[REPLY]
Jeg har brugt nemmegaver til min far paa hans födselsdag (april 2013) og min mor paa mors dag (maj 2013) - jeg bor i Tyskland og var for sent ude med selv at köbe og sende pakker. Begge gange en stor succes, Leveringen ekstremt hurtig. Min mor sagde, at hun sjaeldent har smagt SAA laekker chokolade, og hvidvinen var lige hendes smag. Jeg er totalt begejstret og vil bruge nemmegaver igen, helt sikkert! :o)
Hurtigt og nemt og lige til at gå til.
Hjemmesiden var dejlig overskuelig. Der var et godt udvalg med fair priser og så blev pakken sendt allerede dagen efter jeg havde bestilt. Kam varmt anbefale nemmegaver.
Jeg vil anbefale denne side. Varerne blev leveret hurtigt og jeg vil helt sikkert handle her igen.
Min oplevelse af "Nemme gaver" er rigtig god, dog vidste modtageren ikke hvem gaven var fra, de havde glemt at sende kortet med.
Jeg vil dog ikke tøve med at benytte firmaet igen, det virker rigtig godt og det med kortet var sikkert bare den "UPS".
Jeg skulle med kort varsel skaffe en bestemt ting til en ven i Beijing og var meget glad for at modtage den dagen efter bestillingdag
God service, som jeg helt sikkert vil benytte igen.
Der er en rigtig god service, og meget nem og brugervenlig hjemmeside. Nemt at overskue, samt en rigtig hurtig leveringstid.
Jeg købte en gave, og tænk sig, den blev pakket ind, og der kom gavekort i, den er bare så flot. Jeg glæder mig til at give gaven, for den der skal havde den kan ikke se at jeg har købt den på nettet, helt perfekt og det er ikke sidste gang jeg vil bruge, denne måde at handle på.
Gaven var fremme 2 dage efter bestilling flot.
Tusind tak for god betjening
Jeg synes virkelig at man får rigtig god behandling i kundeservice.
Jeg bestilte en gave til mors dag, den var rigtig fin pakket ind g med et flot kort.
Jeg fik også gaven allerede dagen efter.
Kan kun anbefales :)
Godt overblik på hjemmesiden, hurtig og gratis levering, flot indpakning - PERFEKT!
Det er en smart måde at handle gaver på nettet. de bliver pakket ind, man får kort med, og så får man endda gratis levering. priserne er også lavere end i butikkerne, så kan klart anbefale det til dem der leder efter en god gave på nettet
EN MEGET FLOT SERVICE FRA FØRSTE HENVENDELSE TIL "GAVEN" ER MODTAGET - POSITIV OPLEVELSE
INGE JjENSEN
Bestilte onsdag aften et spil som var til gave, det var allerede leveret fredag. Prisen var desuden 150 kr. billigere end i butikker, og der var samtidig gratis fragt. Så det kan ikke gøres bedre andre steder. Vil helt klart bruge dem igen.
Jeg fandt en lille gave til min far. Prisen var betydeligt lavere end tilsvarende ting andre steder. Hurtig og meget bekvem levering med GLS pakkeshop.
En rigtig god oplevelse.
fikk ikke det smykkeskrinet jeg bestilte men en stykk 1 ringholder,,, målene stod under men ikke synlig nok,, man croller ikke nedover for og se målene på noe man kalder ett smykkeskrin,, dette var ikke en hyggelig opplevelse, jeg kommer aldri til og handle hos dere igjen, og ikke anbefale dere
Kan godt tro på det når der står at det er fremme efter 1-2 dage. Bestilte torsdag aften og havde gaven om mandagen. Og så indpakket med i prisen :-)
Jeg bestilte et spil til min nevø og fik det dagen efter. Ud over at få det billigere end alle andre steder fik jeg det oven i købet pakket ind og sendt gratis til firmaadresse. Fantastisk.
Kunne ikke blive bedre - bestilt, betalt, leveret - hurtig, bekvem og nem
Det er en let og god maade at sende gaver til famile og venner paa. Udvalget af gaver er perfekt og lidt for alle. Gav min far billetter til en haandboldskamp hvilke han var glad for. Det ville jeg ikke kunne have gjort fra USA paa andenvis. Udleveringen af gaven kom i tide.
Vi bestilte en vare til vores søns fødselsdag 4 dage før hans fødselsdag. Vi håbede den nåede frem og allerede dagen efter kunne vi hente gaven. Der var gratis levering hvis man selv hentede den. Vi kunne hente vores i bilkas kunde information. Det er service. Så har kun positivt at sige .
Det sjove spil Tegn og Gæt i en luxusudgave og med gratis fragt er det ultimative bedste køb, jeg har gjort i meget lang tid. Børnebørnene elsker det.
Jeg syntes de har et super indhold, og gode ideer. jeg havde valgt at sende et valentines hjerte (med chokolade) til min mand. Jeg reagerede på en mail, hvori der stod, at det var sidste chance for at bestille sin valentine gave... (det var en mandag)
Jeg troede at når det var sidste chance mandag, for at bestille, ville det betyde at mit valentines hjerte, ville nå frem til min mand torsdag - På valentines dag. :o)
Han modtog det allerede tirsdag... !!
Så jeg kan ikke klage over leveringen, det er jo super, at det går så hurtigt..... Men ville dog have ønsket at det var om torsdag - på valentines dag, det var leveret til ham, som tanken var tænkt.
Nemt at bestille. Billigere end fysisk butik. Leveret dagen efter. Flot indpakket. Så bliver det ikke nemmere.
Skønt sted at shoppe online. Kan varmt anbefales!
Hurtig levering af produkter, der købes hos Nemme Gaver.
Jeg blev meget overrasket over hvor hurtigt det gik. Pakken var flot pakket ind og selv sløjfen var ikke blevet mast. Du skal ikke ud og købe gavepapir, gavebånd og kort. Jeg kunne ikke havde gjort det bedre selv. Kan varmt anbefales.
Meget hurtig respons på mail da jeg havde konkret spørgsmål og samtidig hurtig levering da jeg havde bestilt gaven :-)
hej jeg har lige købt en ting ved nemmegave og jeg bestilte den på nettet og 2 dage efter var den levert med posten dejligt nemt og bekvemt det kunne jeg godt finde på en god service hilsen dorthe.
Pakken blev leveret dagen efter bestilling og så endda indpakket i flot gavepapir. Det er rigtig fin kundeservice.
Jeg er simpelthen så glad for at det er os muligt at handle på nettet i en travl hverdag vi lever i. Jeg skulle købe en Bryllups gave til manden der har alt, og denne side med nemmegaver kom frem. Det er en nem side at betjene, -og så gik det bare lynende hurtigt. For mit ved kommende hvor min mand ikke måtte opdage at jeg hande købt denne bryllups gave, kunne jeg vælge at få den leveret i en Brugs som for mig ligger på vejen hjem fra mit job. Så det var bare så super nemt for mig alt sammen. Nemmegaver er jo bare lige det helt rigtige ord for denne side. Tak fordi jeg kan have en nemmere hverdag. :-)
Jeg fik bestilt en forkert varer og fik efterfølgende aflyst bestillingen og undgik at pengene blev hævet på min konto uden problemer.
Købt en "flyvende helikopter/bil" igennem NEMMEGAVER - fin hurtig levering lige til døren. Rigtig godt og kan kun anbefales.