uden nogen kontakt. Deres RMA system siger at telefonen ikke er modtaget.
Jeg skriver den en mail hvori de undskylder at deres RMA system er "nede".
Et par uger efter kommer _den samme_ telefon tilbage, med _samme fejl_.
Jeg ringer og spørger efter en reperationsrapport, men det kan manden i telefonen ikke liiiige se - for RMA systemet er jo stadig nede.
Han lover at ringe tilbage - hvilket han aldrig gør.
Dagen efter er der igen der tager telefonen, nul ventekø, nu sød receptionist - bare duuut :-|
Efter lidt email-korrespondance (dem svarer de nemlig på i ny og næ), får jeg forklaret dem at jeg ikke ønsker telefonen længere og vil sende den tilbage.
Det gør jeg så. Jeg hører så ikke noget i næsten to måneder hvorefter jeg pludselig får en email om at "Din pakke er afsendt".
De har endnu engang sendt den samme telefon tilbage (dog nu med udskiftet mainboard), på trods af at jeg ret specifikt sagde at jeg ønskede at returnere.
Efter det gav jeg op.
Jeg er egentlig ikke sur eller bitter, jeg undres bare over en sådan fuskerforretning kan få så pæne bedømmelser. Jeg må jo bare have været eksponentielt uheldig.
Jeg synes at servicen var fin. Den var lidt langsom, da ekspedienten skulle opdatere telefonen til Dansk. Men ellers ingen problemer.
Hurtig levering. Bare den forkerte ting. En telefon i stedet for en IPad. Måtte selv køre ind og bytte. Mangler stadig en ny faktura med det rette Imei nr. Det er snart en uge siden. Ret irriterende.
Kan kun anbefale mobilesale varmt, nem og hurtigt at bestille og meget hurtig levering.
MEGA dårlig virksomhed ingen skal købe der inde jeg har købe en mobil der inde og send den ind 2 gange til reparation fordi første gang fik de ikke lavet det hele og så modtager jeg den og så er det ikke min mobil så det er en anden imei nummer og en andens telefonnummer så jeg lavede den til fabriksny og så mistede jeg den danske tastetur og det skal JEG betale for at sende den ind så de kan lave den til dansk igen. jeg synses det er deres fejl at de ikke Fjernere alt som er på den og sende mig den rigtig telefon anbefaler aldrig nogen at købe der inde.
det er jo for dårligt at jeg skal gå uden en telefon i 1 måneden af gange fordi det tager så lang tid for dem at lave min telefon. dårlig
Søren Gundlev Jensen and Kim Rostgaard Christensen found this review useful
det ar fint at kunne bestille på nettet -og fik respons på fakturaren, og at varen var til en rimelig pris.Og at den kom med posten til aftalte tid.
Jeg har aldrig set en hjemmeside, der vil trække penge fra someones kreditkort uden forsendelse af ordrer .. mobilesale.dk er den værste database jeg nogensinde har set
jeg må nok indrømme at det har været en stor fejl at købe ny mobil igennem
mobilesale.dk efter som det er en ny mobil, kan der opstå problemer hvor i man har brug for noget fagviden om den mobil man har købt i deres forretning og den levere de ukompetente medarbejdere ikke, er blevet mødt af 3 forskellige medarbejder i forretningen på amagerbrogade og jeg må sige at jeg er dybt skuffet over den måde de bare henviser en til at løse problemet. de ved ikke noget om mobilen og kan ihvertfald ikke gøre noget i forretningen.
Kim Rostgaard Christensen found this review useful
Købte en telefon. Der stod den var på lager - 1-2 dages leveringstid.
Men nej, efter et par dage kom en opringning - kunne jeg ikke tænke mig at købe en af deres andre modeller...
Hvorfor skriver I den er på lager når den ikke er det. Irriterende! I bedste fald uprofessionelt.
Mobilsale.dk gav mig virkelig en suprim oplevelse. Efter at have brugt 14 dage på at prøve "at få lov" at købe den mobil jeg gerne ville have i diverse webshops, fandt jeg mobilsale.dk på nettet. De havde telefonen og den var på lager. Jeg lavede ordren, blev ringet op kort tid efter og fik besked på at den model jeg havde bestilt ville der være lidt leveringstid på, men at de havde en anden lignende med en større hukkommelse, hvis jeg ikke ville vente. Den kostede selvfølgelig lidt mere, men oplysningen var jo rar, så jeg kunne vælge. Om aftenen lavede jeg min ordre, ca 36 timer senere stod jeg med min nye mobil i hånden. Det kalder jeg en super hurtig service. Næste gang jeg er på jagt efter ny mobil, så vender jeg tilbage dertil. Tak. Sådan skal det gøres!
Produktet (Samsung Galaxy III Mini) helt i top.
Jeg valgte at få telefonen leveret på min arbejdsplads, og den bliev også leveret i tide på på ordrebekræftelsen indgik mit navn i leveringsadressen, men på selve pakken fremgik kun firmanavn. Det gav noget forvirring og unødig støj på arbejdspladsen. Om det er Post Danmarks fejl eller Mobilesale ved jeg ikke. Ikke noget stort problem i vores tilfælde, så 4 stjerner herfra :-)
Bare ikke noget at komme efter varerne blev leveret som de bør
Mobilsale holder hvad de lover., mobilen modtog vi en uge efter bestillingen.
Måske kunne vi have haft den tidlegere hvis den var blevet sendt direkte til adressen.
Jeg bestilte en galaxy S III en onsdag og fredag fik jeg den, det eneste problem var at sproget på mobilen var fransk... Da jeg godt kunne ændre sproget var det jo fint nok, men ret irriterende at manualerne og alt i pakken stadig er på fransk. Men har ikke nogle problemer med den og den var rigtig billig forhold til andre steder.
