Overnite Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Bestilte 8 T-shirts, som blev leveret med fejl. Ikke noget problem, dem skulle de nok lave om. Efter adskellige rykkere fra min side gennem 2 måneder, hvor jeg hver gang får at vide at de er lige på... See more

Rated 1 out of 5 stars

Mage til dårlig service og kommunikation har jeg aldrig oplevet. De lover hurtig produktion (LØGN LØGN LØGN) - jeg bestilte en t-shirt på en torsdag, som jeg skulle bruge mandag. Mandag morge... See more

1. Shopping & Fashion

Information provided by various external sources

Overnite Textiltryk- tryk på tøj fra dag til dag - Tryk på alt, profiltøj, sportstøj, arbejdstøj, t-shirts samt reklameartikler, Overnite Textiltryklagerfører og sælger forskellige artikler både med og uden tryk.

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Ualmindelig dårlig kundeservice

Vi købte i foråret 2025 et parti skjorter med logotryk på. På en del af dem gik logoet i stykker ved første vask, og vi oprettede en reklamation på dem, som de accepterede uforbeholdent. Men herfra er servicen kun godt ned ad bakke. Nogle kom tilbage med et nyt logo trykt ovenpå det gamle ødelagte, men lavet så det stod dobbelt. Andre kom aldrig tilbage.
De sidste to påstår man, at man har afleveret på vores kontor på en lukkedag. Man har ikke kunne fortælle hvem man har afleveret skjorterne til og de er aldrig dukket op.
Nu mere end et år efter vores køb, har vi opgivet at få løst vores reklamation, eller få pengene tilbage for de manglende skjorter. En mail med en lang søforklaring om lukkede søstervirksomhed, Covid19 krisen! og bla. bla. ændre ikke ved, at vi føler os rigtig dårlig behandlet, og kan under ingen omstændigheder anbefale firmaet.

April 7, 2026

Top klasse hos Overnite Østerbro

Jeg har lige fået lavet band merchandise og er super tilfreds med det endelige resultat. Behagelig kommunikation og super god og præcis service. Det bliver i hvert fald ikke sidste gang jeg får printet hos Overnite Østerbro. Det er sikkert og vist :-)

September 2, 2021

Overnite Østerbro - super service

Overnite Østerbro leverede over 200 t-shirts på en stram deadline på 36 timer. Vi skulle bruge dem til et firma arrangement. Super service og kvalitet på t-shirts. Ser ud til der er to afdelinger. Jeg kender kun den på Østerbro som jeg har brugt to gange nu og kan varmt anbefale dem

April 29, 2020

Tryk på trøjer hos Overnite Østerbro

Har (igen) benyttet mig af Overnite Østerbro og kan varmt anbefale deres fantastiske service. Jeg var lidt sent ude, men på trods af det, lykkedes det for dem lynhurtigt og i en superfin kvalitet at printe de trøjer, jeg havde brug for - og i god tid inden deadline. Så - søger du godt tryk, på en god kvalitet til gode priser, så hop ind til Overnite på Hans Knudsens Plads - DE har styr på det!

October 23, 2019

De burde bare lukke!

Jeg har prøvet at spørge om pris flere gange via e-mail, hvor jeg så får fat i en som hedder Jacob, men derefter er der bum stille når jeg så prøver at komme frem til en pris på print på t-shirts. Fuldstændig mangel på service og professionalisme i virksomheden. De burde finde på noget andet at lave end at køre en virksomhed

July 23, 2019

Overnite nej tak!

Hvis jeg kunne, ville jeg give dem nul stjerner! Handel ALDRIG her.
Vi køber nogle t-shirts til lynlevering, som vi skal bruge til et polterabend - de ankommer til tiden - som så er det eneste positive der er sket i den her process. Vi pakker t-shirtsene op, og der er lavet fejl i trykket. Vi ringer og vil have vores penge tilbage, eller om ikke andet et nedslag pga. skrivefejlen og det eneste jeg får at vide er at jeg kan sende dem tilbage - for egen regning selvfølgelig - og så kan vi få nogen nye. 14 dage efter polterabend!! Jeg siger pænt nej tak, og siger at vi gerne vil have refunderet prisen, fordi vi nu ikke skal bruge dem længere, men der er intet at gøre, han nægter at tilbagebetale os beløbet, eller give et nedslag - for DERES fejl. Så nu står vi med fejltrykte t-shirts, som er lige til skraldespanden.. Og som vi desuden har betalt over 200kr pr. styk for!

