Mycloset reviews

Mycloset reviews

Good
7.0
from 0 - 10
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
Review company
8 Trustpilot review(s)
|
Latest review
ShowHide Rating distribution
Rating distribution

Reviews

About

trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

foarte tari

Mi-am luat de mai multe ori haine de aici. Oamenii sunt foarte ok.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

de evitat!!

Sunt EXTREM de NESERIOSI! Am facut comanda pentru un rucsac Hurley si mi-au trimis mail si sms cu o data de livrare. buuun.

Am facut in asa fel incat sa fiu acasa la data respectiva, ca sa pot primi curierul(desi aveam planificata o excursie in provincie, dar am anulat excursia). Cand s-a facut vremea de livrare, am primit alt mail de la ei cum ca se va intarzia o saptamana, ca isi cer scuze si ca noua data de livrare este x.
Din nou, am facut in asa fel incat la data x sa fiu acasa. Bineinteles ca am asteptat degeaba in ziua respectiva, niciun telefon, niciun curier, nimic.
A doua zi am sunat la mycloset. Mi-au spus ca le pare rau, dar datorita unor probleme cu furnizorii vor mai trece 7 zile pana cand voi primi produsul, ca va ajunge la mine miercurea urmatoare."Ok, am zis, dar nu puteati sa ma anuntati?!". Raspunsul a fost un foarte sec "Nu e vina noastra". Deja incepusem sa ma enervez. Am spus ca vreau sa stiu cu siguranta ca miercurea urmatoare voi avea produsul, altfel il voi comanda de pe alt site. Am explicat si ca era un cadou pentru cineva si imi trebuia la o anumita data.Doamna de la capatul firului m-a asigurat ca nu vor mai fi intarzieri.
In miercurea cu pricina, aceeasi poveste. Am asteptat toata ziua DEGEABA!! Spre seara am sunat iar la mycloset, eram deja un pachet de nervi. Dons'oara de serviciu mi-a spus pe un ton indiferent ca au avut niste probleme cu furnizorul(DIN NOU!!!) si ca produsul va sosi la mine miercurea viitoare cu siguranta. Nu tu scuze, nu nimic. I-am atras atentia tipei ca exact asta mi-au spus si saptamana trecuta si nu s-au tinut de cuvant.Mai mult, n-au avut bunul simt sa anunte intarzierea! Don'soara a gasit de cuviinta sa se rasteasca la mine. Moment in care am rabufnit si i-am zis vreo doua respectivei despre bataia asta de joc si cum sunt niste neseriosi care m-au facut sa-mi pierd timpul si nervii cu ei. Foarte intepata, dons'oara mi'a replicat pe un ton mai mult decat ostil ca "nu e problema noastra, ce vreti sa va facem noi daca am avut probleme cu furnizorul?".
NU MI-A VENIT SA-MI CRED URECHILOR! Trecuse O LUNA, cand mi se comunicase un timp de livrare de maxim 7 zile si mademoisella se rastea la mine, clientul nemultumit pe buna dreptate??? Ah, de mentionat ca mi-a inchis telefonul in nas. Stati departe de ei, sunt niste nesimtiti!
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Prafi

De o luna am comandat un produs la dansii si nici pana acuma nu a venit. Eu ii sun sa intreb saptamanal, saptamanal au probleme cu transport, cu personal, le- a luat foc chibritul si a trebuit sa vina pompierii asadar nu se trimite marfa, amanat amanat amanat. Nici macar un mail sa ma anunte. Excrecabili, de evitat pentru ca sunt intermediari si de fapt cumpara produsele de la altii si cand nu sunt la altii, nu sunt si punct. O stea este prea mult, chiar nu merita niciuna.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Nu asa se face o afacere!!!

Am comandat o pereche adidasi de pe site dupa care am primit un email ca produsul este in stock si este in curs de a fi pus spre livrare, dupa acea ma contactat un reprezentant care mia spus ca va ajunge in 5 zile, am acceptat termenul lung doarece am citit pe site inainte de comanda ca poate sa dureze pana la 10 zile lucratoare, dupa 2 saptamani nici un semn nu tu email, nu tu telefon ca vezi fraiere mai e pana vine, pur si simlu am sunat si am anulat comanda, ma asteptam sa zica vezi ca ajunge maine poimaine chiar orice explicatie caci serios lasi fi asteptat dar nimic a acceptat faptul ca am anulat si gata. Sunt foarte neseriosi si propun tuturor sa evitati siteul, intradevar ofera o larga gama de produse dar daca are 10% pe stoc mar mira pe mine(inteleg ca este imposibil sa le ai pe toate dar atunci macar sati zica vezi atat si atat va dura totul daca vrei bine daca nu avem asta si asta pe stoc care putem livra mai repede).
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

se poate si mai bine..