Imponerende hurtig levering, kom dagen efter bestilling:-)
Jeg fik en rigtig god pris i "byt til nyt" og en hyggelig sludder i butikken. Der er stort udvalg i tilbehør til alle telefoner og butikken ligger rigtig godt. Det eneste jeg var lidt irriteret over var, at der kun var et engelsk stik i pakken, da jeg åbnede min iPhone, så nu har jeg været ude og købe et stik så jeg kan lade min telefon op....
Handlede på mobilsale en eftermiddag hvor jeg bestilte en mobiltelefon. Dagen efter blev jeg ringet op at de havde varen klar til afsendelse, der var dog noget galt med deres GLS system så den ville blive sendt med Post DK istedet. Fin service at give information om. Telefonen var som forventet. Alt ok.
Jeg kendte ikke hjemmesiden, men fik den via Pricerunner da de var billigst på den smart phone jeg ville have, jeg bestilte den 16.10 om onsdagen og fik den leveret dagen efter, det er høj klasse og kan kun anbefales :-)
Bestilling mandag KL. 16.46, ordrebekræftelse 16.58 og levering på adresse tirsdag. Kan ikke gøres meget mere effektivt.
Jeg har sendt min telefon, der er et halvt år gammel ind to gange og venter nu på at få den tilbage fra tredje omgang. Inden jeg sendte den ind ringede jeg til kundeservice. De har ifl. deres hjemmeside åbent fra 10 til 14. Jeg ringede omkring kl. 12 og jeg tror min gud at jeg vækkede fyren der sad ved telefonen. Jeg synes simpelthen ikke at det er i orden!
Man forventer jo en form for entusiasme, men han prøvede ikke engang at komme med andre forslag end, at jeg skulle opdatere min tlf., hvilket jeg allerede havde gjort.
Det gik nemt og hurtigt, så jeg er godt tilfreds. De har ikke løjet om noget i deres reklamationer, så det kunne ikke være bedre.
Tilbød produktet til den bedste pris på nettet. Nem bestilling, online betaling og varen blev leveret i løbet af 2 dage. Mere kan man vis ikke forlange af en webshop.
Har efterhånden købt en del mobiltelefoner over nettet, og det alt overvejende indtryk har altid været, at de er utrolig sværer at komme i kontakt med, hvis der opstår problemer eller man har spørgsmål.
Jeg havde set at mobilesale var de billigste med Iphone 5, men kunne ikke finde den på hjemmesiden. En opringning og så poppede mobilen op.
Bestilte den og 2 dage efter havde jeg den. Desværre manglede stikket til kontakten og igen en opringning og dagen efter havde jeg stikkontakten.
Det er service, nemt og bekvemt.
Jeg bestilte en Samsung note II lørdag og forventede derfor at få den tirsdag eller onsdag fordi at der tydeligt stod på deres hjemmeside at den var på lager, efter bestillingen fik jeg kun en ordre bekræftelse og intet andet onsdag syntes jeg dog at det var mærkeligt at telefonen ikke var kommet med posten endnu og jeg ringede derfor til dem for at spørge hvor telefonen blev af, jeg fik at vide i telefonen at den slet ikke var på lager og at de var ved at skaffe den til mig... Jamen jeg skulle jo bruge den torsdag aften og den stod Somom at den var på lager på deres hjemmeside, de beklagede fejlen og jeg bad dem annullere ordren, jeg hentede den istedet i elgiganten da jeg jo nu ikke havde andre muligheder da jeg skulle bruge den torsdag og det var onsdag eftermiddag da jeg ringede til dem. Jeg syntes det er for dårligt at man ikke ringer og fortæller at telefonen ikke er på lager når man har skrevet at den er på lager, eller sender en email for den sags skyld, det er også for dårligt at man skriver at den er på lager når den ikke er på lager så må de sku undlade at have lagerstatus på hjemmesiden hvis de ikke kan administrere det ordentligt. Eller følge op på fejl i lagerstatus siden, den stod forresten stadig somom at den var på lager 2 dage efter, sjovt nok har de enda selv bedt om en anmeldelse pr mail her til trustpilot. Så det fik de da også.
Bestilte mobil som var vist som på lager men det var den ikke, synes det er ringe.
Jeg er utilfreds med mit køb af mobil hos mobilesale . Fik en mobil med fejl på og efter aftale sendte jeg den retur. Forventede for det første at få en mail om at de havde fået den men nej, efter 14 dage kontaktede jeg dem og fik afvide de ikke kunne se den nogen steder, så ringede jeg til postvæsnet fik dato og klokkeslæt hvornår de havde skrevet under på at de havde modtaget den. Ringede igen hvor der blev sagt de ikke havde den, først da jeg sagde at jeg havde snakket med postvæsnet kunne han ligepludselig finde ud af at den var sendt til reparation. Jeg ringede en gang hver uge for at høre hvordan det gik men hver gang kunne de ikke sige noget for den der vidste noget var der ikke eller havde ferie, men ville ringe næste dag, men det skete ikke jeg sendte også mail og fik heller ikke svar på dem. Efter halv anden måned skrev jeg til dem at jeg ophævede handlen og ville have mine penge retur, efter aftale med Forbrugerstyrelsen , først der skete der noget jeg fik en ny mobil 4 dage efter. Det var rigtig dårlig service syntes jeg så jeg anbefaler ikke nogen at købe hos mobilesale.
Bestilte hvid Iphone 5 og modtog den før forventet:-)