May 9, 2019

OVERNITE ØSTERBRO

Jeg har fået lavet T-shirts til forskellige lejligheder hos Simon på Østerbro gennem mange år nu. Han har altid været 100% stabil og er i den grad til at regne med. Han har altid givet super god vejledning og holdt alle aftaler.

Martin

October 25, 2018
Rated 5 out of 5 stars

Bestilte 5 trøjer fredag eftermiddag på…

Bestilte 5 trøjer fredag eftermiddag på Østerbro afdelingen. Trøjerne skulle bestilles fra Tyskland. Vi havde en deadline mandag kl. 14 - kl. 13 var de klar med tryk.
Super hjælpsomme - super hurtige :-)
Elsa

September 17, 2018

Overnite Østerbro

Jeg har bestilt rigtig mange forskellige tryksager i større mængder hos Overnite på Østerbro gennem de seneste halvandet år, og har kun haft gode oplevelser.
Venligt personale der leverer god service og virkelig god kvalitet til tiden.
Jeg har kun været tilfreds og vil til hver en tid anbefale stedet.

August 28, 2018
Rated 1 out of 5 stars

De lover det hele, men kan ikke levere

Hvis det haster - Så ring til nogen andre

Har prøvet lykken 2 gange, i 2 forskellige afdelinger.

Havde en haster, men de heder jo overnite så ikke noget problem.
Jeg får skaffet nogen hvide skjorter og levere til dem torsdag, der skal bare være et simpelt tryk på fonten,
De lover at det bliver lavet fredag morgen, da jeg møder op kl 14:00 for at afhente. Er de slet ikke begyndt, og for at gøre det bedre, havde de sendt skjorterne til en anden afdeling.

Jeg endte med at måtte levere helt hvide skjorter til weekenden.

Bestilte 34 poloshirts fredag formiddag, blev lovet levering tirsdag
Tøjet var så klart torsdag.

Og så syntes de jeg var ubehøvlet fordi jeg ikke ville sige tak,

July 19, 2018
Rated 1 out of 5 stars

Benytter aldrig dette sted igen.

Havde skrevet med Tommy om, hvorvidt de kunne nå at trykke 4 sweatshirts med 1-2 dages varsel til min lillebrors konfirmation, hvortil han svarede at han havde sendt dem i tryk. Efterfølgende svarer Tommy overhovedet ikke, hverken på hvor de skal hentes, hvad det koster eller noget andet - så ingen trøjer til os, hvilket var pisse træls - særlig efter vi lige havde fået forhåbningerne op!

April 16, 2018

Att Simon
Det er absolut turen værd at foretage et køb ude ved Simon, uanset hvad man skal have lavet i denne her sammenhæng. Han er dybt professionel, oplevelsen er helt igennem ordentlig.

Jeg kan desværre ikke sige det samme om afdelingen på Nørrebro- det var en skuffelse.
Derfor går min positive anmeldelse kun til afdelingen på Østerbro.

December 5, 2017

perfekt

hurtig og professionel betjening, og første klasses håndværk

December 1, 2017

OVERNITE - ØSTERBRO

Fantastisk service, kommunikation, vejledning og hele baduljen. Havde ikke prøvet at skulle bestille tekstil tryk før, så havde selvfølgelig en masse dumme spørgsmål. Alt besvaret godt og prof. Så kan kun anbefale OverNite Østerbro.

November 23, 2017

Overnite

Flinke og søde mennesker, nemt og rart at arbejde med, holder på deres aftaler De har god kvalitet på varer og fornuftigt priser!

November 14, 2017

Overnite Østerbro

Jeg brugte Overnite på Østerbro ! Jeg kontaktede Simon tirsdag, og fredag hentede jeg 50 T-shirts med flot tryk. God kommunikation, god service og de overholdte alle aftaler. Kan kun anbefale at i bruger Overnite på Østerbro ! :)

November 14, 2017

Take a closer look