Review of Modify.dk

Rated 5 out of 5 stars

Ødelagt vare leveret - men varen blev ombyttet super hurtigt

Mobil oplader bestilt. Korrekt vare leveret til aftalt tid. Desværre var varen smadret ved modtagelsen. Opladeren var gået fra hinanden og der raslede et afbrækket stykke plastic rundt inde i opladeren.

Så enten har de valgt et fragt firma(post danmark) der er for voldeligt eller også er de ikke gode nok til at emballere varerne.

Opdateret 04.06.2011: Jeg har på mindre end 24 timer efter modify blev opmærksom på problemet modtaget en ny oplader som er emballeret bedre end den første, og som er kommet uskadt frem. Desuden har jeg modtaget en frankeret og addresseret returkuvert til den ødelagte oplader. Super hurtig og effektiv service. Rating ændres hermed fra 1 stjerne til 5 stjerner.

June 3, 2011
Unprompted review

Reply from Modify.dk

Hej Rene

Beklager at du har modtaget en varer der er gået i stykker.
Lader plejer ellers sagtens at kunne holde til at blive sendt på denne måde, men hvis der er blevet smidt en tung kasse eller noget ovenpå den, så kan varen naturligvis gå i stykker.

Syntes det er en skam at vi kun får en stjerne for handlen, når vi nu har leveret korrekt varer, til tiden og forhåbentligt også til en god pris.
I sær fordi jeg kan se at du ikke har haft skrevet til os at varen var defekt ved modtagelsen. Så vi har ikke haft en chance for at gøre noget ved det?

Hvis du sender os en mail på kundeservice@modify.dk og oplyser at du har fået en defekt varer, og dit ordrenummer, så sender vi dig naturligvis en ny lader sammen med en returkuvert til den anden.

God dag.

Jim Jensen - Salgsansvarlig