Am comadat de cateva ori. Produsele superk lumea, chiar nu gasesc asa ceva prin magazine (cu atat mai mult numarul meu, cel pe care se pare ca il are toata lumea, asa ca nu e de gasit niciodata..). Adevarat, livrarea se face...candva...daca stai sa numeri zilele, s-ar putea sa te enervezi. Si tot adevarat, baiatul cu livrarea suna cam cu o ora inainte sa ajunga...dar poti sa-l amani daca este prea din scurt. Una peste alta, eu, care urasc sa transpir prin magazine reale, consider ca mycloset e ok. Au fost o surpriza placuta.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Execrabil!

Produsele sunt de calitate intr-adevar. Livrarea este execrabila. Trimit email de confirmare a comenzii, zice a ajunge in urmatoarele zile, dar dureaza mai mult de 2 satp. Eu de o sapt ma cert cu ei sa imi spuna cand se face livrarea (au trecut 14 zile deja)
Promotiile lor sunt niste minciuni. Nu este afisat pretul vechi si ele de fapt nu sunt reduse. Nu stiu daca toate, dar eu am gasit cateva care ziceau ca au reducere dar aveau acelasi pret ca si in perioada de "nereduceri".

sunt destul de prompti dc le scrii email, dar nu au niciun nr de tel de contact ceea ce mi se pare inadmisibil. Acum nu mai raspund nici la mail dupa ce i-am batut la cap cu livrarea mea...

Eu am comandat la ei de 2 ori pana acum si mi-au fost ok marimile. Din pacate au produse misto si de-asta tot mai comand ca daca m-as lua dupa servicii....

Oricum am facut reclamatie la OPC ref la promotiile lor mincinoase
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Si bunica aduce o sacosa de la piata mai repede/Probabil cel mai neprofesionist site de imbracaminte online

Comanda a fost efectuata cu trei zile ulterior au sunat pentru confirmarea ei,la telefon am fost informat ca livrarea va ajunge in sase zile lucratoare,am avut de asteptat doua saptamani pentru o comanda in acelasi oras,ulterior am sunat pentru informatii am fost anuntat ca doua zile maxim va ajunge livrarea.Am fost sunat cu douazeci de minute inainte ca ea sa ajunga.Serviciul lor este o bataie de joc.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Livrare foarte slaba, serviciu care lasa de dorit.

Total neprofesionisti in privinta livrarii; livrarea a durat in bucuresti aproximativ 10 zile, dupa ce am fost sunat in prealabil si s-a dat un termen de doua - trei zile maxim, precizand ca produsul este pe stoc. In acelasi timp, mi s-a spus ca voi fi sunat cu o zi inainte, iar de fapt am fost sunat cu 30 de minute, livrarea efectuandu-se la o ora foarte tarzie (dupa ora 19:30), in timp ce initial au spus ca ea se va face pana in ora 17, motiv pentru care am cerut livrarea la servici. Bine ca am avut colegi care au mai stat peste program.

De asemenea, in cazul in care vrei sa faci o returnare de produs probabil ca mai dureaza inca de doua ori pe atat: odata dus, odata intors, deci mai bine te lipsesti si mergi la un magazin normal de imbracaminte/incaltaminte.
Pacat, pentru ca altfel ideea unui astfel de magazin este buna.

Is Mycloset your company?

Get to know your customers. Simply claim your company now. Get real customer insight and respond to your reviews. It's free.

Claim this company Learn more

Is this your company?

Try out Trustpilot's exclusive tools for gathering reviews-- get started with our Kickstart service! And remember, it's absolutely free to respond to reviews. Learn more

Claim this company

Mycloset Details

About this company

Mycloset.ro - Singurul outlet online din Romania!

Visit Mycloset

Category

Trustpilot's Commitment

Trustpilot is committed to ensuring better online shopping experiences for everyone, which means we work hard to fight fake reviews. Find out more.

If you notice fake reviews on this company profile, we want to hear about it. Please contact Trustpilot here.

Trustpilot Subscriber

This company subscribes to Trustpilot Business services. Read more about our services for companies here.

No companies can delete or otherwise censor reviews.